Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#503832 Μπορεις να μας δωσεις μια περιληψη άνθρωπε μου με αυτες τις "αλήθειες " αντι να γραφεις στομφωδεις προτασεις χωρις καμια ουσία;

< >
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#503850 Aφού δεν μπορείς ή δεν θέλεις να δείς την πραγματικότητα γύρω σου / μας, γιατί εσύ λείπεις από εδώ, εγώ αδυνατώ να σου μεταφέρω τις αλήθειες και τα ψέματα που ζούμε, δεν είναι αυτό ο ρόλος μου και η υποχρέωση μου, αν πιστεύεις ότι όλα βαίνουν καλώς, καλώς τα πιστεύεις.
Άβαταρ μέλους
By mirage
21 quadra έγραψε:Aφού δεν μπορείς ή δεν θέλεις να δείς την πραγματικότητα γύρω σου / μας, γιατί εσύ λείπεις από εδώ, εγώ αδυνατώ να σου μεταφέρω τις αλήθειες και τα ψέματα που ζούμε, δεν είναι αυτό ο ρόλος μου και η υποχρέωση μου, αν πιστεύεις ότι όλα βαίνουν καλώς, καλώς τα πιστεύεις.

Φοβερη απαντηση. Εξτρα στομφωδης και ουσία μηδέν πάλι. Η πραγματικότητα στην Ελλάδα δλδ ειναι κατι σαν την Lyoness δύσκολη να εξηγηθεί. ΟΚ.

< >
Άβαταρ μέλους
By corsair
21 quadra έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=cm1HmXltrKo&t=3327s

αυτο τον μαλακά τον Μυλωνάκη... ημαρτον, εχω τον μπάρμπα μου που τον βλέπει.... οχι και στο φορουμ... δεν θα το αντεξώ. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#503902 Κι εσυ δεν θες να δεις την πραγματικότητα γυρω σου; Ντροπή και αίσχος.

< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
mirage έγραψε:Μπορεις να μας δωσεις μια περιληψη άνθρωπε μου με αυτες τις "αλήθειες " αντι να γραφεις στομφωδεις προτασεις χωρις καμια ουσία;

Λαϊκίστικη ακροδεξιά με αριστερό φρασεολόγιο. Είναι τα πεθερικά μου φανς και τον έχω φάει αρκετά στη μάπα.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#503967 Τολμά κανείς να μας πεί ποιόν βλέπει που δεν είναι |λογοκρισία|, που δεν χρησιμοποιεί δεξιό, φασιστικό, αριστερό λεξιλόγιο /υβρεολόγιο να μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι μαλάκες τι συμβαίνει, πείτε μας εσείς οι πολύ μορφωμένοι όπως θέλετε, πείτε μας άσχετους, πείτε μας μαλάκες, πείτε μας τι είμαστε με τα δικά σας λόγια μπας και ανοίξουν και τα δικά μας τα μάτια στις μεγάλες αλήθειες που ζούμε σήμερα.
Για προτείνετε λοιπόν να ξεστραβωθούμε γιατί το βιολί συνεχίζεται σαν ολυμπιακό σπόρ όπως και η φτηνή ειρωνεία, όποιος δεν είναι μαζί μας είναι αν όχι εναντίον μας είναι τουλάχιστον |λογοκρισία|, άντε να σας δώ, περιμένω τις προτάσεις σας τι να βλέπω και τι να ακούω για να γίνω το ίδιο αντικειμενικός σας εσάς, :help: βοηθάτε αδέλφια μπας και σωθώ και εγώ.

Ελπίζω να μη σβυστεί να το δούν όλοι, όσοι περισσότεροι βοηθήσουν τόσο καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#503969 Όλο αυτό το κατεβατό, για ποιο λόγο δηλαδή; Επειδή σε κάποιους δεν αρέσει ο εν λόγω δημοσιογράφος;
Προσπάθησα να δω μερικά λεπτά μπας και καταλάβω για ποιο λόγο γίνεται ο ντόρος, και πραγματικά ο άνθρωπος δεν αντέχεται.
Θα πρέπει να απολογηθώ τώρα; Ή επειδή δεν μου άρεσε, αυτό προσβάλλει εσένα κύριε Παναγιώτη;
Γιατί;
Δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα, ούτε να έχουμε τις ίδιες απόψεις, τι να κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
By corsair
21 quadra έγραψε:Τολμά κανείς να μας πεί ποιόν βλέπει

Μιλώντας για μένα, αν κάτι δεν αξίζει δεν θα το δω και ας ειναι η μοναδικη εκπομπη στον πλανήτη.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Anonymous Founder έγραψε:Όλο αυτό το κατεβατό, για ποιο λόγο δηλαδή; Επειδή σε κάποιους δεν αρέσει ο εν λόγω δημοσιογράφος;
Προσπάθησα να δω μερικά λεπτά μπας και καταλάβω για ποιο λόγο γίνεται ο ντόρος, και πραγματικά ο άνθρωπος δεν αντέχεται.
Θα πρέπει να απολογηθώ τώρα; Ή επειδή δεν μου άρεσε, αυτό προσβάλλει εσένα κύριε Παναγιώτη;
Γιατί;
Δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα, ούτε να έχουμε τις ίδιες απόψεις, τι να κάνουμε;

Δεν θα μπλέξω σε περαιτέρω συζητήσεις, πρόταση περιμένω ., πρόταση και όχι άνοιγμα συζήτησης, προτάσεις περιμένω αντί τον βλάκα αυτόν ποιόν να βλέπω, αν υπάρχει πρόταση έχει καλώς, αν δεν υπάρχει τότε τι να σκεφτώ ?
Άβαταρ μέλους
By cabala10
21 quadra έγραψε:Τολμά κανείς να μας πεί ποιόν βλέπει που δεν είναι |λογοκρισία|, που δεν χρησιμοποιεί δεξιό, φασιστικό, αριστερό λεξιλόγιο /υβρεολόγιο να μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι μαλάκες τι συμβαίνει, πείτε μας εσείς οι πολύ μορφωμένοι όπως θέλετε, πείτε μας άσχετους, πείτε μας μαλάκες, πείτε μας τι είμαστε με τα δικά σας λόγια μπας και ανοίξουν και τα δικά μας τα μάτια στις μεγάλες αλήθειες που ζούμε σήμερα.
Για προτείνετε λοιπόν να ξεστραβωθούμε γιατί το βιολί συνεχίζεται σαν ολυμπιακό σπόρ όπως και η φτηνή ειρωνεία, όποιος δεν είναι μαζί μας είναι αν όχι εναντίον μας είναι τουλάχιστον |λογοκρισία|, άντε να σας δώ, περιμένω τις προτάσεις σας τι να βλέπω και τι να ακούω για να γίνω το ίδιο αντικειμενικός σας εσάς, :help: βοηθάτε αδέλφια μπας και σωθώ και εγώ.

Ελπίζω να μη σβυστεί να το δούν όλοι, όσοι περισσότεροι βοηθήσουν τόσο καλύτερα.

Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
21 quadra έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Όλο αυτό το κατεβατό, για ποιο λόγο δηλαδή; Επειδή σε κάποιους δεν αρέσει ο εν λόγω δημοσιογράφος;
Γιατί;

Δεν θα μπλέξω σε περαιτέρω συζητήσεις, πρόταση περιμένω ., πρόταση και όχι άνοιγμα συζήτησης, προτάσεις περιμένω αντί τον βλάκα αυτόν ποιόν να βλέπω, αν υπάρχει πρόταση έχει καλώς, αν δεν υπάρχει τότε τι να σκεφτώ ?
Δεν έχω να προτείνω κάποιον στην ελληνική τηλεόραση, δεν βλέπω ειδήσεις. Από sites θα πρότεινα το euro2day.gr που το διαβάζω καθημερινά.
Είναι αυτό που φαινομενικά βρίσκω πιο αντικειμενικό, χωρίς να σημαίνει πως δεν έχει και αυτό τις αστοχίες του.
Υπάρχουν και άλλα σίγουρα, αλλά ας τα προτείνουν άλλοι.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#503984 4 χρόνια χωρίς τηλεόραση,δεν μου λείπει καθόλου.