Golf/Leon (αν της αρεσουν) ειναι ασφαλης επιλογη.
Στο οριο των 20Κ € μπορει και Citroen DS4 με diesel 1.6.
Orestisren έγραψε:Orestis.D έγραψε:Νομιζω οτι με το 4θυρο εννοει 4πορτο..δε μετραμε το πορτ-μπαγκαζ...
Ναι απλά μην αλλαξουμε την διατυπωση της αυτοκινητοβιομηχανίας. όποια πορτα επικοινωνεί με το χώρο επιβατών λογίζεται και μετρίεται ως πόρτα. Άρα 2θυρα είναι θα coupe και τα cabrio, 3θυρα είναι τα hatch με 2 πορτες επιβατών και μια για τις αποσκευές που ανοίγει μαζί με το παραθυρο, 4θυρα ειναι τα sedan, και 5θυρα ειναι τα συμβατικα χατς τα λιφτμπακ κτλ.
Αρα η κοπελα θέλει ένα 5θυρο χατς με χώρους, με μοτερ πετρελαίου, αν ειναι στριφτερή να εχει και λιγη δύναμη και καλο στησιμο και χώρους. Megane αρα το αποκλείουμε γιατι πισω δεν εχει χώρους (παρότι έχει χωρο αποσκευών πολύ καλό) κι επίσης για να παρεις μοτερ diesel με δυναμη θες πάνω απο 23000. Astra δεν καθώς στησιμο προκοπής δεν. Focus facelift γίνεται. Νομίζω αρκεί σαν πακέτο. Leon επίσης (αν και όταν το οδηγησα μονο στριφτερό δε μου φανηκε αλλα επειδη εχει φανεί σε άλλους κόντρα εγώ δεν πάω. Δεν έχω και τα απαραίτητο know how γιατί δεν κατέω) αλλα μοτερ για ζόρια πάλι δεν. Αυτά. Ας πάρει ενα Golf με σπορ πακετο που ναι και benchmark

Billopoulos έγραψε:Με βαση ομως το "ευρυχωρο πορτ μπαγκαζ και μπροστα χωρους", δεν υπαρχει θεμα στο Megane.
Golf/Leon (αν της αρεσουν) ειναι ασφαλης επιλογη.
Στο οριο των 20Κ € μπορει και Citroen DS4 με diesel 1.6.

Goldmund έγραψε:
Εσύ έχεις κάτι να προτείνεις;; πες μας καμία ιδέα, δεν μπορεί αν τις εξαντλήσαμε όλες!
Thomas_C200K έγραψε:. το 308 έχει άθλιους χώρους για τους πίσω επιβάτες.
Στάλθηκε από Mercedes-Benz C55 AMG ,W203

Thomas_C200K έγραψε:. το 308 έχει άθλιους χώρους για τους πίσω επιβάτες.

Goldmund έγραψε:Thomas_C200K έγραψε:. το 308 έχει άθλιους χώρους για τους πίσω επιβάτες.
...μα το θέμα δεν ζητάει χώρους για πίσω επιβάτες....

Goldmund έγραψε:...άμα προτείνω σοβαρά σε άνθρωπο να αγοράσει τογιότα να με διαγράψετε από εδώ μέσα!
Goldmund έγραψε:...άμα προτείνω σοβαρά σε άνθρωπο να αγοράσει τογιότα να με διαγράψετε από εδώ μέσα!
NickTG έγραψε:Goldmund έγραψε:...άμα προτείνω σοβαρά σε άνθρωπο να αγοράσει τογιότα να με διαγράψετε από εδώ μέσα!
Το GT86?
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]