Αν έλεγε κάτι απλά δεν θα απαντούσα.
Αν έλεγε κάτι απλά δεν θα απαντούσα.
QsisVTS έγραψε:δε νομίζω ότι παθαίνεις απολύτως τίποτα σε μια μισοπαγωμένη λίμνη για λίγα λεπτά, απλά για τον ποζερισμό γίνεται η όλη φάση
βέβαια η φάση σάουνα και καπάκια παγωμένο νερό πρέπει να είναι πολύ καλή για επιδιορθώσεις-επισκευές διαφόρων πραγμάτων
εγώ πάντως θα το δοκιμάζα, όπως και οτιδήποτε αρκεί να μην αφορά μεγάλα ύψη, εκεί φοβάμαι
KiloMeater έγραψε:Γιατί δεν τη βάζει μέσα;
dimitrisB έγραψε:Δε μου αρέσει που σχεδόν καθε φορά που πετάω σκουπίδια στον κάδο της γειτονιάς, αν και είναι μισοάδειος, έχει μια-δύο σακούλες με σκουπίδια έξω απ΄τον κάδο. Και κάθε φορά , αν και βρίζοντας, τα βάζω μέσα στον κάδο.
Πρίν λίγες εβδομάδες, μια κοπελιά στα 30, ώσπου να πετάξω τα δικά μου βγαίνει απ΄την πολυκατοικία και αφήνει μια μεγάλη σακούλα, δίπλα απ΄τον κάδο.
Εγώ : Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε.
Αυτή : Με κοιτάζει σαν UFO, δεν απαντάει και φεύγει!
Προτείνεται για σύζυγος. Βέβαια, για νοικοκυρά 1ης τάξης δεν την κόβω, αλλά το σημαντικό είναι να ..... κάνει καλό μαμήσι.![]()
ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ συμπολίτες μου, σας λατρεύω !
KiloMeater έγραψε:Γιατί δεν τη βάζει μέσα;
mousatos έγραψε:Μπορεί , όπως κι εγώ, να συχαίνεται να πιάσει-σηκώσει το καπάκι με γυμνό χέρι.
dimitrisB έγραψε:Πρίν λίγες εβδομάδες, μια κοπελιά στα 30, ώσπου να πετάξω τα δικά μου βγαίνει απ΄την πολυκατοικία και αφήνει μια μεγάλη σακούλα, δίπλα απ΄τον κάδο.
Εγώ : Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε.
Αυτή : Με κοιτάζει σαν UFO, δεν απαντάει και φεύγει!

τίποτε δεν είναι τυχαίο εξ ού και τα σημερινά οικονομικά και όχι μόνο χάλια μας, κάποια πράγματα πάνε μαζί και δεν διαχωρίζονται.
KiloMeater έγραψε:Η αιτία είναι κοινή, η ανομία.
Οκ τα μαθαίνουν από μικρά εδώ βλέπω για ανακύκλωση, περιβάλλον κτλ, αλλά κατά βάση ο φόβος ότι θα φας το πρόστιμο είναι που σε κάνει και είσαι τυπικός με διαχωρισμό, ανακύκλωση, σκουπίδια κτλ.

Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]