Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
rx8_drifter έγραψε:mike δε μου βγαινουν τα κουκια, σε παρακαλω στειλε την καινουργια λιστα στη ΔΗΕ.

Ευχαριστω

Την έστειλα μέσω Υπουργού :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mikeerfol έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:mike δε μου βγαινουν τα κουκια, σε παρακαλω στειλε την καινουργια λιστα στη ΔΗΕ.

Ευχαριστω

Την έστειλα μέσω Υπουργού :inlove: :inlove:
Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.
Απασχολείτε τον υπουργό άνευ λόγου και αιτίας.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
pipinos1976 έγραψε: Όπως και να έχει, αν και πέτυχα μια συντριπτική νίκη στο θέμα των θρησκευτικών (ουδεμία σοβαρή απάντηση εκτός 2-3 ατόμων), η αντιμετώπιση ήταν και πάλι, εκτός από σαρκαστική, εντελώς απαξιωτική, ειδικά από την πλευρά της διαχείρισης. Το χειρότερο είναι πως, σε αντίθεση με τον κανονισμό, παραμένουν οι ύβρεις και οι προσβολές οι οποίες προέρχονται από την ίδια την διαχείριση.

Η διαχείριση περιμένει να πεις πότε και πού σε έβρισε. Κατά τ' άλλα, απόλαυσε την νίκη σου και σταμάτα να τρώγεσαι με τα ρούχα σου.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
Anonymous Founder έγραψε:
pipinos1976 έγραψε: Όπως και να έχει, αν και πέτυχα μια συντριπτική νίκη στο θέμα των θρησκευτικών (ουδεμία σοβαρή απάντηση εκτός 2-3 ατόμων), η αντιμετώπιση ήταν και πάλι, εκτός από σαρκαστική, εντελώς απαξιωτική, ειδικά από την πλευρά της διαχείρισης. Το χειρότερο είναι πως, σε αντίθεση με τον κανονισμό, παραμένουν οι ύβρεις και οι προσβολές οι οποίες προέρχονται από την ίδια την διαχείριση.

Η διαχείριση περιμένει να πεις πότε και πού σε έβρισε. Κατά τ' άλλα, απόλαυσε την νίκη σου και σταμάτα να τρώγεσαι με τα ρούχα σου.[Admin]

Το θεωρείς σωστό το παρακάτω;

https://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?p=497485#p497485

Αν δεν είναι επιλήψιμο, να αρχίσω να γράφω χειρότερα, όπως αυτά που βγήκαν screenshot και κυκλοφόρησαν δηλαδή. Και εξήγησα στον φωτογράφο και τους λόγους που το έκανα. Λες να μην μπορώ να μιλήσω με τον ίδιο τρόπο; Απλά δεν το θεωρώ σωστό να μιλάω έτσι με άτομα που δεν τα γνωρίζω. Και ένδειξη οικειότητας να είναι αυτό το ύφος, αν δεν τον έχεις δει το άλλο, αν δεν τον ξέρεις, δεν μιλάς έτσι.

Για να μην αρχίσουμε πάλι για τις αναφορές που όλες πάνε στο καλάθι των αχρήστων. Γράφω ένα post και πρέπει να απαντάω 10 από κάτω που λένε τα δικά τους. Ειδικά όταν δεν μπορούν να απαντήσουν κάτι γίνεται 100% αυτό. Αμέσως, αυτόματα, περιμένουν με έτοιμο υλικό και αρχίζουν και πετάνε βλακείες. Έχουν θέση (δική τους ή ξένη δεν με ενδιαφέρει, αλλά μάλλον ξένη, αφού, αν έχεις δική σου άποψη, μπορείς να την υποστηρίξεις), αλλά, αφού δυσκολεύονται να απαντήσουν, για να μην φανεί ότι υστερούν ή ότι δεν δικαιολογούν τα 0,60€, αρχίζουν να γράφουν σειρά βλακείες για να χαθεί η αρχική δημοσίευση*. Γράφει ο ένας και αρχίζουν οι άλλοι. Η αγέλη που έλεγα... ομάδα τα έλεγαν άλλοι. Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί θα εκθέσω καταστάσεις και συνομιλίες.

* Ο rx8_drifter μίλησε για flooding. Τι κάνουν οι ίδιοι μετά από κάθε δημοσίευση δική μου; Απλά επειδή υπάρχουν 10 βρύσες που ρίχνουν από 2 κουβάδες ο καθένας παύει να είναι πλημμύρα; Και για να μαθαίνεις και κάποια πράγματα έχει γίνει και στο παρελθόν με κάποιον ή κάποιους από αυτούς. Περισσότερα δεν λέω...
Τελευταία επεξεργασία από pipinos1976 και 28 Μαρ 2018, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
pipinos1976 έγραψε: όπως αυτά που βγήκαν screenshot και κυκλοφόρησαν δηλαδή.

Από πού μπορούμε να τα προμηθευτούμε; :oops:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#498099 Από Bayern7
Πρόλαβε και έβγαλε ένα screenshot από μπινελίκια που έριξα στον rx8_drifter προς γνώση και συμμόρφωση. Όπως του εξήγησα, είναι απόδειξη ότι μπορώ να κάνω το ίδιο, αλλά δεν μου αρέσει και δεν επιλέγω την τακτική αυτή.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#498100 Ρίξε 5 χριστοπαναγίες κι εσύ να στανιάρεις. Αφού βλέπεις ότι κανένα αυτί δεν ιδρώνει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#498102 O κλοιος σφιγγει.
Η Νυφη ειναι καθ οδον.
Σκυλος, Τρελλαμενος ειναι 24/7 πανω στο σερβερ.
Επομενη κινηση, Mαυρος Πυργος στο G8, Γερος στο G7 .

Ματ.

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
Dimitris_P έγραψε:Ρίξε 5 χριστοπαναγίες κι εσύ να στανιάρεις. Αφού βλέπεις ότι κανένα αυτί δεν ιδρώνει.

Θα το έκανα, αν είχε αποτέλεσμα. Από την πείρα των 4Τροχών αυτό περιμένουν να κάνω. Αν γράψω κάτι αντίστοιχο, ΑΜΕΣΩΣ, θα φάω ban.

Και μια ιστορία:

4Τροχοί, βράδυ, με τον ανεκδιήγητο nonos.
nonos: Έχουμε μαζευτεί 4 φίλοι και γελάμε μαζί σου.
pipinos1976: Δεν πάτε έξω να διασκεδάσετε, να βρείτε καμιά γκόμενα; Μεταξύ σας την βρίσκετε;
nonos: Γαμιέσαι
pipinos1976: Όποτε προλαβαίνω και όσο μπορώ

Αποτέλεσμα: διαγραφή των δημοσιεύσεων και ban σε εμένα μία εβδομάδα (ή έναν μήνα)...!!!
Άβαταρ μέλους
By Robert Paulson
pipinos1976 έγραψε:Από Bayern7
Πρόλαβε και έβγαλε ένα screenshot από μπινελίκια που έριξα στον rx8_drifter προς γνώση και συμμόρφωση. Όπως του εξήγησα, είναι απόδειξη ότι μπορώ να κάνω το ίδιο, αλλά δεν μου αρέσει και δεν επιλέγω την τακτική αυτή.

Δεν χρειάζεται αυτό. [Mod]
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
g8777 έγραψε:O κλοιος σφιγγει.
Η Νυφη ειναι καθ οδον.
Σκυλος, Τρελλαμενος ειναι 24/7 πανω στο σερβερ.
Επομενη κινηση, Mαυρος Πυργος στο G8, Γερος στο G7 .

Ματ.

:iconcool:

Πόσες ώρες διδασκαλίας με τον καμπαλα πρέπει να υποστεί κάποιος για να μεταφράσει το αποπάνω; :( :(