Ετσι μου είπε ένας φίλος δηλαδής...
Amen and a-women!

Deleted User 1 έγραψε:Έχεις γαμηθεί με το φύτεμα. Λοιπόν, ψάξε στο φβ Κατερίνα Καλογιάννη. Έχει πάει φίλος του καλλιτεχνικού χώρου και τη συστήνει ανεπιφύλακτα. Από κάθε άποψη.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.

MIXOStsi έγραψε:Άσχετο, νόμιζα ότι το θέμα θα μεταφέρονταν...
cabala10 έγραψε:δεν εχω ουτε το πισι του γκεακου ουτε το νετ του χαλαρωστε επρεπε να κανω ενα μικρο μερος μονο για να το βρειτε μεσω screenshot οσοι θελετε
απο οτι λενε το τραβηξαν στα γυρισματα του red sparrow πμ σε λιγο
bihlas87 έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Έχεις γαμηθεί με το φύτεμα. Λοιπόν, ψάξε στο φβ Κατερίνα Καλογιάννη. Έχει πάει φίλος του καλλιτεχνικού χώρου και τη συστήνει ανεπιφύλακτα. Από κάθε άποψη.
Tον λαδώνει τον ρότορα?![]()
Geo f1 έγραψε:Φυτευτρια μαλλιών...?
.

Dimitris_P έγραψε:MIXOStsi έγραψε:Άσχετο, νόμιζα ότι το θέμα θα μεταφέρονταν...
Αυτό θα γινόταν προχθές και προήλθε η καταστροφή![]()
cabala10 έγραψε:δεν εχω ουτε το πισι του γκεακου ουτε το νετ του χαλαρωστε επρεπε να κανω ενα μικρο μερος μονο για να το βρειτε μεσω screenshot οσοι θελετε

MIXOStsi έγραψε:cabala10 έγραψε:δεν εχω ουτε το πισι του γκεακου ουτε το νετ του χαλαρωστε επρεπε να κανω ενα μικρο μερος μονο για να το βρειτε μεσω screenshot οσοι θελετε
τελικά η μλκια όντως τυφλώνει...![]()

Deleted User 1 έγραψε:bihlas87 έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Έχεις γαμηθεί με το φύτεμα. Λοιπόν, ψάξε στο φβ Κατερίνα Καλογιάννη. Έχει πάει φίλος του καλλιτεχνικού χώρου και τη συστήνει ανεπιφύλακτα. Από κάθε άποψη.
Tον λαδώνει τον ρότορα?![]()
FFS
Για να σου λέω φύτεμα, ψάξε να βρεις γιατρέσσα. Όχι μία random γκόμενα.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
https://i.postimg.cc/wBQLbZMc/813966[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]