Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#510989 φυσικά και δεν υπάρχει απόδειξη ότι οι ρουβικώνες παίρνουν γραμμή από τον σύριζα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα

αν δεν ερευνηθεί το θέμα και δεν υπάρχουν στοιχεία δε μπορείς να κάνεις λογικά άλματα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#510994 Ξέρουμε πως Χρυσαυγίτης σκότωσε άνθρωπο και χρυσαυγίτες τραμπούκισαν κόσμο, έδειραν κόσμο, ακόμη και μέσα στην Βουλή.
Ξέρουμε πως η Χρυσή Αυγή, μόνο μπράβο δεν είπε σε αυτούς που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη.
Ποσώς με ενδιαφέρει αν αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν στο κόμμα. Το ενδιαφέρον είναι πως το κόμμα αυτό υιοθετεί και επιδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες.

Για τον Ρουβίκωνα που είναι εντελώς άλλης κατηγορίας οι ενέργειές του (κυρίως φειγ βολάν πετάει, καμία επαφή με τα εγκλήματα της ΧΑ), κανένας ΣΥΡΙΖΑίος ή άλλο κόμμα δεν είπε μπράβο.

Η σύνδεση Ρουβίκωνα - ΣΥΡΙΖΑ γίνεται από κόσμο που απλά έχει άγνοια και τίποτε παραπάνω. Καμία σχέση δεν έχουν αυτοί οι δύο, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κανονικό αστικό κόμμα που αποδέχεται πλήρως όλα αυτά που ο Ρουβίκωνας... κυνηγάει.
Απλώς κάποιοι κάνουν την σύνδεση για μικροπολιτικούς λόγους...

Εδώ κάποτε αντίστοιχοι "αναλυτές" είχαν εξισώσει τους αναρχικούς με το ΚΚΕ, την ίδια στιγμή που πέφταν ψιλές (ή χοντρές...) ανάμεσά τους (με τα ματάκια μου έχω δει κόντρες τέτοιες).

Αλλά ΟΚ, όπως έχουμε ξαναπεί, γιατί να χαλάσεις μια καλή ιστορία; :s_whiteflag :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#510996 ΟΚ αφού αισθάνεσαι ότι δεν είσαι ικανός για κριτική σκέψη και εξαγωγή συμπερασμάτων (ακόμα και των πλέον προφανών) περίμενε την υπογεγραμένη από το Μιχαλολιάκο ημερήσια διαταγή. :roll:

Πάντως για άλλη μία φορά εξισώνεις μία οργανωμένη δολοφονία με μία υποτιθέμενη "επίθεση" που ίσως κάνουν κάποιοι (ποιοι; ) παρακρατικοί. Οπότε το μόνο που θα σου πω: ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#510997 Μαλτέζε επειδή ένα μέλος μιας συμμορίας τραμπούκων έκανε φόνο, αυτό σημαίνει ότι οι άλλες συμμορίες τραμπούκων μετατρέπονται σε ομάδες προσκόπων;

Από αυτά που είπες στον dimik βλέπω ένα κενό γνώσης για το Ρουβίκωνα (το σπάσιμο γραφείων και η απειλή εργαζομένων δεν είναι ακτιβισμός αλλά τραμπουκισμός) αλλά και μια δυσκολία να ξεκαθαρίσεις βασικούς ορισμούς.

Προσωπικά δεν με απασχολεί αν οι συμμορίες τραμπούκων παίρνουν brief από κάποιο κόμμα ή αν εξυπηρετούν συμφέροντα.
Με απασχολεί το ότι υφίστανται και απολαμβάνουν ένα σχετικό καθεστώς ανομίας (όλοι τους όμως από ΧΑ μέχρι Ρουβίκωνα, Renegade και οπαδούς ομάδων).
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Corto Maltese έγραψε: Οπότε το μόνο που θα σου πω: ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ!

να σου πω κάτι; όχι δε θα σου απαντήσω

η υπόνοια και μόνο (βασικά το λες ξεκάθαρα) ότι είμαι ακροδεξιός είναι τόσο γελοία που μερικές τουλάχιστον δεκάδες μετανάστες θα γέλαγαν μαζί σου

αφήνω τα λόγια σε αυτούς που τους αρέσουν τα λόγια και προτιμώ να δείχνω έμπρακτα τι πιστεύω και τι όχι
Άβαταρ μέλους
By gianik
Anonymous Founder έγραψε:Ξέρουμε πως Χρυσαυγίτης σκότωσε άνθρωπο και χρυσαυγίτες τραμπούκισαν κόσμο, έδειραν κόσμο, ακόμη και μέσα στην Βουλή.
Ξέρουμε πως η Χρυσή Αυγή, μόνο μπράβο δεν είπε σε αυτούς που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη.
Ποσώς με ενδιαφέρει αν αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν στο κόμμα. Το ενδιαφέρον είναι πως το κόμμα αυτό υιοθετεί και επιδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες.

Για τον Ρουβίκωνα που είναι εντελώς άλλης κατηγορίας οι ενέργειές του (κυρίως φειγ βολάν πετάει, καμία επαφή με τα εγκλήματα της ΧΑ), κανένας ΣΥΡΙΖΑίος ή άλλο κόμμα δεν είπε μπράβο.

Η σύνδεση Ρουβίκωνα - ΣΥΡΙΖΑ γίνεται από κόσμο που απλά έχει άγνοια και τίποτε παραπάνω. Καμία σχέση δεν έχουν αυτοί οι δύο, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κανονικό αστικό κόμμα που αποδέχεται πλήρως όλα αυτά που ο Ρουβίκωνας... κυνηγάει.
Απλώς κάποιοι κάνουν την σύνδεση για μικροπολιτικούς λόγους...

Εδώ κάποτε αντίστοιχοι "αναλυτές" είχαν εξισώσει τους αναρχικούς με το ΚΚΕ, την ίδια στιγμή που πέφταν ψιλές (ή χοντρές...) ανάμεσά τους (με τα ματάκια μου έχω δει κόντρες τέτοιες).

Αλλά ΟΚ, όπως έχουμε ξαναπεί, γιατί να χαλάσεις μια καλή ιστορία; :s_whiteflag :s_roses

:lol: :lol:
Γρηγορη θελεις να σου πω πιανου κομματος βουλευτες πηγαινουν κατα καιρους μαρτυρες υπερασπισης σε κατηγορουμενους για τρομοκρατια ,δολοφονιες κλπ;;;
:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
EDDIE_147 έγραψε:Μαλτέζε επειδή ένα μέλος μιας συμμορίας τραμπούκων έκανε φόνο, αυτό σημαίνει ότι οι άλλες συμμορίες τραμπούκων μετατρέπονται σε ομάδες προσκόπων;

Επειδή μία συμμορία τραμπούκων ΟΡΓΑΝΩΣΕ φόνο, όποιος την εξισώσει με κάποιους άλλους τραμπούκους που έσπασαν 2 τζάμια, το κάνει μόνο για να ξεπλύνει το φόνο και τη συμμορία. Το έχω εξηγήσει με σαφήνεια νομίζω και κάποιοι επιμένουν στο ξέπλυμα. Οπότε τα συμπεράσματα βγαίνουν από μόνα τους. Αν αλλάξουν τα δεδομένα θα αλλάξουν και τα συμπεράσματα.

@Qsis
Το τι κάνει ο Μήτσος Κατσούμπαρδος στη ζωή του, λίγο μας ενδιαφέρει. Εδώ μπαίνουν χρήστες με νικς και έχουν μέσω των ποστ τους δημιουργήσει σαφές ιδεολογικό και πολιτικό προφίλ. Τι με νοιάζει αν ο Έντι τις 2 ώρες την ημέρα που δεν είναι εδώ μέσα βοηθάει αφιλοκερδώς σε κοινωνικό ιατρείο; Εγώ κρίνω το χρήστη με το συγκεκριμένο νικ και τα συγκεκριμένα ποστ. Ε με βάση αυτά δε με νοιάζει τι κάνεις κάθε μέρα. Τα ποστ σου είναι ποστ ξεπλύματος της ναζιστικής συμμορίας. Και κακώς τα βάζεις με μένα αν αυτό είναι λάθος συμπέρασμα. Ξαναδιάβασε τι γράφεις καλύτερα και βρες εκεί το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#511006 τους ξέρουν τουλάχιστον εκεί που εμφανίζονται ή ξέρουν την υπόθεση; γιατί από το iq τους υποπτεύομαι ότι απλά πάνε για να δηλώσουν παρουσία

Corto Maltese έγραψε:

@Qsis
Το τι κάνει ο Μήτσος Κατσούμπαρδος στη ζωή του, λίγο μας ενδιαφέρει. Εδώ μπαίνουν χρήστες με νικς και έχουν μέσω των ποστ τους δημιουργήσει σαφές ιδεολογικό και πολιτικό προφίλ. Τι με νοιάζει αν ο Έντι τις 2 ώρες την ημέρα που δεν είναι εδώ μέσα βοηθάει αφιλοκερδώς σε κοινωνικό ιατρείο; Εγώ κρίνω το χρήστη με το συγκεκριμένο νικ και τα συγκεκριμένα ποστ. Ε με βάση αυτά δε με νοιάζει τι κάνεις κάθε μέρα. Τα ποστ σου είναι ποστ ξεπλύματος της ναζιστικής συμμορίας. Και κακώς τα βάζεις με μένα αν αυτό είναι λάθος συμπέρασμα. Ξαναδιάβασε τι γράφεις καλύτερα και βρες εκεί το πρόβλημα.

οκ ο,τι πεις εσύ ισχύει, τα τελευταία 12 χρόνια άλλωστε αυτό δείχνουν ότι είμαι φασιστάκος επειδή δεν λέω λέω πάντα αυτό που αρέσει σε κάποιους

αντίστοιχα και από την άλλη μεριά ποιος ξέρει τι σόι αναρχοκομμούνι θεωρούμαι :roll:

και δεν τα βάζω με κανέναν φίλε μου, εκεί που δεν έχει νόημα οτιδήποτε και να πω ούτε τα βάζω ούτε επιμένω, αυτό που λες εσύ ισχύει
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 22 Μάιος 2018, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#511007 @Qsisvts
Επειδή σε ξέρω, δεν θα σε χαρακτήριζα ακροδεξιό με τίποτε. Μερικές φορές αυτά που γράφεις πάντως, δεν είναι ακριβώς ευχάριστα. Το λέω εντελώς φιλικά προφανώς και είναι βέβαιο πως το ίδιο θα μπορούσες να πεις και για τον οποιονδήποτε (και εμένα) και εσύ.

@gianik
Να μου απαντήσεις, γιατί όχι; :oops:
Αλλά συγκεκριμένα εντελώς: τάδε δίκη, τάδε βουλευτής του τάδε κόμματος.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#511011 Η αυτοθυματοποίηση επίσης δε βοηθάει...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Anonymous Founder έγραψε:@Qsisvts
Επειδή σε ξέρω, δεν θα σε χαρακτήριζα ακροδεξιό με τίποτε. Μερικές φορές αυτά που γράφεις πάντως, δεν είναι ακριβώς ευχάριστα. Το λέω εντελώς φιλικά προφανώς και είναι βέβαιο πως το ίδιο θα μπορούσες να πεις και για τον οποιονδήποτε (και εμένα) και εσύ.

. το ότι δε μου αρέσει να μπαίνω σε συγκεκριμένες νόρμες πες το κουσούρι μου, αλλά έτσι είναι

αυτό που βλέπω αυτό λέω, δεν περιμένω κάποια ανώτερη μορφή ζωής να μου υποδείξει πως θα σκέφτομαι ούτε μου αρέσει ο καθωσπρεπισμός

πχ εκτιμώ αρκετά τον μετανάστη που δουλεύει και σκίζεται και είναι τίμιος περισσότερο από τον έλληνα που περιμένει το κεα ξύνοντας τα @@ του, θεωρώ σκουπίδι τον ρομά που παρασιτεί και είναι εγκληματίας

στη περίπτωση του μπουτάρη, ναι διαφωνώ που τον βάρεσαν, δεν θα το έκανα ποτέ ο ίδιος, αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω επειδή τα τράβαγε ο οργανισμός του

αν δεν ήθελε τέτοιους κινδύνους και έκθεση ας καθόταν σπίτι του, όποιος αναλαμβάνει κινδύνους ας είναι έτοιμος και για αυτούς

από κει και πέρα ας συλληφθουν οι ένοχοι, ας φάνε αυτές τις γελοίες ποινές που έχει το σύστημα δικαιοσύνης μας (έχω εκφραστεί και για αυτό μάλλον όχι ευχάριστα) και η ζωή συνεχίζεται

και αν κρύβεται η χρυσή αυγή πίσω από αυτό, ΜΑΚΑΡΙ να το αποδείξουν και ας φάνει και οι από πίσω τις αστείες ποινές που προβλέπει η ¨δημοκρατία" μας

αυτά, απλά πραγματάκια

όσο σιχαίνομαι του ρουβικώνες, σιχαίνομαι και τη χα και τους τραμπούκους όλων των κομμάτων

Corto Maltese έγραψε:Η αυτοθυματοποίηση επίσης δε βοηθάει...

καμιά θυματοποίηση, απλά διατηρώ την ηρεμία στο θέμα

ο,τι πεις εσύ μαζί σου, τελευταία φορά που πήγα να μιλήσω από κοντά με ομοϊδεάτη σου δεν πήγε καλά το πράγμα οπότε δεν επιμένω
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 22 Μάιος 2018, 15:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#511013 Γιατί πρέπει να γίνει συγκερασμός;

Ο τραμπούκος που έκανε φόνο είναι δολοφόνος-τραμπούκος.
Ο τραμπούκος που δεν έκανε φόνο είναι σκέτο τραμπούκος.

Εσύ καταργείς τον όρο τραμπούκος και πηγαίνεις σε σενάριο 'φονιάς - πρόσκοπος'.

Επίσης επιμένεις στο κενό γνώσης.
Δεν σπάσαν μόνο τζάμια. Απείλησαν εργαζόμενους + το άκρως φασιστικό του να σε απειλήσουν on camera και μετά να δημοσιεύσουν το βίντεο.

Αν αυτό για σένα είναι ακτιβισμός πρέπει λίγο να ξανατσεκάρεις το αρχείο με τους ορισμούς.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#511016 Η οργανωμένη παρανομη δράση είναι το κοινό στοιχείο.

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
EDDIE_147 έγραψε:Γιατί πρέπει να γίνει συγκερασμός;

Ο τραμπούκος που έκανε φόνο είναι δολοφόνος-τραμπούκος.
Ο τραμπούκος που δεν έκανε φόνο είναι σκέτο τραμπούκος.

πέρα από αυτά έχει μεγάλη σημασία αν υπάρχει πολιτική απόχρωση σε οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια

και ακόμα μεγαλύτερη αν υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί που εκπροσωπούν επίσημα πολίτες

και επειδή κατανοώ τη σημασία αυτών των πραγμάτων θα προτιμούσα να μιλάμε με αποδείξεις και όχι να εκτοξεύονται σκάγια και όποιον πάρει ο χάρος

ονόματα και αποδείξεις :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
QsisVTS έγραψε:την επίθεση στον παπαδήμο πού τη βάζουμε; :hmmm:

Άκρα το τάφου σιωπή.

Για να μην τα κάνουμε πάλι λύσσα, ο πραγματικός δημοκράτης καταδικάζει τη βία (ψυχολογική-σωματική) από όπου και αν προέρχεται. Ο Ρουβίκωνας, η ΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ προάγουν τη βία ο καθένας με δικό της τρόπο. Η βία είναι βία, τα υπόλοιπα είναι διαβαθμίσεις του κώδικα όταν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ το αρμόδιο όργανο και ανακοινώσει την ανάλογη με το αξιόποινο ποινή.