Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#498245 Αν θυμάμαι καλά, είχε κάτι ηλίθια βιντεα αλλά καμιά σχέση με τέτοια που λέει ο καβαλας...
Ετσι μου είπε ένας φίλος δηλαδής... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
Deleted User 1 έγραψε:Έχεις γαμηθεί με το φύτεμα. Λοιπόν, ψάξε στο φβ Κατερίνα Καλογιάννη. Έχει πάει φίλος του καλλιτεχνικού χώρου και τη συστήνει ανεπιφύλακτα. Από κάθε άποψη. :shifty:

Tον λαδώνει τον ρότορα? :shifty:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#498295 δεν εχω ουτε το πισι του γκεακου ουτε το νετ του χαλαρωστε επρεπε να κανω ενα μικρο μερος μονο για να το βρειτε μεσω screenshot οσοι θελετε

απο οτι λενε το τραβηξαν στα γυρισματα του red sparrow πμ σε λιγο
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
MIXOStsi έγραψε:Άσχετο, νόμιζα ότι το θέμα θα μεταφέρονταν... :hmmm:

Αυτό θα γινόταν προχθές και προήλθε η καταστροφή :shifty:

cabala10 έγραψε:δεν εχω ουτε το πισι του γκεακου ουτε το νετ του χαλαρωστε επρεπε να κανω ενα μικρο μερος μονο για να το βρειτε μεσω screenshot οσοι θελετε

:s_roses
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
bihlas87 έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Έχεις γαμηθεί με το φύτεμα. Λοιπόν, ψάξε στο φβ Κατερίνα Καλογιάννη. Έχει πάει φίλος του καλλιτεχνικού χώρου και τη συστήνει ανεπιφύλακτα. Από κάθε άποψη. :shifty:

Εικόνα

FFS

Για να σου λέω φύτεμα, ψάξε να βρεις γιατρέσσα. Όχι μία random γκόμενα.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Dimitris_P έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:Άσχετο, νόμιζα ότι το θέμα θα μεταφέρονταν... :hmmm:

Αυτό θα γινόταν προχθές και προήλθε η καταστροφή :shifty:

Τελικά ήταν το μπλακάουτ νίκη της Ορθοδοξίας, το γινάτι των Ιλουμινάτι, σημάδι από τους θεούς για να μην αγγίξετε τις καλλονές, προσπάθεια φίμωσης από τον Ταγίπ, stack overflow του σέρβερ από τα φορτώματα του Μπίχλα ή όλα τα παραπάνω; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
cabala10 έγραψε:δεν εχω ουτε το πισι του γκεακου ουτε το νετ του χαλαρωστε επρεπε να κανω ενα μικρο μερος μονο για να το βρειτε μεσω screenshot οσοι θελετε

τελικά η μλκια όντως τυφλώνει... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
MIXOStsi έγραψε:

τελικά η μλκια όντως τυφλώνει... :lol: :lol:

αμα το θες να ηχο πες μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
Deleted User 1 έγραψε:
bihlas87 έγραψε:

Εικόνα

FFS

Για να σου λέω φύτεμα, ψάξε να βρεις γιατρέσσα. Όχι μία random γκόμενα.

Κατερίνα Καλογιάννη είναι και αυτή.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#498571 Μην κάνεις καμιά ανοησία με προσθήκη μαλλιών, σκέψου πως και θα πονέσεις και θα παίρνεις φάρμακα καταστολής της τεστοστερόνης για να μην πεθάνουν οι μεταμοσχευμένοι θύλακες.
Είναι απάτη μεγάλη η μεταμόσχευση μαλλιών και δεν λύνει το πρόβλημα μόνιμα. Μην πιστεύετε τις βλακείες που λένε αυτοί που την κάνουν.