Ίσως και κάνα 2008 που το δίνουν σε προσφορά.
Τώρα είτε για cactus είτε για ecosport θα έλεγα όχι, γιατί δεν παλεύεται το θέαμα :yikes: κι εκτός από αυτούς που τα οδηγούν, πρέπει να τα βλέπουμε κι οι υπόλοιποι
nass έγραψε:nass έγραψε:ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ![]()
bibendum έγραψε:κατι τετοιο;17.650 το βασικό με τα 120 άλογα, αν και εγώ θα έπαιρνα στα ίδια λεφτά , πιο εξοπλισμένο 5θυρο.
αν και νομιζω θα ειναι αρκετα πιο ακριβο απο 17.500
;
...Dimsabas έγραψε:red_monster έγραψε:Όταν υπάρχει το πετρέλαιο πρέπει να έχεις κάποιου είδους παραξενιά (για να το θέσω κομψά) για να προτιμήσεις το αέριοΠολύ σωστά. Βλέπε:
*μισό κόστος κίνησης για ίδια μοντέλα
*αδιαφορείς για μελλοντικές απαγορεύσεις
*αποφεύγεις τον ελεεινό ήχο των ντίζελ και τα κόκκινα στις 4Κ σαλ
*το χρησιμοποιείς μέσα στην πόλη χωρίς να φοβάσαι τις ακριβές βλάβες του πετρελαίου
Μοναδική προϋπόθεση να σε βολεύουν τα πρατήρια.
)

, αλλά στα χρήματα αυτά έχω τη γνώμη ότι βλέπεις αρκετά φτωχούς εξοπλιστικά στόχους.
Zeus έγραψε:Χωρις να εχω πληρη εικονα ολων των αυτοκινητων που προταθηκαν, νομιζω οτι ξεχνατε το οτι προκειται για τετραμελη οικογενεια, που το Juke πχ εχει αστειους χωρους (κυριως πορτ μπαγκαζ) για να εξυπηρετησει. Ομοιως εχοντας δει το S-Tonic μονο εξωτερικα στο δρομο θεωρω οτι και αυτο θα ειναι εξισου ανεπαρκες.Το Kodiak πρέπει να ξεκινάει γύρω στα 22.000€
Το Kodiaq αν πει για SUV, σκεπτομενος και την παραδοσιακα καλη εκμεταλλευση χωρων του γκρουπ γενικα, αλλα και της σκοντα ειδικα, ισως ειναι μια καλη περιπτωση να δουνε...τιμη βεβαια δεν ξερω αν ειναι στο νουμερο που διαθετουν.
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]