Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#505702 Θα έπαιρνα την σακούλα και θα την ακολουθούσα έξω απο το σπίτι της όπου και θα άφηνα την σακούλα.
Αν έλεγε κάτι απλά δεν θα απαντούσα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#505716 Μπορεί να είχε πράγματα μέσα που να ήθελε να πάρει κανάς γύφτος, να μην ήταν δλδ σκουπίδια-σκουπίδια

QsisVTS έγραψε:δε νομίζω ότι παθαίνεις απολύτως τίποτα σε μια μισοπαγωμένη λίμνη για λίγα λεπτά, απλά για τον ποζερισμό γίνεται η όλη φάση

βέβαια η φάση σάουνα και καπάκια παγωμένο νερό πρέπει να είναι πολύ καλή για επιδιορθώσεις-επισκευές διαφόρων πραγμάτων :hmmm:

εγώ πάντως θα το δοκιμάζα, όπως και οτιδήποτε αρκεί να μην αφορά μεγάλα ύψη, εκεί φοβάμαι :vava:

Ζήλεψα χθες να βουτήξω στον Λούσιο αλλά ήμουν full αρματωμένος και δεν είχα πετσέτα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
KiloMeater έγραψε:Γιατί δεν τη βάζει μέσα;

Μπορεί , όπως κι εγώ, να συχαίνεται να πιάσει-σηκώσει το καπάκι με γυμνό χέρι.
Εγώ αυτό το πρόβλημα το έλυσα πιάνοντας το καπάκι με μια καθαρή χαρτοπετσέτα που στη συνέχεια πετώ στον διπλανό κάδο ανακύκλωσης που ανοίγει πατώντας τον με το πόδι.
Άβαταρ μέλους
By skous
dimitrisB έγραψε:Δε μου αρέσει που σχεδόν καθε φορά που πετάω σκουπίδια στον κάδο της γειτονιάς, αν και είναι μισοάδειος, έχει μια-δύο σακούλες με σκουπίδια έξω απ΄τον κάδο. Και κάθε φορά , αν και βρίζοντας, τα βάζω μέσα στον κάδο.

Πρίν λίγες εβδομάδες, μια κοπελιά στα 30, ώσπου να πετάξω τα δικά μου βγαίνει απ΄την πολυκατοικία και αφήνει μια μεγάλη σακούλα, δίπλα απ΄τον κάδο.
Εγώ : Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε.
Αυτή : Με κοιτάζει σαν UFO, δεν απαντάει και φεύγει!

Προτείνεται για σύζυγος. Βέβαια, για νοικοκυρά 1ης τάξης δεν την κόβω, αλλά το σημαντικό είναι να ..... κάνει καλό μαμήσι. :innocent:

ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ συμπολίτες μου, σας λατρεύω ! :inlove:

Σουταρισμα τα σκουπίδια έξω από την πόρτα της

< >
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
KiloMeater έγραψε:Γιατί δεν τη βάζει μέσα;

mousatos έγραψε:Μπορεί , όπως κι εγώ, να συχαίνεται να πιάσει-σηκώσει το καπάκι με γυμνό χέρι.

Γι αυτό. Οι περισσότεροι κάδοι βρωμάν και ζέχνουν. Όχι μόνο από θέμα μυρωδιάς αλλά και απο ξεραμένα υγρά/φαγητά και διάφορες άλλες βρωμιές.
Και συνήθως είναι και χαλασμένος ο μηχανισμός που ανοίγει με το πόδι. Για να τον ανοίξεις πρέπει να πιάσεις όλη τη σκατίλα που έχει πάνω.
Φυσικά είναι απείρως πιο σημαντικό να πεταχτούν τα σκουπίδια μέσα από το αν θα λερωθεί το χέρι σου.
Εγώ προσπαθώ να τους πιάνω από πλάγια μπας και υπάρχει κανένα σημείο που δεν είναι σοβατισμένο με βρώμα και μετά υγρά μαντηλάκια.
Τι να κάνεις;
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#505748 Δύο σύντομες απαντήσεις, για να αποκλείσω την όποια δικαιολογία:
1/ Ξέρω να ξεχωρίζω τη σακούλα που ΄χει παπούτσια, ρούχα κλπ που μπορεί να πάρει κάποιος που τα ' χει ανάγκη και αφήνονται εσεκεμμένα εκτός, αν και συνήθως τα κρεμάνε σε κάποιο "άγκιστρο-προεξοχή" του κάδου.
2/ Ο συγκεκριμένος κάδος, είχε (και έχει ακόμα) πεντάλ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ για να ανασηκώνει το καπάκι.

Όποιος σιχαίνεται να πιάσει το καπάκι και να το σηκώσει, ας πάει οργανωμένος και όχι να ... μας ρίχνει κι έναν! :rant:

Για να μάθετε με τι μ@λ@κα συμφορουμίτη έχετε να κάνετε, σας εχω κι άλλο :
Την πλήρωσε παλιά και γνώριμη γειτόνισσα, που έκτοτε ... αλληλοκόψαμε την καλημέρα:
Κάδος (ο ίδιος) γεμάτος μέχρι έξω σκουπίδια. Φτάνουμε στο σημείο σχεδόν ταυτόχρονα .
Βλέποντας την κατάσταση του κάδου, κάνω μεταβολή για να πάω σε άλλον που υπάρχει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 40 μ. πιό πέρα και σχεδόν πάντα έχει "χώρο", ενώ αυτή τα άφησε έξω , στον "σωρό".
Το κατάλαβε ότι "τα πήρα" και μου λέει (τάχατες, να ΄χαμε να λέγαμε): Πω-πω, τι θα γίνει με τέτοιο σκουπιδαριό?
Τι θα γίνει ρε συ Λένα? Έχει κάδο εδώ πιό κάτω, αλλά .. μπουργελογειτονιά είμαστε, μπουρδελάνθρωποι μένουν.
Μου βγήκε εντελώς αυθόρμητα, το ψιλομετάνιωσα εκείνη τη ώρα, αλλά μακροπρόθεσμα, ΟΧΙ! :rtfm:

Τα φιλιά μου ! :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By corsair
dimitrisB έγραψε:Πρίν λίγες εβδομάδες, μια κοπελιά στα 30, ώσπου να πετάξω τα δικά μου βγαίνει απ΄την πολυκατοικία και αφήνει μια μεγάλη σακούλα, δίπλα απ΄τον κάδο.
Εγώ : Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε.
Αυτή : Με κοιτάζει σαν UFO, δεν απαντάει και φεύγει!

Σε αναλογη φάση, αδειαζε συμπολιτης μου τα σκουπιδια απο το αμαξι του ανοιγωντας την πορτα του συνοδηγου... μπροστά απο τον κάδο. Τον πήρα πρέφα και πηγα σφαιρα με κακες διαθέσεις και το κινητο μου να καταγράφει την σκηνη. Του ειπα πολυ απλά πως η κατεβαίνει να τα μαζέψει ή θα καταληξουμε στο τμήμα. Η λογική πρυτάνευσε.

Σε αλλη γειτονιά μου, εχουμε τρεις κάδους (κολλητα ολοι μαζι) στην περιοχή. Μπορεί ο πρώτος να ξεχειλιζει απο σκουπιδια μέχρι εξω... οι αλλοι δυο ειναι ΑΔΕΙΟΙ!!! Οσο και αν δεν το πιστευει κανεις, βαριουνται τα ζώα να κάνουν 1-2 μετρα ακομα να τα πεταξουν σε εναν απο τους αλλους καδους. :dizzy:

Δεν υπάρχει ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#505785 'Οπως έλεγε συχνά - πυκνά και ο Κ.Κ, τα σκουπίδια στους δρόμους, στα πάρκα, στις παραλίες, έξω από τους κάδους, στα πάρκινγκ της Εθνικής κλπ, τα πετάνε οι...Τούρκοι για να μας κάνουν πλάκα και όχι ο περιούσιος λαός που κατοικεί εδώ σε αυτό το οικόπεδο :lol: :lol: :lol: τίποτε δεν είναι τυχαίο εξ ού και τα σημερινά οικονομικά και όχι μόνο χάλια μας, κάποια πράγματα πάνε μαζί και δεν διαχωρίζονται.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#505788 Η αιτία είναι κοινή, η ανομία.
Οκ τα μαθαίνουν από μικρά εδώ βλέπω για ανακύκλωση, περιβάλλον κτλ, αλλά κατά βάση ο φόβος ότι θα φας το πρόστιμο είναι που σε κάνει και είσαι τυπικός με διαχωρισμό, ανακύκλωση, σκουπίδια κτλ.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
KiloMeater έγραψε:Η αιτία είναι κοινή, η ανομία.
Οκ τα μαθαίνουν από μικρά εδώ βλέπω για ανακύκλωση, περιβάλλον κτλ, αλλά κατά βάση ο φόβος ότι θα φας το πρόστιμο είναι που σε κάνει και είσαι τυπικός με διαχωρισμό, ανακύκλωση, σκουπίδια κτλ.

ετσι μιλανε οι δεξιοι....
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#505794 Κάποτε συζητώντας με ένα φίλο αρκετά μεγαλύτερο , προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι δεν έχουμε την κατάλληλη παιδεία ...
κ εκείνος μου απήντησε ... ότι δε φτάνει η παιδεία .... θελουμε κ βούρδουλα χαχαχα ( εννοώντας κ την τιμωρία ) .
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#505825 Ταρίφας με αλάρμ τρώει σαλάτα από τον γρήγορη. Τελειώνει, μαζεύει πιρουνακια κλπ στο πλαστικό, το κλείνει και το πετάει από το παράθυρο.
Σταματάω μπροστά με τη μηχανή, κατεβαίνω, και του το πετάω από το άλλο παράθυρο στο κάθισμα.
Ούτε διάλογος ούτε αντιδικία, ούτε να χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας
Άβαταρ μέλους
By DAP
#505880 Σπανιως,αλλα γινεται, οι ταριφες εχουν μυαλο.Και ο εν λογω σκεφτηκε οτι δικαια την τρωει τη χλαπατσα η οτι θα ξοδεψει πολυ πετρελαιο για να προλαβει μηχανη...οποτε εποιησεν την νησσαν.....