Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kacey
#30714 Τι συζηταγαμε και μου λεγατε οτι λεω μιντλετονς, ενω μαλιστα το εργο το εχω δει μπροστα μου ΚΑΙ ενω βγηκε και το βιντεο που εδειχνε οτι η τυπισσα θεριστηκε επειδη περπαταγε στο δρομο χωρις κανενα λογο?

Παλι σημερα μπροστα μου:

περπαταω στο πεζοδρομιο, αντιθετα προς τη φορα των οχηματων (δηλαδη στο αριστερο πεζοδρομιο του δρομου, βλεποντας τα οχηματα να ερχονται προς το μερος μου). Απο απεναντι ερχεται προς τα μενα (αρα με τη πλατη στα οχηματα) αλλος πεζος. Για καποιο λογο αποφασιζει οτι δεν του αρεσει να περασουμε ο ενας διπλα απο τον αλλο πανω στο πεζοδρομιο (μαλλον δεν αρεσει η μουρη μου :lol: ) και αποφασιζει να κατεβει απο το πεζοδρομιο ακριβως διπλα του. Μολις κατεβαζει το ΕΝΑ ποδι (που να ειχε κατεβει ολοκληρος δηλαδη...) του παιρνει με το καθρεπτη τον αγκωνα το αυτοκινητο που περναγε απο διπλα του και σπαει και ο καθρεπτης. Αμα ειχε κατεβει ολοκληρος (δηλαδη 0.3 δευτερολεπτα αργοτερα) θα τον ειχε ξαπλωσει κατω, με σιγουρες ζημιες σε γονατα, καμμια σπασμενη λεκανη κλπ κλπ και ισως και χειροτερα.

Καπου εκει αρχισε να τσαμπουκαλευεται ο ΒΛΑΚΑΣ, και του ειπα ορθα κοφτα να κοψει τις μαλακιες, να μαθει να περπαταει σαν ανθρωπος και οχι σαν γιδι, και οτι ειναι τυχερος που ειναι ορθιος. Και οταν μετα απο αυτο με κοιταγε σαν το γιδι που ηταν, ρωτησα και τον οδηγο αν θελει να του ζητησει να του πληρωσει το καθρεπτη για να ερθω μαρτυρας, και καπου εκει εληξε το θεμα και εφυγε ο καθενας για το δρομο του. Και τωρα ο ανθρωπος εχει παθει 100-200ε ζημια επειδη ο ΒΛΑΚΑΣ δεν εχει μαθει οτι δεν κατεβαινουμε ετσι στην ασφαλτο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#32088 Στην Ελλάδα το υψηλότερο ποσοστό θανάτων από τροχαία στην ΕΕ!
(αλλά δε γράφει το εύρος του χρόνου)
http://www.caranddriver.gr/article.asp? ... id=7379114
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#39645 Τροχαίο στην ΕΟ Αντιρρίου-Αγρινίου
Όπως σας έχουμε ενημερώσει για το τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην Εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος της Αρχαίας Καλυδώνας οι τραυματίες ευτυχώς είναι ελαφριά και το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας κανείς επιβάτης δέν έχει πάθει τίποτα όπως και ο οδηγός του.

Αυτή την ώρα οι επιβάτες μεταφέρονται με λεωφορείο της Αγρινίου στον προορισμό τους.Να σημειώσουμε οτι στο σημείο επιχείρησαν τον απεγκλωβισμό των τραυματισμένων άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Μεσολογγίου,ασθενοφόρα του νοσοκομείου Μεσολογγίου που μετέφεραν τους τραυματίες και η τροχαία Μεσολογγίου η οποία διευκόλυνε την κυκλοφορία των οχημάτων απο επαρχιακό δρόμο μιας και η εθνική οδό ήταν κλειστή.

Πηγή: http://leoforeia.gr/forum/showthread.ph ... 0#pid30060
Άβαταρ μέλους
By CPP
#46733 [url]http://www.ilialive.gr/επικαιρότητα/item/αρχ-ολυμπία-σοβαρό-τροχαίο-στην-διασταύρωση-στρεφίου.html[/url]

3 νεκροί
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#50944 Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έζησαν δεκάδες οδηγοί και συνοδηγοί, που ενεπλάκησαν στην τρομακτική καραμπόλα τουλάχιστον 35 αυτοκινήτων που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία νεαρή γυναίκα

http://www.newsit.gr/ellada/oi-protes-e ... atari-1212
Άβαταρ μέλους
By drdino
#51039 Να γιατί τα CMbB συστήματα γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#51070 Στην προκειμένη μάλλον δε θα βοηθούσε πολύ γιατί κάτι πρέπει να είχε πέσει στο δρόμο...
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#51842 Σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας (ομίχλη, καταρρακτώδης βροχή) οι οδηγοί τείνουν να ελλατώνουν τις αποστάσεις μεταξύ τους, γιατι έτσι βλέπουν τα φώτα του μπροστινού και νοιώθουν περισσότερη ασφάλεια. Εντελώς ηλίθιο, αλλά έτσι είναι η ψυχολογία του ανθρώπου.

Τα συστήματα αποφυγής σύγκρουσης που λέει και ο drdino θα ήταν σωτήρια σε τέτοιες περιπτώσεις, αρκέι βέβαια να είναι όλα τα αυτοκίνητα εξοπλισμενα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#51850 Σε μερικά χρόνια θα γίνει υποχρεωτικό, όπως και το lane departure warning σιγά σιγά.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#51885 Για τη καραμπολα στο Σχηματαρι ,πολλοι αυτόπτες αλλα και θυματα από τη περιοχή της Βοιωτίας επιμένουν ότι ο δρόμος ήταν απίστευτα γλιστερός στο σημείο και ότι δε μπορούσαν να ελέγξουν τα οχήματα τους.
Μια θεωρία που ακούγεται λέει ότι λόγω βροχής η φρέσκια πίσσα έβγαλε πετρέλαιο στην επιφάνεια...
Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τετοιο?