Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Serf
Corto Maltese έγραψε:Επειδή μία συμμορία τραμπούκων ΟΡΓΑΝΩΣΕ φόνο, όποιος την εξισώσει με κάποιους άλλους τραμπούκους που έσπασαν 2 τζάμια, το κάνει μόνο για να ξεπλύνει το φόνο και τη συμμορία. Το έχω εξηγήσει με σαφήνεια νομίζω και κάποιοι επιμένουν στο ξέπλυμα. Οπότε τα συμπεράσματα βγαίνουν από μόνα τους. Αν αλλάξουν τα δεδομένα θα αλλάξουν και τα συμπεράσματα.

Βλέπεις κάποιον στο δρόμο να προσπαθεί να παραβιάσει το αυτοκίνητό σου. Του φωνάζεις να σταματήσει, συνεχίζει εκείνος. Τι κάνεις; Μία απολύτως νόμιμη εναλλακτική είναι να προσπαθήσεις να τον σταματήσεις ακινητοποιώντας τον (χωρίς άμεσο χτύπημα). Η συνέχεια δε μας ενδιαφέρει. Μπουκάρει τώρα ο Ρουβικώνας στο γραφείο σου (είσαι συμβολαιογράφος) κι αρχίζει να σπάει. Ζητάς να αποχωρήσουν αλλά συνεχίζουν. Έχεις το δικαίωμα να προσπαθήσεις να ακινητοποιήσεις έναν από τους "εισβολείς" (χωρίς άμεσο χτύπημα). Αυτός ο τραμπούκος, όπως λες, πώς νομίζεις θα αντιδράσει; Θα απομακρυνθεί απλά; Ή μήπως θα σου "σκάσει" καμιά ξεγυρισμένη σφαλιάρα/μπουνιά/σφυριά;;; Εγώ νομίζω ότι είμαστε μέχρι στιγμής πολύ τυχεροί που δεν έχει ξεφύγει η κατάσταση σε κάποια από τις "ακτιβιστικές" τους ενέργειες επειδή όλα τα "θύματα" κάνουν την πάπια.

Επίσης, βλέπω στο δρόμο κάποιον να χαράσσει το αυτοκίνητό μου, κτλ. Έχω δικαίωμα να τον ακινητοποιήσω μέχρι να έρθει η αστυνομία για να υποβάλω μήνυση/κτλ; Δεν ξέρω, ρωτάω για αυτό. Αν ναι, φαντάσου να προσπαθήσει να κάνει κάτι αντίστοιχο ο γιος/μπατζανάκης/κτλ μιας συμβολαιογράφου της οποίας το γραφείο σπάνε. Θα παραμείνουν "ειρηνικοί" ακτιβιστές ή θα ρίξουν μπόλικες ψιλές;;; Πάρε ως δεδομένο στην απάντησή σου ότι ο γιος/μπατζανάκης/κτλ δε θα χτυπήσει πρώτος, απλά θα προσπαθήσει να τους κρατήσει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
red_monster έγραψε:Για να μην τα κάνουμε πάλι λύσσα, ο πραγματικός δημοκράτης καταδικάζει τη βία (ψυχολογική-σωματική) από όπου και αν προέρχεται.

Και μαθήματα δημοκρατίας! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
Anonymous Founder έγραψε:
@gianik
Να μου απαντήσεις, γιατί όχι; :oops:
Αλλά συγκεκριμένα εντελώς: τάδε δίκη, τάδε βουλευτής του τάδε κόμματος.

Τα μέλη της συνιστώσας "κοκκινοπράσινο", Μανώλης Σαρρής, Τίτος Καρίμαλης, Γιώργος Μαρκατσέλης και Δημήτρης Καρακώστας, είχαν υπερασπιστεί τον Χριστόδουλο Ξηρό, χρησιμοποιώντας απίστευτες φράσεις, όπως "πρόκειται για αγωνιστές με ευγενή κίνητρα", ή "πρόκειται για δίκη φρονημάτων", ή "οι αγωνιστές αυτοί είναι πολιτικοί κρατούμενοι". Με αυτά και άλλα επιχειρήματα και ατάκες υπερασπίστηκαν η Μάνια Μπαρσέφσκι τον Σάββα Ξηρό και ο Νίκος Γιαννόπουλος τον αρχιεκτελεστή Κουφοντίνα. Επίσης, ο Νίκος Γιαννόπουλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, ο οποίος υπερασπίστηκε τον αρχιεκτελεστή της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, ως "αγωνιστή με ευγενή κίνητρα". Η Μάνια Μπαρσέφσκι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στη δίκη της 17Ν υπερασπίστηκε τον Σάββα Ξηρό, επιμένοντας ότι πρόκειται για "δίκη φρονημάτων".

http://www.capital.gr/arthra/3146371/oi ... nopli-pali
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
QsisVTS έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Γιατί πρέπει να γίνει συγκερασμός;

Ο τραμπούκος που έκανε φόνο είναι δολοφόνος-τραμπούκος.
Ο τραμπούκος που δεν έκανε φόνο είναι σκέτο τραμπούκος.

πέρα από αυτά έχει μεγάλη σημασία αν υπάρχει πολιτική απόχρωση σε οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια

και ακόμα μεγαλύτερη αν υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί που εκπροσωπούν επίσημα πολίτες

και επειδή κατανοώ τη σημασία αυτών των πραγμάτων θα προτιμούσα να μιλάμε με αποδείξεις και όχι να εκτοξεύονται σκάγια και όποιον πάρει ο χάρος

ονόματα και αποδείξεις :rtfm:

Η ΧΑ είναι κόμμα, οπότε η σύνδεση είναι αυταπόδεικτη.
Στην περίπτωση των άλλων (Ρουβίκωνας, Renegade, Ερυθρές Ταξιαρχίες Χολαργού, Επαναστατημένο Ασκέρι Πεύκης κλπ + ανώνυμοι παρακρατικοί/ασφαλίτες αν στραβώσει η δουλειά βλ. Marfin), οποιοδήποτε αριστερό κόμμα μπορεί να τους επηρεάζει ή να τους χρησιμοποιεί για δικό του συμφέρον.

Με απλά λόγια δεν βγάζει πουθενά αυτή η συζήτηση και χάνεται λίγο η ουσία η οποία είναι αυτή που λέει ο dimik.

O Μαλτέζος αγνοεί ότι με την ευκολία που βαφτίζει λυκόπουλα τους Ρουβίκωνες, ο χ φασιστόγερος της διπλανής πόρτας θεωρεί τα χρυσαύγουλα καλά παιδιά-πατριώτες που καμιά φορά μπορεί να σηκώσουν τη φωνή τους παραπάνω.
Φόνος; I don't know this word.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
red_monster έγραψε:Για να μην τα κάνουμε πάλι λύσσα, ο πραγματικός δημοκράτης καταδικάζει τη βία (ψυχολογική-σωματική) από όπου και αν προέρχεται.

Διαφωνείς σε κάποιο σημείο ?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Serf έγραψε:

Βλέπεις κάποιον στο δρόμο να προσπαθεί να παραβιάσει το αυτοκίνητό σου. Του φωνάζεις να σταματήσει, συνεχίζει εκείνος. Τι κάνεις; Μία απολύτως νόμιμη εναλλακτική είναι να προσπαθήσεις να τον σταματήσεις ακινητοποιώντας τον (χωρίς άμεσο χτύπημα). Η συνέχεια δε μας ενδιαφέρει. Μπουκάρει τώρα ο Ρουβικώνας στο γραφείο σου (είσαι συμβολαιογράφος) κι αρχίζει να σπάει. Ζητάς να αποχωρήσουν αλλά συνεχίζουν. Έχεις το δικαίωμα να προσπαθήσεις να ακινητοποιήσεις έναν από τους "εισβολείς" (χωρίς άμεσο χτύπημα). Αυτός ο τραμπούκος, όπως λες, πώς νομίζεις θα αντιδράσει; Θα απομακρυνθεί απλά; Ή μήπως θα σου "σκάσει" καμιά ξεγυρισμένη σφαλιάρα/μπουνιά/σφυριά;;; Εγώ νομίζω ότι είμαστε μέχρι στιγμής πολύ τυχεροί που δεν έχει ξεφύγει η κατάσταση σε κάποια από τις "ακτιβιστικές" τους ενέργειες επειδή όλα τα "θύματα" κάνουν την πάπια.

Επίσης, βλέπω στο δρόμο κάποιον να χαράσσει το αυτοκίνητό μου, κτλ. Έχω δικαίωμα να τον ακινητοποιήσω μέχρι να έρθει η αστυνομία για να υποβάλω μήνυση/κτλ; Δεν ξέρω, ρωτάω για αυτό. Αν ναι, φαντάσου να προσπαθήσει να κάνει κάτι αντίστοιχο ο γιος/μπατζανάκης/κτλ μιας συμβολαιογράφου της οποίας το γραφείο σπάνε. Θα παραμείνουν "ειρηνικοί" ακτιβιστές ή θα ρίξουν μπόλικες ψιλές;;; Πάρε ως δεδομένο στην απάντησή σου ότι ο γιος/μπατζανάκης/κτλ δε θα χτυπήσει πρώτος, απλά θα προσπαθήσει να τους κρατήσει.

μπορείς πάντα να κάνεις ότι κοιμάσαι :hmmm:

γιατί αν πας να σταματήσεις κάποιον που κρατάει σφυρί ακινητοποιώντας τον χωρίς άμεσο χτύπημα παίζει να φας κάνα σφυρί στο κεφάλι, αυτά δεν γίνονται. σε αυτές τις περιπτώσεις ή δεν κάνεις τίποτα ή πολύ απλά αν είσαι σε θέση ασκείς ακόμα μεγαλύτερη βια ώστε να επιβληθεις

επίσης μιας και λέμε για δημοκρατίες και ιστορίες για αγρίους, μην παραβλέπουμε ότι υπάρχει και η δικαιολογημένη, μαζική, οργανωμένη επανάσταση όπου η βία δικαιολογείται

και προσωπικά δεν διαφωνώ ότι είναι έτσι, υπάρχει δικαιολογημένη βία, το θέμα είναι τι έχει ο καθένας μες στο μυαλό του ως δικαιολογημένο
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
EDDIE_147 έγραψε:
Η ΧΑ είναι κόμμα, οπότε η σύνδεση είναι αυταπόδεικτη.
Στην περίπτωση των άλλων (Ρουβίκωνας, Renegade, Ερυθρές Ταξιαρχίες Χολαργού, Επαναστατημένο Ασκέρι Πεύκης κλπ + ανώνυμοι παρακρατικοί/ασφαλίτες αν στραβώσει η δουλειά βλ. Marfin), οποιοδήποτε αριστερό κόμμα μπορεί να τους επηρεάζει ή να τους χρησιμοποιεί για δικό του συμφέρον.

ναι οκ η χα είναι ένα πράγμα οι άλλοι είναι 100 δε μπορείς εξισου εύκολα να συνδέσεις τις τελείες, αυτό μέχρι ένα σημείο ακούγεται λογικό από την άλλη είναι δουλειά της αστυνομίας να ενώνει τελείες και αν θέλουν τις ενώνουν (που δε νομίζω ότι δεν το έχουν κάνει, συνεχίζω να πιστευω ότι γνωρίζουν ονόματα και καταστάσεις)

εγώ δεν προσπαθώ να ξεπλύνω τη χα, απλά λέω πώς δεν μπορούμε να λέμε κάτι επειδή έτσι νομίζουμε

γιατί με αυτή τη λογική:

μάζωξη για το μακεδονικό (που τη θεωρώ τουλάχιστον ανούσια); είναι από πίσω οι φασίστες
απεργία κατά της κυβέρνησης; είναι από πίσω οι φασίστες
δε μου σηκώνεται; οι φασίστες φταίνε

το ίδιο βέβαια συμβαίνει και από την ανάποδη.. και λέει ο κούλης για αριστερά πρόσημα και λοιπές παπάτζες για το δικό του κοινό

εν τω μεταξύ έχουμε πιάσει τους "ακραίους" τα mainstream κόμματα δεν έχουν τραμπούκους έτσι; :inlove:

τα πανεπιστήμια τα έκαναν μπουρδέλα μόνο οι αριστεροί; :roll: οι δεξιοί/πασόκοι δεν έχουν κάνει "ακτιβισμούς";
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 22 Μάιος 2018, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Serf έγραψε:Βλέπεις κάποιον στο δρόμο να προσπαθεί να παραβιάσει το αυτοκίνητό σου. Του φωνάζεις να σταματήσει, συνεχίζει εκείνος. Τι κάνεις; Μία απολύτως νόμιμη εναλλακτική είναι να προσπαθήσεις να τον σταματήσεις ακινητοποιώντας τον (χωρίς άμεσο χτύπημα). Η συνέχεια δε μας ενδιαφέρει. Μπουκάρει τώρα ο Ρουβικώνας στο γραφείο σου (είσαι συμβολαιογράφος) κι αρχίζει να σπάει. Ζητάς να αποχωρήσουν αλλά συνεχίζουν. Έχεις το δικαίωμα να προσπαθήσεις να ακινητοποιήσεις έναν από τους "εισβολείς" (χωρίς άμεσο χτύπημα). Αυτός ο τραμπούκος, όπως λες, πώς νομίζεις θα αντιδράσει; Θα απομακρυνθεί απλά; Ή μήπως θα σου "σκάσει" καμιά ξεγυρισμένη σφαλιάρα/μπουνιά/σφυριά;;; Εγώ νομίζω ότι είμαστε μέχρι στιγμής πολύ τυχεροί που δεν έχει ξεφύγει η κατάσταση σε κάποια από τις "ακτιβιστικές" τους ενέργειες επειδή όλα τα "θύματα" κάνουν την πάπια.

Εγώ όχι απλά δεν ξέρω, αλλά δεν υπάρχει και τρόπος να ξέρω. Όπως κι εσύ φαντάζομαι. Ξέρω ότι πήγανε κάπου με σκοπό να τραμπουκίσουν και να κάνουν υλικές ζημιές και αυτό κάνανε. Επανειλημένως. Για το Ρουβίκωνα μιλάμε σωστά; Όχι για 17Ν ή Πυρήνες ή κλπ τέτοια. Και έχουν γίνει πάρα πολλά τέτοια πεσίματα για να μιλάμε ακόμα για "τύχη". Αν ήθελαν να ρίξουν φάπες θα έριχναν.

Με τον ίδιο τρόπο ξέρω ότι οι άλλοι, οι ακατονόμαστοι, αυτοί τους οποίους κάποιοι εδώ προσπαθούν με μεγάλο πάθος να ξελπύνουν, επανειλημένως επίσης πήγανε να σκοτώσουν και σκοτώσανε.

Αυτό από μόνο του είναι μία ειδοποιός διαφορά που όποιος δεν τη βλέπει, σόρι αλλά να πάει να κοιταχτεί.

17Ν; ΟΚ, αλλά εδώ μέσα δεν ξέρω κάποιον να έχει ψηφίσει ή να έχει ξεπλύνει τη 17Ν, ενώ το αντίθετο το βλέπουμε διαρκώς. Μέχρι και σε άβαταρ.

red_monster έγραψε:

Διαφωνείς σε κάποιο σημείο ?

Το Σύνταγμά μας προτρέπει σε βία στην ακροτελεύτια διάταξή του. Σόρι :oops:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
taxidiwtis έγραψε:
@gianik

Τα μέλη της συνιστώσας "κοκκινοπράσινο", Μανώλης Σαρρής, Τίτος Καρίμαλης, Γιώργος Μαρκατσέλης και Δημήτρης Καρακώστας, είχαν υπερασπιστεί τον Χριστόδουλο Ξηρό, χρησιμοποιώντας απίστευτες φράσεις, όπως "πρόκειται για αγωνιστές με ευγενή κίνητρα", ή "πρόκειται για δίκη φρονημάτων", ή "οι αγωνιστές αυτοί είναι πολιτικοί κρατούμενοι". Με αυτά και άλλα επιχειρήματα και ατάκες υπερασπίστηκαν η Μάνια Μπαρσέφσκι τον Σάββα Ξηρό και ο Νίκος Γιαννόπουλος τον αρχιεκτελεστή Κουφοντίνα. Επίσης, ο Νίκος Γιαννόπουλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, ο οποίος υπερασπίστηκε τον αρχιεκτελεστή της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, ως "αγωνιστή με ευγενή κίνητρα". Η Μάνια Μπαρσέφσκι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στη δίκη της 17Ν υπερασπίστηκε τον Σάββα Ξηρό, επιμένοντας ότι πρόκειται για "δίκη φρονημάτων".

:dizzy:
Τώρα εξισώνουμε την 17Ν με τον Ρουβίκωνα;
Κάποτε την 17Ν θέλαν να την κάνουν παρακλάδι του ΠΑΣΟΚ, μετά αφού τους έβαλε μέσα το ΠΑΣΟΚ είπαν να την ρίξουν στον ΣΥΡΙΖΑ, κοκ.
Αν είναι έτσι να ξεθάψουμε την ιστορία χρυσαύγουλα, Μπαλτάκος κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#511032 @Corto Maltese: Δεν εξισώνω Χ.Α. με Ρουβικώνα. Οι μεν ξεκινούν με δολοφονικές διαθέσεις (αυτοσκοπός). Ο δε θα εκδηλωθεί βίαια την πρώτη φορά που κάποιο θύμα θα υπερασπιστεί την περιουσία του (εναλλακτικό μέσο για να επιτύχει το σκοπό). Απλά φαίνεται "ειρηνικός" επειδή τα θύματα κάνουν την πάπια. Απλό.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
markvag έγραψε:
21 quadra έγραψε:Ο πρωθυπουργός είπε ότι η επίθεση στον Μπουτάρη έγινε από το ακροδεξιό και σκοτεινό τμήμα της Ν.Δ, και το θεωρώ μεγάλο φάουλ, τέτοιες κουβέντες από πρωθυπουργό δεν έχουν ξανακουστεί στη χώρα, η δική μου απορία είναι οι νεκροί της Μarfin σε ποιό ακροαριστερό σκοτεινό τμήμα κόμματος πρέπει να καταλογιστούν ? Ο Ρουβίκωνας σε ποιό σκοτεινό τμήμα του Σύριζα πρέπει να καταχωρηθεί ?

Συμφωνώ πως τέτοια σχόλια είναι απαράδεκτα. Να σημειώσω όμως πως αντίστοιχα ακούγονται από τη ΝΔ για τον σύριζα, εδώ και χρόνια και από όλους τους βαθμούς, σε όλους τους τόνους και με κάθε ευκαιρία. Και έχω δει πολύ κόσμο εδώ μέσα να τα επικροτεί. :whistlink:

Επίσης, να φανταστώ πως όσοι υποστηρίζουν μία ομάδα ποδοσφαίρου διαφωνούν με το ότι το κράτος και όλοι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να πληρώνουμε τη φύλαξη των ούγκανων της ομάδας τους και των ζημιών που κάνουν...

Έχω γράψει πολλές φορές ότι δεν με αφορούν τα κόμματα, είναι όλοι τους κάπηλοι και ψεύτες και τις πράξεις τους τις βιώνουμε καθημερινά, ειδικά όσα κόμματα κυβέρνησαν τα 40 περασμένα χρόνια έχουν 110% την ευθύνη για την πόλωση της κοινωνίας και για την σημερινή κατάσταση.

Ο Σύριζα μου την δίνει γιατί άλλα έκανε και έλεγε πρίν την υφαρπαγή της εξουσίας, έκαψε 3 φορές την Αθήνα για να το καταφέρει, είπε όσα ψέματα μπορούσε να πεί, και άλλα λέει και κάνει τώρα από τις καρέκλες, δεν τους εμπιστεύομαι με τίποτα, είναι λαοπλάνοι του χειρίστου είδους και δόξα το θεό έχουμε ζήσει πολλούς από δαύτους 40 χρόνια τώρα, έτσι κάθε φορά που γράφω κάτι μην προσπαθείτε να μου απαντήσετε με συμψηφισμούς γιατί δεν με αντιπροσωπεύουν και γιατί δεν στηρίζω κανένα κόμμα και κανένα πολιτικό, έχω την γνώμη μου που δεν διεκδικεί το αλάθητο και μπορεί να είναι και παιδαριώδης κάποιες φορές αλλά είναι δική μου και όταν βλέπω κάτι σωστό το επισημαίνω χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ταυτόχρονα εξωραϊζωσυμψηφιστικά και τα λάθη.

Όλα τα παρατράγουδα εδώ και χρόνια γίνονται από ομάδες που ανήκουν στην εκάστοτε κυβέρνηση και χρησιμοποιούνται για να στρέψουν την προσοχή του κόσμου από ένα γεγονός που επιθυμούν να περάσουν στο ντούκου, είναι αυτό που παλιότερα το έλεγαν παρακράτος, σήμερα το λένε ρουβίκωνα, χτές είχε άλλο όνομα όσα και τα κεφάλια της λερναίας ύδρας, είναι σκοτεινοί μηχανισμοί παραπλάνισης που φτάνουν και στο έγκλημα με ανταποδοτικό τέλος, βλέπε νομιμοποίηση της Χ.Α.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Serf έγραψε:@Corto Maltese: Δεν εξισώνω Χ.Α. με Ρουβικώνα. Οι μεν ξεκινούν με δολοφονικές διαθέσεις (αυτοσκοπός). Ο δε θα εκδηλωθεί βίαια την πρώτη φορά που κάποιο θύμα θα υπερασπιστεί την περιουσία του (εναλλακτικό μέσο για να επιτύχει το σκοπό). Απλά φαίνεται "ειρηνικός" επειδή τα θύματα κάνουν την πάπια. Απλό.

Ενδεχομένως. Ενδεχομένως και όχι. Δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε μέχρι να συμβεί, η αίσθησή μου είναι ότι το έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο και είναι προετοιμασμένοι και μαπίδια με ανοιγμένα κεφάλια δεν ταιριάζουν στο Ρομπεν των Δασών προφίλ που θέλουν να χτίσουν.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Corto Maltese έγραψε:Το Σύνταγμά μας προτρέπει σε βία στην ακροτελεύτια διάταξή του. Σόρι :oops:

Έγινες κατανοητός, μην συνεχίζεις.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#511036 Εγώ διακρίνω μια προσπάθεια να βγει με το ζόρι ενεργός αριστερή τρομοκρατική συνιστώσα ο... Ρουβίκωνας, όταν επί της ουσίας αυτό δεν ισχύει.
Τρομοκρατία με κλασικούς όρους σήμερα ασκούν πχ οι Πυρήνες της Φωτιάς ή η 17Ν παλιότερα.
Επίσης, διακρίνω προσπάθεια όλες αυτές οι ενέργειες να σχετισθούν με αριστερά κοινοβουλευτικά κόμματα, που επίσης δεν αποδεικνύεται πουθενά.
Τέλος, ο gianik που πέταξε μια φωτοβολίδα, θα πρέπει να την δικαιολογήσει.
Γιατί μίλησε για βουλευτές που πάνε σε δίκες δολοφόνων. Σχετικά βαρύ νομίζω.

Α, και προφανώς δεν είναι κάθε βία η ίδια και δεν καταδικάζουμε όλες τις βίες το ίδιο. Δεν θα καταδικάσω το ίδιο την βία του βιαστή με την βία του βιαζόμενου, κοκ.
Αυτά κακώς τα λέω, απλά είναι φανερό πως υπάρχει αμόρφωτος κόσμος που απλώς επαναλαμβάνει τσιτάτα που διάβασε σε κάποιες φυλλάδες.

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
taxidiwtis έγραψε:
@gianik

:dizzy:
Τώρα εξισώνουμε την 17Ν με τον Ρουβίκωνα;
Κάποτε την 17Ν θέλαν να την κάνουν παρακλάδι του ΠΑΣΟΚ, μετά αφού τους έβαλε μέσα το ΠΑΣΟΚ είπαν να την ρίξουν στον ΣΥΡΙΖΑ, κοκ.
Αν είναι έτσι να ξεθάψουμε την ιστορία χρυσαύγουλα, Μπαλτάκος κλπ.

gianik έγραψε:
:lol: :lol:
Γρηγορη θελεις να σου πω πιανου κομματος βουλευτες πηγαινουν κατα καιρους μαρτυρες υπερασπισης σε κατηγορουμενους για τρομοκρατια ,δολοφονιες κλπ;;;
:iconcool:

@gianik

εγω απάντησα για τρομοκρατία ,δολοφονίες κλπ