Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#519317 Σε αυτά τα λεφτά κι αφού δεν θέλουν hatchback οι κορεατες είναι μονόδρομος. Εγώ θα έπαιρνα το Stonic γιατί το άλλο είναι ασχημουτσικο.
Ίσως και κάνα 2008 που το δίνουν σε προσφορά.
Τώρα είτε για cactus είτε για ecosport θα έλεγα όχι, γιατί δεν παλεύεται το θέαμα :yikes: κι εκτός από αυτούς που τα οδηγούν, πρέπει να τα βλέπουμε κι οι υπόλοιποι
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#519318 Εναλλακτικά C3 Aircross, μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ από Kona, πιο άνετο, καλύτερη ορατότητα. Αν κλασσικό μικρομεσαίο τότε i30, πολύ καλό στο δρόμο και με πλήρη σουίτα ασφαλείας σε όλες τις εκδόσεις, 16350 το 1.0 120ίππων active, 17.690 το style navi που είναι η χρυσή τομή κατά τη γνώμη μου

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#519327 2008 με 17.5Κ μόνο με τον ατμοσφαιρικό Puretech και σε έκδοση Active κιόλας.

O πατέρας της κουμπάρας μου μαζί με το 108 της, πήρε κι ένα 2008 1.6BlueHDi 100hp Active. Με τα χίλια ζόρια τους το αφήσανε 20Κ στρογγυλά. Tον έχει πάρει ψηλά τον αμανέ η Peugeot. Όχι αστεία.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#519329 Γενικά δύσκολο να τσιμπήσεις καινούριο τουτούνι στην κατηγορία κάτω από 20,000.

To Jazz γιατί δεν εισακούσθη; Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό, μένουν και ρέστα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#519334 Στο 2008 παίζουν εκπτώσεις περί τα 1500-2000
Άβαταρ μέλους
By belgarion
bibendum έγραψε:κατι τετοιο;

Εικόνα

αν και νομιζω θα ειναι αρκετα πιο ακριβο απο 17.500
17.650 το βασικό με τα 120 άλογα, αν και εγώ θα έπαιρνα στα ίδια λεφτά , πιο εξοπλισμένο 5θυρο.
Και βέβαια εδώ φαίνεται πόσο καπέλο βάζουν στα B-suv, που θες 1.000-2.000 παραπάνω για να πας μια πλατφόρμα κάτω.

< >
Άβαταρ μέλους
By Govus
#519348 Το καημένο το "απερχόμενο" Focus δεν το κοιτάνε με τίποτα :oops: ;
Με αυτά τα λεφτά παίρνουν ή το Trend 1.5 με τους 150 ή το 1000άρι Business με τους 125 :hmmm: ...

έντιτ : άσε που πιστεύω, πως θα παίξουν καλές εκπτώσεις γενικά στο Focus μέχρι να έρθει το "4άρι"
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Dimsabas έγραψε:
red_monster έγραψε:Όταν υπάρχει το πετρέλαιο πρέπει να έχεις κάποιου είδους παραξενιά (για να το θέσω κομψά) για να προτιμήσεις το αέριο
Πολύ σωστά. Βλέπε:
*μισό κόστος κίνησης για ίδια μοντέλα
*αδιαφορείς για μελλοντικές απαγορεύσεις
*αποφεύγεις τον ελεεινό ήχο των ντίζελ και τα κόκκινα στις 4Κ σαλ
*το χρησιμοποιείς μέσα στην πόλη χωρίς να φοβάσαι τις ακριβές βλάβες του πετρελαίου

Μοναδική προϋπόθεση να σε βολεύουν τα πρατήρια.

Θα αφήσω τα 3 τελευταία εκτός πραγματικότητας και θα πιάσω το πρώτο...

Renault twingo 1.2
M.K. πόλης 7l/100 αναγωγή σε αέριο --->8,4l/100
Κόστος ανά 100km 6,96e

Renault twingo 1.5
Μ.Κ πόλης 4,2l/100
Κόστος ανά 100km 5,93e

κανένα περιορισμό ανεφοδιασμού
ροπή ροπή ροπή
καλύτερη ψύξη ΜΕΚ (ψιλά γράμματα για εσένα το καταλαβαίνω :vava: )
εντός εγγύησης

Και μου φέρνεις σαν αντεπιχείρημα τον ήχο των σύγχρονων diesel ? :vava: :vava: :vava: :vava:
Και όλα αυτά σε ένα αδιάφορο toyota της σειράς? :vava: :vava:
Άβαταρ μέλους
By nass
diplomat έγραψε:To Jazz γιατί δεν εισακούσθη; Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό, μένουν και ρέστα.

Γιατί παίρνεις "λιγότερο" αυτοκίνητο, δεν μπορεί νομίζω να σταθεί ως βασικό αυτοκίνητο μιας 4μελούς οικογένειας.
Και γιατί για αυτό που παίρνεις είναι ακριβό.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#519367 Για να πω την αλήθεια, θα προτιμούσα να μείνω στη φώκια από το να πάρω Jazz :lol: , αλλά στα χρήματα αυτά έχω τη γνώμη ότι βλέπεις αρκετά φτωχούς εξοπλιστικά στόχους. :(

Mάλλον το Stonic τότε.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#519381 Χωρις να εχω πληρη εικονα ολων των αυτοκινητων που προταθηκαν, νομιζω οτι ξεχνατε το οτι προκειται για τετραμελη οικογενεια, που το Juke πχ εχει αστειους χωρους (κυριως πορτ μπαγκαζ) για να εξυπηρετησει. Ομοιως εχοντας δει το S-Tonic μονο εξωτερικα στο δρομο θεωρω οτι και αυτο θα ειναι εξισου ανεπαρκες.
Το Kodiaq αν πει για SUV, σκεπτομενος και την παραδοσιακα καλη εκμεταλλευση χωρων του γκρουπ γενικα, αλλα και της σκοντα ειδικα, ισως ειναι μια καλη περιπτωση να δουνε...τιμη βεβαια δεν ξερω αν ειναι στο νουμερο που διαθετουν.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Zeus έγραψε:Χωρις να εχω πληρη εικονα ολων των αυτοκινητων που προταθηκαν, νομιζω οτι ξεχνατε το οτι προκειται για τετραμελη οικογενεια, που το Juke πχ εχει αστειους χωρους (κυριως πορτ μπαγκαζ) για να εξυπηρετησει. Ομοιως εχοντας δει το S-Tonic μονο εξωτερικα στο δρομο θεωρω οτι και αυτο θα ειναι εξισου ανεπαρκες.
Το Kodiaq αν πει για SUV, σκεπτομενος και την παραδοσιακα καλη εκμεταλλευση χωρων του γκρουπ γενικα, αλλα και της σκοντα ειδικα, ισως ειναι μια καλη περιπτωση να δουνε...τιμη βεβαια δεν ξερω αν ειναι στο νουμερο που διαθετουν.
Το Kodiak πρέπει να ξεκινάει γύρω στα 22.000€

< >