Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#513195 Μια μικρή παρέμβαση, που θα αρέσει στους αριστερούς. Με την κατάσταση στην χώρα έτσι, λέω πολύ συχνά ότι με 500€ σύνταξη φεύγω χτες. Ούτε να τους δω θέλω (συναδέλφους, πολίτες, αρχές κτλ), ούτε να δουλέψω για αυτούς. Ο κατήφορος και η πορεία προς την καταστροφή που έχει διαλέξει ο λαός με αποστασιοποιεί και θέλω να μην έχω συμμετοχή στο έγκλημα... Που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#513197 Είμαστε υπέρ των αριστερών που ζουν με προπέλα και υψηλό βιοτικό επίπεδο, γιατί ρίχνουν χρήματα στην αγορά. :rtfm:

Σε αντίθεση με κάποιους δήθεν υπέρμαχους του καπιταλισμού που έχουν καβουράκια στις τσέπες. :lol:

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
pipinos1976 έγραψε:Μια μικρή παρέμβαση, που θα αρέσει στους αριστερούς. Με την κατάσταση στην χώρα έτσι, λέω πολύ συχνά ότι με 500€ σύνταξη φεύγω χτες. Ούτε να τους δω θέλω (συναδέλφους, πολίτες, αρχές κτλ), ούτε να δουλέψω για αυτούς. Ο κατήφορος και η πορεία προς την καταστροφή που έχει διαλέξει ο λαός με αποστασιοποιεί και θέλω να μην έχω συμμετοχή στο έγκλημα... Που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ευχαριστώ.

με παιδι μου φαινεται εντελως ουτοπικο το 500ρικο
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#513200 Την ίδια ώρα λίγο πιο βόρεια...

http://business-review.eu/news/autovit- ... 017-156055

“Volkswagen, BMW and Audi were the most popular in 2017, and they had the most sales on Autovit.ro. The top 10 brands on the website were the same ones as in 2016, which shows that Romanians have clear preferences when it comes to car manufacturers. BMW had the largest sales value

#RONάκια
Άβαταρ μέλους
By g8777
#513207 Σαν τον jmarr που εγραφε οτι τα παιδια στην Ελλαδα ειναι παχυσαρκα---> ποια φτωχια;

Εντυ εχεις 3 επιλογες.

Παντρευσαι

Χωριζεις

Παμε Μοντσα με Γκεακο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#513208 @eddie

αυτοί ζουν το πασοκ τους το χουμε ξαναπεί (ή δεν το χουμε πει μαζί δε θυμάμαι)

ανεβάζουν τους μισθούς τους γιατί έτσι μέχρι να σκάσει κι εκεί η φούσκα, δεν υπάρχει κάποιος πραγματικός λόγος για τις αυξήσεις που παίρνουν πέρα από το ότι μπορούν

βέβαια όταν ήμουν νιούφης φοιτητής θυμάμαι που έλεγαν στους οικονομικάριους το παραμύθι της σύγκλισης των μισθών μας με την υπόλοιπη εε, πλέον άλλαξε το δόγμα των επιστημόνων :shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#513215 4η επιλογή: παντρεύομαι Ρουμάνα ( :eat: :eat: :eat: ) και πάμε μπάτσελορ με pik, Γκεακο και μουσατο στο χωριό του Κόμη Δράκουλα.

@Κιουσης
Το παραμύθι είχε δράκο που κρυβόταν στα ψιλά γράμματα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#513216 Ο ένας κολλητός την έχει κανει αυτή την επιλογή. Αν γυρίσει η Ρουμάνα από σεζόν στη Μύκονο που χει πάει τώρα χωρίς να τη φορτώσουν σε κάνα κότερο, πιστεύω από Νοέμβρη θα γίνει η κίνηση οποτε θα μπορώ να σας πω τι παίζει.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#513217 απλά θυμήθηκα τις εποχές που πουλιόνταν εδώ στην ελλάδα γύρω στις 2 χιλιάδες slk το μήνα :inlove:

έδω έχουμε και τον ήλιο και τη θάλασσα πρέπει να τα χαιρόμαστε σωστά :rtfm:

τώρα το πολύ με κάνα volvo να πουλήσεις μούρη
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#513299 Οι γνωστές εξοργιστικές απόψεις...

Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
QsisVTS έγραψε:@eddie

αυτοί ζουν το πασοκ τους το χουμε ξαναπεί (ή δεν το χουμε πει μαζί δε θυμάμαι)

ανεβάζουν τους μισθούς τους γιατί έτσι μέχρι να σκάσει κι εκεί η φούσκα, δεν υπάρχει κάποιος πραγματικός λόγος για τις αυξήσεις που παίρνουν πέρα από το ότι μπορούν

Δεν ξέρω κάτι για αυξήσεις στη Ρουμανία, αλλά σίγουρα υπάρχει τεράστια διαφθορά (κύρια αιτία για φευγιό) όπως και μεγάλη ανάγκη για φιγούρα.

Υπάρχει ωστόσο δυνατός τομέας πληροφορικής (πολυεθνικές στήνουν είτε αρχηγεία είτε κάνουν σοβαρό outsourcing) και δίνουν βάρος εκτός από hardware λόγω φθηνών υπηρεσιών logistics κλπ στυλ Τσεχία-Σλοβακία σε devops και cybersecurity, που σημαίνει μεγάλο περιθώριο κέρδους και υψηλοί μισθοί αναλογικά. Τα καθαρά ποσά που τους μένουν στο χέρι σε σχέση με τη ζωή είναι αρκετά καλά. Δεν είναι λίγες οι φορές που δυσκολεύομαι να μετακινήσω Ρουμάνους στην Ολλανδία με 4Κ και βάλε μηνιαία καθαρά όταν στη χώρα τους βρίσκονται με 3Κ σχετικά συχνά. Η περιοχή του Κλουζ ειδικά, θεωρείται η silicon valley των φτωχών σε security.

20% βέβαια των ατόμων της παραγωγικής ηλικίας βρίσκεται στο εξωτερικό, το οποίο λέει πολλά για την κοινωνία τους.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#513422 Παντως ειμαστε μεγαλα θυματα αν το καλοσκεφτεις. Να δουλευεις 8-10-12+ ωρες τη μερα και σου μενει τι μετα; 1-2 ωρες τη μερα να πρωτοκανεις τι; Αντε και 20 μερες διακοπες το χρονο;
Και περνανε τα χρονια και τι εγινε; Βρηκες την ευτυχια κ το νοημα της ζωης στο μικρο ποσοστο χρονου που μπορουσες; Και πηρες ενα σπιτι και ενα πεμβε/μερκ/οτι να ναι; Και οκ, αυτο ηταν;
Οποτε απο μια αποψη τον ζηλευω τον μουσατο που ειναι ´ελευθερος´.
Άβαταρ μέλους
By dimik
xenos έγραψε:Παντως ειμαστε μεγαλα θυματα αν το καλοσκεφτεις. Να δουλευεις 8-10-12+ ωρες τη μερα και σου μενει τι μετα; 1-2 ωρες τη μερα να πρωτοκανεις τι; Αντε και 20 μερες διακοπες το χρονο;
Και περνανε τα χρονια και τι εγινε; Βρηκες την ευτυχια κ το νοημα της ζωης στο μικρο ποσοστο χρονου που μπορουσες; Και πηρες ενα σπιτι και ενα πεμβε/μερκ/οτι να ναι; Και οκ, αυτο ηταν;
Οποτε απο μια αποψη τον ζηλευω τον μουσατο που ειναι ´ελευθερος´.
Ξεχνάς κάτι βασικό.

Πόσο σου αρέσει η δουλειά που κάνεις και πόσο καλά περνάς εκεί.

< >