Παλι σημερα μπροστα μου:
περπαταω στο πεζοδρομιο, αντιθετα προς τη φορα των οχηματων (δηλαδη στο αριστερο πεζοδρομιο του δρομου, βλεποντας τα οχηματα να ερχονται προς το μερος μου). Απο απεναντι ερχεται προς τα μενα (αρα με τη πλατη στα οχηματα) αλλος πεζος. Για καποιο λογο αποφασιζει οτι δεν του αρεσει να περασουμε ο ενας διπλα απο τον αλλο πανω στο πεζοδρομιο (μαλλον δεν αρεσει η μουρη μου
) και αποφασιζει να κατεβει απο το πεζοδρομιο ακριβως διπλα του. Μολις κατεβαζει το ΕΝΑ ποδι (που να ειχε κατεβει ολοκληρος δηλαδη...) του παιρνει με το καθρεπτη τον αγκωνα το αυτοκινητο που περναγε απο διπλα του και σπαει και ο καθρεπτης. Αμα ειχε κατεβει ολοκληρος (δηλαδη 0.3 δευτερολεπτα αργοτερα) θα τον ειχε ξαπλωσει κατω, με σιγουρες ζημιες σε γονατα, καμμια σπασμενη λεκανη κλπ κλπ και ισως και χειροτερα.Καπου εκει αρχισε να τσαμπουκαλευεται ο ΒΛΑΚΑΣ, και του ειπα ορθα κοφτα να κοψει τις μαλακιες, να μαθει να περπαταει σαν ανθρωπος και οχι σαν γιδι, και οτι ειναι τυχερος που ειναι ορθιος. Και οταν μετα απο αυτο με κοιταγε σαν το γιδι που ηταν, ρωτησα και τον οδηγο αν θελει να του ζητησει να του πληρωσει το καθρεπτη για να ερθω μαρτυρας, και καπου εκει εληξε το θεμα και εφυγε ο καθενας για το δρομο του. Και τωρα ο ανθρωπος εχει παθει 100-200ε ζημια επειδη ο ΒΛΑΚΑΣ δεν εχει μαθει οτι δεν κατεβαινουμε ετσι στην ασφαλτο.