- 22 Μάιος 2018, 14:37
Corto Maltese έγραψε:
πέρα από το προφανές ότι πρόκειται τουλάχιστον για ψηφοφόρους κατά πάσα πιθανότητα, έχει αποδειχθεί ότι είναι ενεργά μέλη και λειτουργούσαν κατόπιν κάποιων εντολών;
δεν υποννοώ τίποτα, απλά αναρωτιέμαι
ακόμα και ο πιο εμετικός άνρθωπος ή ομάδα έχουν το τεκμήριο της αθωότητας, όταν γίνεται οτιδήποτε που δε μας αρέσει το να το βαφτίζουμε είτε δεξιό είτε αριστερό και να του δίνουμε και συγκεκριμένη ταυτότητα από τον κώλο μας το θεωρώ επικίνδυνου τύπου τσουβάλιασμα
κάπως έτσι μαζεύτηκαν και οι διάφοροι ταλαίπωροι για τη μακεδονία γιατί τόσο τους κόβει και αυτόματα αποκαλέστηκαν ακροδεξιοί
(΄και κάποιοι άλλοι στο παρελθόν βγήκαν στα βουνά να πολεμήσουν τους γερμανούς και τους αποκάλεσαν κομμουνιστές)
γενικά ό,τι δεν αρέσει στην όποια αριστερά είναι φασισμός
στη προκειμένη επίθεση λοιπόν αν δεν έχω αποδείξεις ότι το έκανε χρυσαυγίτης μέλος του κόμματος δεν μπορώ να κάνω τη σύνδεση
αν εγώ εκεί που καθόμουν περνούσε ο τζήμερος ας πούμε και με έπιανε τίποτα περίεργο για τις |λογοκρισία| που έλεγε για τη σφαγή των καλαβρύτων μιας και έχω ευαισθήσια με το θέμα λόγο καταγωγής , θα έκανε η αντιπολίτευση άμεσα σύνδεση ότι ανήκω σε αριστερή οργάνωση;
τσαντίζεις κόσμο τρως ξύλο ή περπατάς και σε βρίζουν, δε σημαίνει ότι είσαι βαλτός από κάποιο κόμμα
λίγο πολύ έχουμε δει όλοι ή ακούσει απλούς πολίτες να είναι επιθετικοί ή καθόλου φιλικοί προς πολιτικούς στο δρόμο
κάποιοι το πάνε και ακόμα παραπέρα
φυσικά και δεν αποκλείω ότι οι συγκεκριμένοι είναι μέλη συγκεκριμένου χώρου, αλλά η κοινή λογική λέει ότι δεν προχωράμε σε άμεσα συμπεράσματα επειδή αυτό μας φαίνεται πιο λογικό ή επειδή αυτό θέλουμε κατά βάθος να ισχύει. περιμένουμε να μάθουμε, το ότι αυτό ίσχυε για παράδειγμα στη περίπτωση του ρουπακιά δε σημαίνει ότι καθολικά όποιος "προοδευτικός" δεχθεί επίθεση είναι κατόπιν εντολής της ΧΑ, όπως δεν σημαίνει ότι όποιος "συντηρητικός" δεχθεί επίθεση γίνεται από παρακρατικούς που παίρνουν γραμμή απευθείας από το μαξίμου
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 22 Μάιος 2018, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς