αν δεν ερευνηθεί το θέμα και δεν υπάρχουν στοιχεία δε μπορείς να κάνεις λογικά άλματα
αν δεν ερευνηθεί το θέμα και δεν υπάρχουν στοιχεία δε μπορείς να κάνεις λογικά άλματα

Corto Maltese έγραψε: Οπότε το μόνο που θα σου πω: ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ!
Anonymous Founder έγραψε:Ξέρουμε πως Χρυσαυγίτης σκότωσε άνθρωπο και χρυσαυγίτες τραμπούκισαν κόσμο, έδειραν κόσμο, ακόμη και μέσα στην Βουλή.
Ξέρουμε πως η Χρυσή Αυγή, μόνο μπράβο δεν είπε σε αυτούς που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη.
Ποσώς με ενδιαφέρει αν αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν στο κόμμα. Το ενδιαφέρον είναι πως το κόμμα αυτό υιοθετεί και επιδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες.
Για τον Ρουβίκωνα που είναι εντελώς άλλης κατηγορίας οι ενέργειές του (κυρίως φειγ βολάν πετάει, καμία επαφή με τα εγκλήματα της ΧΑ), κανένας ΣΥΡΙΖΑίος ή άλλο κόμμα δεν είπε μπράβο.
Η σύνδεση Ρουβίκωνα - ΣΥΡΙΖΑ γίνεται από κόσμο που απλά έχει άγνοια και τίποτε παραπάνω. Καμία σχέση δεν έχουν αυτοί οι δύο, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κανονικό αστικό κόμμα που αποδέχεται πλήρως όλα αυτά που ο Ρουβίκωνας... κυνηγάει.
Απλώς κάποιοι κάνουν την σύνδεση για μικροπολιτικούς λόγους...
Εδώ κάποτε αντίστοιχοι "αναλυτές" είχαν εξισώσει τους αναρχικούς με το ΚΚΕ, την ίδια στιγμή που πέφταν ψιλές (ή χοντρές...) ανάμεσά τους (με τα ματάκια μου έχω δει κόντρες τέτοιες).
Αλλά ΟΚ, όπως έχουμε ξαναπεί, γιατί να χαλάσεις μια καλή ιστορία;![]()
EDDIE_147 έγραψε:Μαλτέζε επειδή ένα μέλος μιας συμμορίας τραμπούκων έκανε φόνο, αυτό σημαίνει ότι οι άλλες συμμορίες τραμπούκων μετατρέπονται σε ομάδες προσκόπων;
Corto Maltese έγραψε:
@Qsis
Το τι κάνει ο Μήτσος Κατσούμπαρδος στη ζωή του, λίγο μας ενδιαφέρει. Εδώ μπαίνουν χρήστες με νικς και έχουν μέσω των ποστ τους δημιουργήσει σαφές ιδεολογικό και πολιτικό προφίλ. Τι με νοιάζει αν ο Έντι τις 2 ώρες την ημέρα που δεν είναι εδώ μέσα βοηθάει αφιλοκερδώς σε κοινωνικό ιατρείο; Εγώ κρίνω το χρήστη με το συγκεκριμένο νικ και τα συγκεκριμένα ποστ. Ε με βάση αυτά δε με νοιάζει τι κάνεις κάθε μέρα. Τα ποστ σου είναι ποστ ξεπλύματος της ναζιστικής συμμορίας. Και κακώς τα βάζεις με μένα αν αυτό είναι λάθος συμπέρασμα. Ξαναδιάβασε τι γράφεις καλύτερα και βρες εκεί το πρόβλημα.
Anonymous Founder έγραψε:@Qsisvts
Επειδή σε ξέρω, δεν θα σε χαρακτήριζα ακροδεξιό με τίποτε. Μερικές φορές αυτά που γράφεις πάντως, δεν είναι ακριβώς ευχάριστα. Το λέω εντελώς φιλικά προφανώς και είναι βέβαιο πως το ίδιο θα μπορούσες να πεις και για τον οποιονδήποτε (και εμένα) και εσύ.
Corto Maltese έγραψε:Η αυτοθυματοποίηση επίσης δε βοηθάει...
EDDIE_147 έγραψε:Γιατί πρέπει να γίνει συγκερασμός;
Ο τραμπούκος που έκανε φόνο είναι δολοφόνος-τραμπούκος.
Ο τραμπούκος που δεν έκανε φόνο είναι σκέτο τραμπούκος.
QsisVTS έγραψε:την επίθεση στον παπαδήμο πού τη βάζουμε;

H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]