Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
gianik έγραψε:Το ιδανικό για μένα θα ήταν κάθε Μάρτη Απρίλη ------> απόσπαση σε νησάκι , παρέα με την φαμίλια και επιστροφή στην Αθήνα γύρω στον Οκτώμβρη...
Δουλειά--->ψάρεμα---->κολύμπι----φαγητό---->ύπνος και ξαναμανά τα ίδια...
Να δω που θα μένατε, με την οικογένεια κιόλας, στο νησάκι....

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
DAP έγραψε:

Γιατι τοση μεγαλη εκτιμηση/προτιμηση στο μαυρισμα; Προσθετει ποντους στη γοητεια; :lol: :lol:

φυσικά και δίνει πόντους γενικά, είναι συνέπεια υπέρτατης καλοπέρασης και ηρεμίας

τελικά πέρασα πάνω από 12 ώρες στη θαλασσα :inlove:

και παίζω δυνατή μπαλίτσα, έχω άλλους 4 γεμμάτους μήνες μπροστά μου να κάνω χαμό

Εικόνα

REALZEUS έγραψε:Θέλει να πουλήσει CDs στην Κάνιγγος... :lol:
Ρατσιστικό. Sorry!

Δεν μου αρέσει που ξεκίνησε η ζέστη. :s_mad :s_mad :s_mad

σαν μη πολιτικά ορθός τύπος, δέχομαι το χιούμορ σου και μάλιστα θα γελάσω με αυτό

αλλά η αλήθεια δεν ότι με καίει τόσο να μαυρίζω όσο να περνάω χρόνο στη θάλασσα, η οποία είναι η μητέρα των πάντων και μόνο αυτή θα μας κάνει καλά, το ότι θα γίνω μαυριδερός είναι απλά μια ευχάριστη για μένα παρενέργεια, η οποία βέβαια όπως λέει η γυναίκα μου στερεί βαθμούς σοβαρότητας όταν με βλέπει ο κόσμος στη δουλειά (χέστηκα βέβαια) και με κάνει να φαίνομαι "παραλίας" και έτσι βγαίνω από την αναμενόμενη μιζέρια και μίρλα που προβλέπεται για τη θέση μου

ο βασικός σκοπός βέβαια παραμένει τις 3 εβδομάδες που παίρνω άδεια το χρόνο (και δυστυχώς είναι οι μόνες :x ) όπως και πέρυσι να μην περάσω ούτε μια μέρα μέσα στο λεκανοπέδιο, πρέπει απλά να διαλέξω τα νησιά μου :inlove:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#513999 ποια φίλτρα; :dizzy: πιστεύεις ότι είμαι άνθρωπος που έχει ασχοληθεί ποτέ με φίλτρα σε φωτογραφία; :lol:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#514005 Εγώ btw είμαι ακόμα όπως είσαι στο rim του ρολογιού. :lipsealed:

Σήμερα ένιωθα τον ήλιο να μου καίει το ταριφόχερο, που είναι το πιο αντιαισθητικό πράγμα στον πλανήτη μετά το καινούριο ignis.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#514015 Εγώ πάω για μπάνιο όταν ο ήλιος μας έχει χαιρετήσει. Δεν είμαι ξανθός και κινδυνεύω αν με βρει το κακό , να με περνάνε για gipsy.
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
#514023 Qsis - τις έννοιες μελανωμα, φωτογηρανση κλπ τις ξέρουμε; Λοιπές συνέπειες υπερβολικής έκθεσης μακροπροθεσμα πχ χαλάρωση; Δεν θα είμαστε για πάντα νέοι, προσέχουμε για να έχουμε. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
gianik έγραψε:Δουλειά--->ψάρεμα---->κολύμπι----φαγητό---->ύπνος και ξαναμανά τα ίδια...

τιποτα αλλο? :s_omg
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#514028 Tα χω παρει ασχημα! :x
Στην περιοχη μου εχει αρκετους πεζοδρομιοποδηλατοδρομους. Δηλαδη πεζοδρομια που τα εχουν βαψει πορτοκαλι και χρησιμοποιουνται και σαν πεζοδρομια και ως ποδηλατοδρομοι.
Σημερα ειχα βγαλει τον σκυλο βολτα και καποια στιγμη παρατηρησα μια γατα και για να μην εχουμε ντραβαλα εκανα ενα βημα στο πλαϊ.
Ακουω απο πισω μια φωνη τσαντισμενη «σιγα ρε μπαρμπα θα μας σκοτωσεις!»
Γυρναω και βλεπω ποδηλατη γυρω στα 30 ο οποιος με κοιταζε αγριεμενος.
Που να καταλαβω οτι ερχοσουν; Του λεω. Εφ οσον ερχοσουν απο πισω μου επρεπε να χτυπησεις το κουδουνι να σε ακουσω!
Αντε ρε ασχετε, μου λεει εριστικα. Ποιο κουδουνι; Αλλα που να ξερεις οτι στα ποδηλατα κοιταμε να μειωσουμε το βαρος και συ μου λες για κουδουνια; :dizzy:
Οταν ημουν πιτσιρικας ολα τα ποδηλατα ειχαν κουδουνι του απαντησα, Γιατι δεν βγαζεις και τη σελα να καθεσαι στον αξονα να νοιωθεις ελαφρυτερος; :x
Εν τω μεταξυ να προσπαθω να διαχειριστω και τον σκυλο που αντιλαμβανομενος την ενταση, ηθελε να ελαφρυνει το συνολικο βαρος ποδηλατου και ποδηλατη, κοβοντας του μερικα κομματια. :s_dunno
Αυτο το πραγμα εχει παραγινει. Κανεις σχεδον δεν εχει κουδουνι, βρισκονται ξαφνικα πισω σου χωρις να το καταλαβεις και σε αγριοκοιταζουν αν χωρις να το θελεις τους κοψεις το δρομο. Εκτος απο σημερα που μ εβρισαν κι ολας!
Εν τω μεταξυ με αυτη τη |λογοκρισία| υπαρχει και το εξης μεγαλο προβλημα.
Αν οδηγεις αυτοκινητο και δεν ξερεις ή δεν θυμηθεις οτι το πεζοδρομιο ειναι και ποδηλατοδρομος μπορει να χτυπησεις κανεναν ασχημα και να μπλεξεις. Διοτι αν εχεις στοπ παντα φτανεις στην ακρη του δρομου κοιτωντας πρωτα απ τη μερια που ερχονται τα αυτοκινητα. Ελα ομως που υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ερχεται με ταχυτητα ποδηλατο αναποδα πανω στο πεζοδρομιο που εσυ ηδη εχεις κλεισει βγαζοντας τη μουρη...
Και μετα θα σου λεει εφταιγες γιατι ειχες στοπ! :s_crazy
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 04 Ιουν 2018, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#514039 Ρε σεις, κουδουνια γιατι δεν εχουν; Σοβαρολογουσε ή μου ειπε μια |λογοκρισία| απλως για να πει κατι; :hmmm:
Αν ειχαν ολοι κουδουνια και τα χρησιμοποιουσαν, δεν θα υπηρχε προβλημα τουλαχιστον με τους πεζους.

Οσοι εισαστε ποδηλατες, εχετε κουδουνακι στο τιμονι για χρηση σε τετοιες περιπτωσεις που ζυγωνετε καποιον απο πισω και δεν σας εχει δει;
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 04 Ιουν 2018, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By elteo
#514043 τι να το κάνεις το κουδούνι? στην εποχή του Ζήκου είμαστε?

απλά λες ένα συγνώμη να περάσω και τέλος.

μάλλον σε πείραξε το "μπάρμπα" :lol: