< >
< >

21 quadra έγραψε:Aφού δεν μπορείς ή δεν θέλεις να δείς την πραγματικότητα γύρω σου / μας, γιατί εσύ λείπεις από εδώ, εγώ αδυνατώ να σου μεταφέρω τις αλήθειες και τα ψέματα που ζούμε, δεν είναι αυτό ο ρόλος μου και η υποχρέωση μου, αν πιστεύεις ότι όλα βαίνουν καλώς, καλώς τα πιστεύεις.
21 quadra έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=cm1HmXltrKo&t=3327s

mirage έγραψε:Μπορεις να μας δωσεις μια περιληψη άνθρωπε μου με αυτες τις "αλήθειες " αντι να γραφεις στομφωδεις προτασεις χωρις καμια ουσία;
βοηθάτε αδέλφια μπας και σωθώ και εγώ.21 quadra έγραψε:Τολμά κανείς να μας πεί ποιόν βλέπει

Anonymous Founder έγραψε:Όλο αυτό το κατεβατό, για ποιο λόγο δηλαδή; Επειδή σε κάποιους δεν αρέσει ο εν λόγω δημοσιογράφος;
Προσπάθησα να δω μερικά λεπτά μπας και καταλάβω για ποιο λόγο γίνεται ο ντόρος, και πραγματικά ο άνθρωπος δεν αντέχεται.
Θα πρέπει να απολογηθώ τώρα; Ή επειδή δεν μου άρεσε, αυτό προσβάλλει εσένα κύριε Παναγιώτη;
Γιατί;
Δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα, ούτε να έχουμε τις ίδιες απόψεις, τι να κάνουμε;
21 quadra έγραψε:Τολμά κανείς να μας πεί ποιόν βλέπει που δεν είναι |λογοκρισία|, που δεν χρησιμοποιεί δεξιό, φασιστικό, αριστερό λεξιλόγιο /υβρεολόγιο να μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι μαλάκες τι συμβαίνει, πείτε μας εσείς οι πολύ μορφωμένοι όπως θέλετε, πείτε μας άσχετους, πείτε μας μαλάκες, πείτε μας τι είμαστε με τα δικά σας λόγια μπας και ανοίξουν και τα δικά μας τα μάτια στις μεγάλες αλήθειες που ζούμε σήμερα.
Για προτείνετε λοιπόν να ξεστραβωθούμε γιατί το βιολί συνεχίζεται σαν ολυμπιακό σπόρ όπως και η φτηνή ειρωνεία, όποιος δεν είναι μαζί μας είναι αν όχι εναντίον μας είναι τουλάχιστον |λογοκρισία|, άντε να σας δώ, περιμένω τις προτάσεις σας τι να βλέπω και τι να ακούω για να γίνω το ίδιο αντικειμενικός σας εσάς,βοηθάτε αδέλφια μπας και σωθώ και εγώ.
Ελπίζω να μη σβυστεί να το δούν όλοι, όσοι περισσότεροι βοηθήσουν τόσο καλύτερα.

21 quadra έγραψε:Δεν έχω να προτείνω κάποιον στην ελληνική τηλεόραση, δεν βλέπω ειδήσεις. Από sites θα πρότεινα το euro2day.gr που το διαβάζω καθημερινά.Anonymous Founder έγραψε:Όλο αυτό το κατεβατό, για ποιο λόγο δηλαδή; Επειδή σε κάποιους δεν αρέσει ο εν λόγω δημοσιογράφος;
Προσπάθησα να δω μερικά λεπτά μπας και καταλάβω για ποιο λόγο γίνεται ο ντόρος, και πραγματικά ο άνθρωπος δεν αντέχεται.
Θα πρέπει να απολογηθώ τώρα; Ή επειδή δεν μου άρεσε, αυτό προσβάλλει εσένα κύριε Παναγιώτη;
Γιατί;
Δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα, ούτε να έχουμε τις ίδιες απόψεις, τι να κάνουμε;
Δεν θα μπλέξω σε περαιτέρω συζητήσεις, πρόταση περιμένω ., πρόταση και όχι άνοιγμα συζήτησης, προτάσεις περιμένω αντί τον βλάκα αυτόν ποιόν να βλέπω, αν υπάρχει πρόταση έχει καλώς, αν δεν υπάρχει τότε τι να σκεφτώ ?
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]