EDDIE_147 έγραψε:Stefan μη γίνεσαι HF.
Δυσκολεύομαι. Με αποσυντονίζει η κλάψα και περνάω σε καφενειακό mode.
EDDIE_147 έγραψε:Stefan μη γίνεσαι HF.
pipinos1976 έγραψε:Μια μικρή παρέμβαση, που θα αρέσει στους αριστερούς. Με την κατάσταση στην χώρα έτσι, λέω πολύ συχνά ότι με 500€ σύνταξη φεύγω χτες. Ούτε να τους δω θέλω (συναδέλφους, πολίτες, αρχές κτλ), ούτε να δουλέψω για αυτούς. Ο κατήφορος και η πορεία προς την καταστροφή που έχει διαλέξει ο λαός με αποστασιοποιεί και θέλω να μην έχω συμμετοχή στο έγκλημα... Που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.
Ευχαριστώ.
“Volkswagen, BMW and Audi were the most popular in 2017, and they had the most sales on Autovit.ro. The top 10 brands on the website were the same ones as in 2016, which shows that Romanians have clear preferences when it comes to car manufacturers. BMW had the largest sales value
) και πάμε μπάτσελορ με pik, Γκεακο και μουσατο στο χωριό του Κόμη Δράκουλα.

QsisVTS έγραψε:@eddie
αυτοί ζουν το πασοκ τους το χουμε ξαναπεί (ή δεν το χουμε πει μαζί δε θυμάμαι)
ανεβάζουν τους μισθούς τους γιατί έτσι μέχρι να σκάσει κι εκεί η φούσκα, δεν υπάρχει κάποιος πραγματικός λόγος για τις αυξήσεις που παίρνουν πέρα από το ότι μπορούν
xenos έγραψε:Παντως ειμαστε μεγαλα θυματα αν το καλοσκεφτεις. Να δουλευεις 8-10-12+ ωρες τη μερα και σου μενει τι μετα; 1-2 ωρες τη μερα να πρωτοκανεις τι; Αντε και 20 μερες διακοπες το χρονο;Ξεχνάς κάτι βασικό.
Και περνανε τα χρονια και τι εγινε; Βρηκες την ευτυχια κ το νοημα της ζωης στο μικρο ποσοστο χρονου που μπορουσες; Και πηρες ενα σπιτι και ενα πεμβε/μερκ/οτι να ναι; Και οκ, αυτο ηταν;
Οποτε απο μια αποψη τον ζηλευω τον μουσατο που ειναι ´ελευθερος´.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]