).

red_monster έγραψε:Διάβασα ότι όσοι ΕΕ πληρώνουν το ελάχιστο μηνιαίο (περί τα 176e) θα μπορούν να βγάλουν ασφαλιστική ενημερότητα (άσχετα αν το χρέος διογκώνεται )
Anonymous Founder έγραψε:Ναι, αλλά αυτό αφορά σε αυτούς που είναι ΕΕ, εγώ και χιλιάδες άλλοι δεν είμαστε πια...
QsisVTS έγραψε:red_monster έγραψε:Διάβασα ότι όσοι ΕΕ πληρώνουν το ελάχιστο μηνιαίο (περί τα 176e) θα μπορούν να βγάλουν ασφαλιστική ενημερότητα (άσχετα αν το χρέος διογκώνεται )
στα ταμεία βγάζεις ενημερότητα και ξεμπλοκάρεις λογαριασμούς απλά κάνοντας ρύθμιση και πληρώνοντας τη πρώτη δόση, σχετικά απλά
στην εφορία είναι η φασούλα..

Anonymous Founder έγραψε:Πλέον "οφειλές" στον ΕΦΚΑ πάνω από 5000€, που είναι και το όριο των κατασχέσεων. Ελπίζω να μην κάνουν καμία βλακεία...
![]()
Πήγα ξανά να ρωτήσω, και φυσικά δεν βγήκε άκρη. Συνεχίζουν να μου στέλνουν ειδοποιητήρια, είναι ουσιαστικά σαν ν' αγνοούν την πρόσληψη αλλά ΚΑΙ την διακοπή εργασιών, ΚΑΙ την εγκύκλιο της Αχτσιόγλου που λέει πως δεν πληρώνουν εισφορές για σύνταξη όσοι ΕΕ έχουν κάνει διακοπή εργασιών.
Κοινώς, είναι σαν να μην έχουν ενημερωθεί ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ, ούτε για τα πιο απλά και προφανή.
Τόσο αστείοι.
bibendum έγραψε:Τωρα με το ΤΟΜΥ τι παιζει;
εχει ασχοληθεί κανενας; ξερουμε πως κάνουμε επιλογή γιατρου;
QsisVTS έγραψε:red_monster έγραψε:Διάβασα ότι όσοι ΕΕ πληρώνουν το ελάχιστο μηνιαίο (περί τα 176e) θα μπορούν να βγάλουν ασφαλιστική ενημερότητα (άσχετα αν το χρέος διογκώνεται )
στα ταμεία βγάζεις ενημερότητα και ξεμπλοκάρεις λογαριασμούς απλά κάνοντας ρύθμιση και πληρώνοντας τη πρώτη δόση, σχετικά απλά
στην εφορία είναι η φασούλα..
δεν μου είχε ξανατύχει να χρειαστεί να γίνει ρύθμιση να πω την αλήθεια (από τότε που έγινε έφκα) οπότε το είδα στην πράξη βλέποντας και κάνοντας
bibendum έγραψε:Τωρα με το ΤΟΜΥ τι παιζει;
εχει ασχοληθεί κανενας; ξερουμε πως κάνουμε επιλογή γιατρου;
Προς διαγραφή παλαιών οφειλών για αμφισβητούμενες εισφορές
αφορά κυρίως ασφαλισμένους στα πρώην ταμεία ΙΚΑ, το ΤΣΜΕΔΕ, τον ΟΓΑ ή το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ τους οποίους «διεκδικούσε» χρεώνοντάς τους με διπλές εισφορές και ο ΟΑΕΕ και οι οποίοι κατά περίπτωση είτε βρέθηκαν παγιδευμένοι σε γκρίζες ζώνες του παλαιού ασφαλιστικού καθεστώτος, είτε μπλέχτηκαν σε διαφορετικές νομικές ερμηνείες ή αντίθετες δικαστικές αποφάσεις.
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]