Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#49932 Με βαση ομως το "ευρυχωρο πορτ μπαγκαζ και μπροστα χωρους", δεν υπαρχει θεμα στο Megane.
Golf/Leon (αν της αρεσουν) ειναι ασφαλης επιλογη.
Στο οριο των 20Κ € μπορει και Citroen DS4 με diesel 1.6.
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Orestisren έγραψε:
Orestis.D έγραψε:Νομιζω οτι με το 4θυρο εννοει 4πορτο.. :) δε μετραμε το πορτ-μπαγκαζ...

Ναι απλά μην αλλαξουμε την διατυπωση της αυτοκινητοβιομηχανίας. όποια πορτα επικοινωνεί με το χώρο επιβατών λογίζεται και μετρίεται ως πόρτα. Άρα 2θυρα είναι θα coupe και τα cabrio, 3θυρα είναι τα hatch με 2 πορτες επιβατών και μια για τις αποσκευές που ανοίγει μαζί με το παραθυρο, 4θυρα ειναι τα sedan, και 5θυρα ειναι τα συμβατικα χατς τα λιφτμπακ κτλ.
Αρα η κοπελα θέλει ένα 5θυρο χατς με χώρους, με μοτερ πετρελαίου, αν ειναι στριφτερή να εχει και λιγη δύναμη και καλο στησιμο και χώρους. Megane αρα το αποκλείουμε γιατι πισω δεν εχει χώρους (παρότι έχει χωρο αποσκευών πολύ καλό) κι επίσης για να παρεις μοτερ diesel με δυναμη θες πάνω απο 23000. Astra δεν καθώς στησιμο προκοπής δεν. Focus facelift γίνεται. Νομίζω αρκεί σαν πακέτο. Leon επίσης (αν και όταν το οδηγησα μονο στριφτερό δε μου φανηκε αλλα επειδη εχει φανεί σε άλλους κόντρα εγώ δεν πάω. Δεν έχω και τα απαραίτητο know how γιατί δεν κατέω) αλλα μοτερ για ζόρια πάλι δεν. Αυτά. Ας πάρει ενα Golf με σπορ πακετο που ναι και benchmark

Μα Ορέστη δεν είναι διατύπωση της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά του Ελληνικού ειδικού τύπου.... Δεν υπάρχει στην Αγγλική διαφοροποίηση μεταξύ doors και κάποιας άλλης, που είναι εξάλλου και οι πρώτοι της βιομηχανικής επανάστασης, δηλαδή δεν υπάρχει διαφορά στην λέξη πόρτα και θύρα.... όπως εμείς που έχουμε πιο πλούσιο λεξιλόγιο κάναμε///
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Billopoulos έγραψε:Με βαση ομως το "ευρυχωρο πορτ μπαγκαζ και μπροστα χωρους", δεν υπαρχει θεμα στο Megane.
Golf/Leon (αν της αρεσουν) ειναι ασφαλης επιλογη.
Στο οριο των 20Κ € μπορει και Citroen DS4 με diesel 1.6.

...τα VW-ο-ειδή μάλλον θα τα αποφύγουμε
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Goldmund έγραψε:

Εσύ έχεις κάτι να προτείνεις;; πες μας καμία ιδέα, δεν μπορεί αν τις εξαντλήσαμε όλες!

Aπο την πλευρα μου θα προτεινα, το νεο Focus 1.5diesel 120ps, και το civic 1.6 / 120ps σε diesel επισης.
Με βαση και καποια σοβαρα δημοσιευματα-δοκιμαστικα περιοδικων, θεωρω οτι θα πρεπει να ειναι απο τα πιο ευχαριστα οδηγικα σε diesel, με το focus να εχει ισως λιγο μεγαλυτερο ενδιαφερον οδηγικα, και το Civic καλυτερο κινητηρα, μεγαλυτερους χωρους, και πιο προσεγμενο, αλλα και φουτουριστικο εσωτερικο...

P.S Επισης και το νεο Peugeot 308 1.6 Ηdi 115... :)
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#50056 . το 308 έχει άθλιους χώρους για τους πίσω επιβάτες.

Στάλθηκε από Mercedes-Benz C55 AMG ,W203
Άβαταρ μέλους
By corsair
Thomas_C200K έγραψε:. το 308 έχει άθλιους χώρους για τους πίσω επιβάτες.

Οντως!!! :s_thumbsup

Οταν πηγα να κατσω σταυροποδι και ειδα οτι ποδι μου εβρισκε στο μπροστα καθισμα... απλα απογοητευση. Ας μην εβαζαν καθισματα πισω. Χειροτερα και απο Maybach ηταν. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#50095 Σε σχέση με τα Megane, Astra, Golf, Leon, C4 μου φάνηκε άθλιο. Μήπως κάνω λάθος τα μοντέλα που αντιστοιχούν?

Άβαταρ μέλους
By Goldmund

...μα το θέμα δεν ζητάει χώρους για πίσω επιβάτες....
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Goldmund έγραψε:

...μα το θέμα δεν ζητάει χώρους για πίσω επιβάτες....

Αυτό ομολογώ δεν το διάβασα :tomato: :whistlink: :s_biggrin
Ας πάρει Toyota Auris :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Goldmund έγραψε:...άμα προτείνω σοβαρά σε άνθρωπο να αγοράσει τογιότα να με διαγράψετε από εδώ μέσα!

Με καθυσήχασες :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Goldmund έγραψε:...άμα προτείνω σοβαρά σε άνθρωπο να αγοράσει τογιότα να με διαγράψετε από εδώ μέσα!

Το GT86? :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
NickTG έγραψε:

Το GT86? :s_tongue

Υπάρχει και το BRZ :shifty: :shifty: :iconcool: