Αθήνα Σόφια αεροπορικώς και μετά 3-4 ώρες με νοικιάρικο αυτοκίνητο
Αθήνα Βάρνα μέσω Κων/πολης με Turkish και μετά 1 ώρα με νοικιάρικο.
Τι λέτε; Να οδηγήσω εκεί 3-4 ώρες από Σόφια ή να πάω μέσω Τουρκίας. ;
(το teppanyaki για παράδειγμα, αν ισχύει ακόμη, θα δοκιμαστεί). Επίσης, αν υπάρχει κανένας ζουμερός προορισμός για εξορμήσεις εκτός Σόφιας, μιας και νοικιάσαμε αυτοκίνητο, επίσης θα εκτιμηθεί. Α... στο κέντρο αξίζει να κατεβαίνουμε με αυτοκίνητο (από Boyana);
Όταν λες διπλούς καταλόγους εννοείς ξεχωριστά αγγλικό και βουλγάρικο; έτσι είναι στα περισσότερα μαγαζιά, αν εννοείς αυτό. Από ευγένεια μην περιμένεις πολλά
Φιλιππούπολη αξίζει να πάτε (μια ώρα μακρυά) και Βέλικο Τέρνοβο (περίπου 2 νομίζω, παλιά πρωτεύουσα Βουλγαρίας). Από εστιατόρια κάτι καινούριο που να αξίζει τόσο πολύ δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου
Το EDO Sushi πλέον έχει μεταφερθεί στον πεζόδρομο της Βίτοσα αλλά έχει και στο εμπορικό Ring mall που είναι βγαίνοντας από Σόφια, στον δρόμο για Φιλιππούπολη (Εδώ) .
Scotch έγραψε:Από κλεφτάκους καλά πάμε πάντως. Αφήσαμε το αυτοκίνητο σε blue zone, που σήμερα Σάββατο ισχύει μέχρι τις 2 το μεσημέρι, και ήθελε ο άλλος να μας πουλήσει κάρτες μέχρι τις 7 το απόγευμα. Για να μη μιλήσω για διπλούς καταλόγους σε εστιατόριο (για ντόπιους και για ξένοι), τουλάχιστον εκεί που τους παίρνει. Παίζει βέβαια απλά να πέσαμε στην περίπτωση. Πάντως η γενική αίσθηση είναι ότι πρέπει να βρίσκεσαι διαρκώς σε εγρήγορση.
Όσον αφορά στην ευγένεια, μερικοί είναι τελείως γαϊδούρια, ακόμη και με τα δικά μας δεδομένα, ενώ άλλοι ύποπτα ευγενικοί.
Αναφορικά με την οδήγηση, στις διαβάσεις σταματάμε, ενώ τα όρια άλλους βλέπεις να τα τηρούν, άλλους να τα σφάζουν.
Για τον Dimitris_p:
< >
μπλιάχ bill33 έγραψε:Δοκίμασε Banitsa баница
Ε και τι τον νοιάζει, το αφήνει εκεί και κλέβει αλ[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]