- 28 Μαρ 2018, 19:33
Όσο πιο σύντομα γίνεται.
Τον τελευταίο καιρό δεν έγραφα καθόλου. Αποφάσισα να γράψω για το θέμα των θρησκευτικών (ίσως κακώς) και την είδηση (τελικά δεν ήταν τόσο εκτός πραγματικότητας) την σχετική με τις κινήσεις των γειτόνων μας τελευταία. Όπως και να έχει, αν και πέτυχα μια συντριπτική νίκη στο θέμα των θρησκευτικών (ουδεμία σοβαρή απάντηση εκτός 2-3 ατόμων), η αντιμετώπιση ήταν και πάλι, εκτός από σαρκαστική, εντελώς απαξιωτική, ειδικά από την πλευρά της διαχείρισης. Το χειρότερο είναι πως, σε αντίθεση με τον κανονισμό, παραμένουν οι ύβρεις και οι προσβολές οι οποίες προέρχονται από την ίδια την διαχείριση.
Στο προκείμενο τώρα. Είμαι ανάμεσα στο να παραμείνω εντελώς σιωπηλός, όπως τον τελευταίο καιρό, και στο να διαγράψω εντελώς τον λογαριασμό μου. Θα το είχα κάνει χωρίς 2η σκέψη, αλλά ένα πράγμα με προβληματίζει: η επιθυμία μου να αλληλεπιδρώ με ανθρώπους που έχουν πληροφορίες για μέτρα και αντίμετρα της Τροχαίας απαιτεί την χρήση προσωπικών μηνυμάτων. Μπορεί να το βεβαιώσει και ο ιδιοκτήτης του forum, προς τον οποίο έστειλα ένα pm (το τελευταίο που έστειλα - ίσως δική του απάντηση να ήταν αυτό ή αυτά τα pms που χάθηκαν), σχετικά με ένα θέμα με το οποίο είχα ασχοληθεί πρόσφατα.
Με δύο λόγια: μένω ή φεύγω; Αυτό είναι το ερώτημα. Αναζητώ υπέρ και κατά της κάθε μίας λύσης.
Ευχαριστώ.