Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#510955 την επίθεση στον παπαδήμο πού τη βάζουμε; :hmmm:

Corto Maltese έγραψε: Νομίζω ότι το δούλεμα δεν είναι και ο κατάλληλος τρόπος να κάνουμε κουβέντα. :)

όχι σοβαρά δεν δουλεύω, ρωτάω

πέρα από το προφανές ότι πρόκειται τουλάχιστον για ψηφοφόρους κατά πάσα πιθανότητα, έχει αποδειχθεί ότι είναι ενεργά μέλη και λειτουργούσαν κατόπιν κάποιων εντολών; :hmmm:

μια φωτό έστω υπάρχει να κάνουν αρχαιοελληνικές αθλοπαιδιές σε κάποιο πατριωτικό summer camp;
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 22 Μάιος 2018, 13:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#510956 Τι εννοείς; Δολοφονικη επίθεση ήταν, προφανώς πηγαίνει στην αντίστοιχη κλίμακα βαρύτητας.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#510957 Α δηλαδή μπαίνει ζυγαριά στη βία ? :lol: :lipsealed:

Ο Ρουβίκωνας (Ρουβικώνας?) δεν βιαιοπραγεί πολύ άρα νταξ , δικά μας παιδιά όπως λεει κι ο Δραγασάκης?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#510960 Και μετα πληρωνουμε εμεις οι φορολογούμενοι τα σπασμένα τους.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#510961 https://www.youtube.com/watch?v=4gcbq_VAb5M

οριακά νόμιμοι

Geo f1 έγραψε:Και μετα πληρωνουμε εμεις οι φορολογούμενοι τα σπασμένα τους.

χέσε τα δημόσια σπασμένα, σπασμένα πληρώνουμε έτσι κι αλλιώς και πάνε στο πηγάδι δίχως πάτο, το να μπαίνουν μέσα στην επιχείρησή σου και να σου τα σπάνε είναι πολύ χειρότερο

και δεν έχουν όλοι αστυνομικούς και μπράβους να τους φυλάνε..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#510963 Πωπω μλκ. Μόνο τσο και λο στα μπάσταρδα. Άκου δω ρε φίλε να μπουκάρουν στην περιουσία σου και να ριμάζουν. Αλλά τέτοια κοτόπουλα είναι και πάνε στα απροστάτευτα γραφειάκια. Αμα είναι τόσο μάγκες ας έρθουν σε καμιά σοβαρή (και διαπλεκόμενη) εταιρία να τα κάνουν αυτά να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#510966 Ρουβίκωνας --> αγανακτισμένοι
ΧΑ --> δολοφόνοι
Δολοφόνοι Marfin --> παρακρατικοί
Ξυλοδαρμός Μπουτάρη --> Αμπελώνες Καραβιτάκη
Λόλα --> να ένα μήλο
Τι είχες Γιάννη; --> ταληράκια
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#510967 Ο πρωθυπουργός είπε ότι η επίθεση στον Μπουτάρη έγινε από το ακροδεξιό και σκοτεινό τμήμα της Ν.Δ, και το θεωρώ μεγάλο φάουλ, τέτοιες κουβέντες από πρωθυπουργό δεν έχουν ξανακουστεί στη χώρα, η δική μου απορία είναι οι νεκροί της Μarfin σε ποιό ακροαριστερό σκοτεινό τμήμα κόμματος πρέπει να καταλογιστούν ? Ο Ρουβίκωνας σε ποιό σκοτεινό τμήμα του Σύριζα πρέπει να καταχωρηθεί ?

Εντάξει κύριε Τσίπρα έχουν να δούν πολλά τα μάτια μας και να ακούσουν τα αυτιά μας μέχρι τις εκλογές, περιμένω να δω να γίνονται τα απίστευτα προκειμένου να παραμείνουν στις καρέκλες.

Ξαναλέω ότι δεν περιμένω σωτηρία από κανέναν, ο Κούλης θα είναι μια από τα ίδια με τους προηγούμενους της παράταξης του, άχρωμος και άοσμος, τουλάχιστον ας μην είναι επικίνδυνος στα εθνικά, δυστυχώς για την πατρίδα και τον κόσμο της ακόμα δεν έχει φανεί το ικανό εκείνο χέρι που χρειάζεται να κρατήσει το τιμόνι της να βας βγάλει σε ήσυχα νερά γιαυτό και κοπανάμε συνεχώς στα βράχια.

Όλο το πολιτικό σύστημα ασχολείται με την μικροπολιτική, τα ψηφαλάκια και την διατήρηση των όποιων κεκτημένων τους σε κομματικό και ατομικό επίπεδο και όσοι είναι στην απέξω και δεν ασχλούνται με το άθλημα της πολιτικής είναι καταδικασμένοι να δουλεύουν σαν σκυλιά με μισθούς πείνας για να τους ταϊζουν.
Τελευταία επεξεργασία από 21 quadra και 22 Μάιος 2018, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
Corto Maltese έγραψε:
corsair έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Η ΧΑ κατηγορείται για δολοφονίες, βιαιοπραγίες, και είναι σε εξέλιξη η δίκη της.
Ο Ρουβίκωνας γιατί μπαίνει στην σύγκριση; Ποιες είναι οι ομοιότητες τους;

Δολοφονίες δεν εχει κάνει ακομα ο Ρουβικωνας, αλλα γενικά αυτες οι δράσεις ειναι στην ιδια κατηγορία στα μάτια μου. Δεν θα κανω διακρίσεις μεταξυ υλικων φθορών, σωματικών βλαβών και απειλές κατα ζωής. Και τελος πάντων η δράση του Ρουβικωνα γρήγορα θα καταληξει και σε σωματικές βλάβες. Ολο και καποιος θα παει να υπερασπιστει την περιουσία του... αν βγαλει κανα μαχαιρι και το καρφωσει σε κανα απο αυτα τα μπουμπουκια προσωπικα θα του σφιξω το χερι. Δυστηχως... γιατι η αστυνομια δεν κανει αυτο που πρεπει... η δεν την αφηνουν να κανει.

Διαφωνεί μαζί σου η νομική επιστήμη, οι νόμοι αυτού του κράτους, η κοινή λογική και η πραγματικότητα. Προφανώς και υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ όλων αυτώνυπάρχει κατασταλαγμένη νομική και φιλοσοφική συζήτηση επί του θέματος σχεδόν 2500 χρόνια τώρα. Οπότε μόνο ως ξέπλυμα της Χρυσαβγής μπορώ να δω την εξομοίωση με τον Ρουβίκωνα και μάλιστα συνειδητό, καθώς ήδη το έχουμε επισημάνει πολλάκις. Οπότε κάποιοι από σας να μην παρεξηγιέστε αν σας πούνε ότι σας πούνε καμιά φορά.
QsisVTS έγραψε:μιας και λέτε για ΧΑ, έγινε τελικά σύνδεση μεταξύ ΧΑ και αυτών που έπιασαν για τον μπουτάρη; :hmmm:
Νομίζω ότι το δούλεμα δεν είναι και ο κατάλληλος τρόπος να κάνουμε κουβέντα. :)

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας παραθέσεις την κατασταλαγμένη νομική και φιλοσοφική συζήτηση που υπάρχει για 2500 χρόνια;

αν δεν σου κάνει κόπος βάλε και αυτά για την επανάστατική βία και την συσχέτιση της με την ελληνική επανάσταση (φαντάζομαι δικαιολογεί την σφαγή των Τούρκων στην Τρίπολη), τον Μακεδονικό Αγώνα κλπ.

Corto Maltese έγραψε: Νομίζω ότι το δούλεμα δεν είναι και ο κατάλληλος τρόπος να κάνουμε κουβέντα. :)

Σε αυτό θα συμφωνήσω, μπαίνεις μας γράφεις ορισμένα πράγματα που συμφωνούν με την δική σου κοσμοθεωρία και στάση απέναντι στα γεγονότα ενώ όλοι οι άλλοι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, διαφωνεί μαζί τους η λογική ή δεν καταλαβαίνουν κιόλας. :hmmm:

Βέβαια μπορούμε πάντα να συνεχίσουμε να δουλευόμαστε :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
QsisVTS έγραψε:

όχι σοβαρά δεν δουλεύω, ρωτάω

πέρα από το προφανές ότι πρόκειται τουλάχιστον για ψηφοφόρους κατά πάσα πιθανότητα, έχει αποδειχθεί ότι είναι ενεργά μέλη και λειτουργούσαν κατόπιν κάποιων εντολών; :hmmm:

μια φωτό έστω υπάρχει να κάνουν αρχαιοελληνικές αθλοπαιδιές σε κάποιο πατριωτικό summer camp;

Δηλαδή θες να μου πεις ότι μετά το ότι έγινε με το Ρουπακιά και τις αποκαλύψεις στη δίκη του, υπήρχε περίπτωση ή υπάρχει, να μπει στην πρώτη γραμμή μάχης αναγνωρίσιμο στέλεχος της Χρυσαβγής; Και αυτό τι αποδεικνύει; Γιατί για να το ρωτάς (και μάλιστα σε τακτά διαστήματα) κάτι υπονοείς ή κάτι πιστεύεις ότι αποδεικνύει. Τι είναι αυτό;

@all
περί διαφαθμίσεων. Το ξαναγράφω γιατί η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι κάποιοι δεν τα παίρνουν με τη μία -> να το κοιτάξουν. Διαφωνεί μαζί σας τόσο η νομική επιστήμη, όσο και η νομική πρακτική και πραγματικότητα. Υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις και μάλιστα έντονες. Ρωτήστε όποιον νομικό θέλετε, την επόμενη φορά όμως που θα χρειαστεί να το ξαναπούμε, έχουμε κάθε θεμελιωμένο δικαίωμα να θεωρήσουμε ότι είστε είτε αργόστροφοι είτε ξεπλένηδες των νεοναζί. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
QsisVTS έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=4gcbq_VAb5M

οριακά νόμιμοι

χέσε τα δημόσια σπασμένα, σπασμένα πληρώνουμε έτσι κι αλλιώς και πάνε στο πηγάδι δίχως πάτο, το να μπαίνουν μέσα στην επιχείρησή σου και να σου τα σπάνε είναι πολύ χειρότερο

ο ρουβίκωνας έχει τσατίσει πολλούς ...

πραγματικά σε αυτη τη χώρα έχουμε κάθε λογής ακραίο
Άβαταρ μέλους
By markvag
21 quadra έγραψε:Ο πρωθυπουργός είπε ότι η επίθεση στον Μπουτάρη έγινε από το ακροδεξιό και σκοτεινό τμήμα της Ν.Δ, και το θεωρώ μεγάλο φάουλ, τέτοιες κουβέντες από πρωθυπουργό δεν έχουν ξανακουστεί στη χώρα, η δική μου απορία είναι οι νεκροί της Μarfin σε ποιό ακροαριστερό σκοτεινό τμήμα κόμματος πρέπει να καταλογιστούν ? Ο Ρουβίκωνας σε ποιό σκοτεινό τμήμα του Σύριζα πρέπει να καταχωρηθεί ?

Συμφωνώ πως τέτοια σχόλια είναι απαράδεκτα. Να σημειώσω όμως πως αντίστοιχα ακούγονται από τη ΝΔ για τον σύριζα, εδώ και χρόνια και από όλους τους βαθμούς, σε όλους τους τόνους και με κάθε ευκαιρία. Και έχω δει πολύ κόσμο εδώ μέσα να τα επικροτεί. :whistlink:

Επίσης, να φανταστώ πως όσοι υποστηρίζουν μία ομάδα ποδοσφαίρου διαφωνούν με το ότι το κράτος και όλοι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να πληρώνουμε τη φύλαξη των ούγκανων της ομάδας τους και των ζημιών που κάνουν...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
taxidiwtis έγραψε:
QsisVTS έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=4gcbq_VAb5M

οριακά νόμιμοι

ο ρουβίκωνας έχει τσατίσει πολλούς ...

πραγματικά σε αυτη τη χώρα έχουμε κάθε λογής ακραίο

καλά ας μην εκφραστώ καλύτερα για τον συγκεκριμένο τύπο :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Corto Maltese έγραψε:

δεν υποννοώ τίποτα, απλά αναρωτιέμαι

ακόμα και ο πιο εμετικός άνρθωπος ή ομάδα έχουν το τεκμήριο της αθωότητας, όταν γίνεται οτιδήποτε που δε μας αρέσει το να το βαφτίζουμε είτε δεξιό είτε αριστερό και να του δίνουμε και συγκεκριμένη ταυτότητα από τον κώλο μας το θεωρώ επικίνδυνου τύπου τσουβάλιασμα

κάπως έτσι μαζεύτηκαν και οι διάφοροι ταλαίπωροι για τη μακεδονία γιατί τόσο τους κόβει και αυτόματα αποκαλέστηκαν ακροδεξιοί :roll:
(΄και κάποιοι άλλοι στο παρελθόν βγήκαν στα βουνά να πολεμήσουν τους γερμανούς και τους αποκάλεσαν κομμουνιστές)

γενικά ό,τι δεν αρέσει στην όποια αριστερά είναι φασισμός

στη προκειμένη επίθεση λοιπόν αν δεν έχω αποδείξεις ότι το έκανε χρυσαυγίτης μέλος του κόμματος δεν μπορώ να κάνω τη σύνδεση

αν εγώ εκεί που καθόμουν περνούσε ο τζήμερος ας πούμε και με έπιανε τίποτα περίεργο για τις |λογοκρισία| που έλεγε για τη σφαγή των καλαβρύτων μιας και έχω ευαισθήσια με το θέμα λόγο καταγωγής , θα έκανε η αντιπολίτευση άμεσα σύνδεση ότι ανήκω σε αριστερή οργάνωση; :dizzy:

τσαντίζεις κόσμο τρως ξύλο ή περπατάς και σε βρίζουν, δε σημαίνει ότι είσαι βαλτός από κάποιο κόμμα

λίγο πολύ έχουμε δει όλοι ή ακούσει απλούς πολίτες να είναι επιθετικοί ή καθόλου φιλικοί προς πολιτικούς στο δρόμο

κάποιοι το πάνε και ακόμα παραπέρα

φυσικά και δεν αποκλείω ότι οι συγκεκριμένοι είναι μέλη συγκεκριμένου χώρου, αλλά η κοινή λογική λέει ότι δεν προχωράμε σε άμεσα συμπεράσματα επειδή αυτό μας φαίνεται πιο λογικό ή επειδή αυτό θέλουμε κατά βάθος να ισχύει. περιμένουμε να μάθουμε, το ότι αυτό ίσχυε για παράδειγμα στη περίπτωση του ρουπακιά δε σημαίνει ότι καθολικά όποιος "προοδευτικός" δεχθεί επίθεση είναι κατόπιν εντολής της ΧΑ, όπως δεν σημαίνει ότι όποιος "συντηρητικός" δεχθεί επίθεση γίνεται από παρακρατικούς που παίρνουν γραμμή απευθείας από το μαξίμου
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 22 Μάιος 2018, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#510986 Για την Χρυσή Αυγή βλέπω αμφιβολίες, αλλά ο Ρουβίκωνας είναι του ΣΥΡΙΖΑ απ' ό,τι βλέπω! :lol:
Το ότι ο Ρουβίκωνας έχει εμφανιστεί ουσιαστικά επί ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσιότητα, δεν μας απασχολεί, αφού είναι "αριστερός" είναι σίγουρα κι αυτοί ΣΥΡΙΖΑίοι!
:lol:

Όπως λέει και ο Κυριάκος, η τρομοκρατία έχει αριστερό πρόσημο (πχ η Χρυσή Αυγή δεν ασκεί τρομοκρατία, αφού τα έχει μόνον με τους μετανάστες και τους αριστερούς, άρα στ' @@ μας! :s_wink ).

Τέσπα, εγώ δεν έχω ιδέα ποιοι επιτέθηκαν στον Μπουτάρη. Σίγουρα πάντως αριστεροί δεν ήταν, κατά 99% ανήκαν στο εθνικο-δεξιο-λαϊκό μπλοκ.
Χρυσάβγουλα ή όχι, άγνωστο. Σίγουρα πάντως η Χρυσή Αυγή επικρότησε.
:s_wink