Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
gianik έγραψε:Chris?
Otso?
panos 2171?

.

Τώρα το είδα Γιάννη. Έχω σταματήσει να γράφω εδώ γιατί κουράστηκα/βαρέθηκα/αηδίασα με κάποιους από δω μέσα και δεν έχω όρεξη να κάθομαι να ασχολούμαι. Στους 4τροχούς γράφω κανονικά πλέον, το εδώ φόρουμ απλά το παρακολουθώ που και που αλλά στα πολύ γρήγορα μιας και με το που βλέπω τα βλακώδη από τη μια και τα ειρωνικά από την άλλη ποστς μερικών το κλείνω κατευθείαν. :lol:

Ο otso καλά είναι πάντως. Ήταν να έρθει και προς Θεσσαλονίκη για την agrotica την προηγούμενη βδομάδα αλλά τελικά δε τον βόλεψε.

:)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dodger έγραψε:Busso?

up

Πού'σαι Γιάννο;
Τον πείραξε κανείς; :x
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#485740 Από τότε που τέθηκε ο Θρύλος νοκ-άουτ σε πρωτάθλημα και κύπελλο εξαφανίστηκε. Καλά δεν ξέρω μπορεί και να 'ναι άλλος λόγος.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#498032 Όσο πιο σύντομα γίνεται.

Τον τελευταίο καιρό δεν έγραφα καθόλου. Αποφάσισα να γράψω για το θέμα των θρησκευτικών (ίσως κακώς) και την είδηση (τελικά δεν ήταν τόσο εκτός πραγματικότητας) την σχετική με τις κινήσεις των γειτόνων μας τελευταία. Όπως και να έχει, αν και πέτυχα μια συντριπτική νίκη στο θέμα των θρησκευτικών (ουδεμία σοβαρή απάντηση εκτός 2-3 ατόμων), η αντιμετώπιση ήταν και πάλι, εκτός από σαρκαστική, εντελώς απαξιωτική, ειδικά από την πλευρά της διαχείρισης. Το χειρότερο είναι πως, σε αντίθεση με τον κανονισμό, παραμένουν οι ύβρεις και οι προσβολές οι οποίες προέρχονται από την ίδια την διαχείριση.

Στο προκείμενο τώρα. Είμαι ανάμεσα στο να παραμείνω εντελώς σιωπηλός, όπως τον τελευταίο καιρό, και στο να διαγράψω εντελώς τον λογαριασμό μου. Θα το είχα κάνει χωρίς 2η σκέψη, αλλά ένα πράγμα με προβληματίζει: η επιθυμία μου να αλληλεπιδρώ με ανθρώπους που έχουν πληροφορίες για μέτρα και αντίμετρα της Τροχαίας απαιτεί την χρήση προσωπικών μηνυμάτων. Μπορεί να το βεβαιώσει και ο ιδιοκτήτης του forum, προς τον οποίο έστειλα ένα pm (το τελευταίο που έστειλα - ίσως δική του απάντηση να ήταν αυτό ή αυτά τα pms που χάθηκαν), σχετικά με ένα θέμα με το οποίο είχα ασχοληθεί πρόσφατα.

Με δύο λόγια: μένω ή φεύγω; Αυτό είναι το ερώτημα. Αναζητώ υπέρ και κατά της κάθε μίας λύσης.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#498038 Ρε πιπίνε, οι άνθρωποι εδώ και η διαχείριση, καλώς ή κακώς, δεν αλλάζουν. Κάτσε κ διάβαζε μόνο αν σε ενδιαφέρει τπτ, αλλιώς γράψτους όλους και φύγε. Μη νομίζεις ότι μια μέρα θα σε σεβαστούν και όχι γιατί φταις εσύ, αλλά τι ψάχνεις να βρεις τώρα...; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#498042 Μείνε μέχρι να φύγεις!
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#498044 Πιπίνε ΜΕΙΝΕ, υπάρχουμε και εμείς οι κρυφοί υποστηρικτές σου (εγώ και άλλοι 4). :s_yes :s_yes
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#498046 mike δε μου βγαινουν τα κουκια, σε παρακαλω στειλε την καινουργια λιστα στη ΔΗΕ.

Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#498048 Και καποιοι αλλοι να εφευγαν δεν θα μας χαλαγε.. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By mirage
#498049 Ισχυει.

< >
Άβαταρ μέλους
By italakias
pipinos1976 έγραψε:Όσο πιο σύντομα γίνεται.

Τον τελευταίο καιρό δεν έγραφα καθόλου. Αποφάσισα να γράψω για το θέμα των θρησκευτικών (ίσως κακώς) και την είδηση (τελικά δεν ήταν τόσο εκτός πραγματικότητας) την σχετική με τις κινήσεις των γειτόνων μας τελευταία. Όπως και να έχει, αν και πέτυχα μια συντριπτική νίκη στο θέμα των θρησκευτικών (ουδεμία σοβαρή απάντηση εκτός 2-3 ατόμων), η αντιμετώπιση ήταν και πάλι, εκτός από σαρκαστική, εντελώς απαξιωτική, ειδικά από την πλευρά της διαχείρισης. Το χειρότερο είναι πως, σε αντίθεση με τον κανονισμό, παραμένουν οι ύβρεις και οι προσβολές οι οποίες προέρχονται από την ίδια την διαχείριση.

Στο προκείμενο τώρα. Είμαι ανάμεσα στο να παραμείνω εντελώς σιωπηλός, όπως τον τελευταίο καιρό, και στο να διαγράψω εντελώς τον λογαριασμό μου. Θα το είχα κάνει χωρίς 2η σκέψη, αλλά ένα πράγμα με προβληματίζει: η επιθυμία μου να αλληλεπιδρώ με ανθρώπους που έχουν πληροφορίες για μέτρα και αντίμετρα της Τροχαίας απαιτεί την χρήση προσωπικών μηνυμάτων. Μπορεί να το βεβαιώσει και ο ιδιοκτήτης του forum, προς τον οποίο έστειλα ένα pm (το τελευταίο που έστειλα - ίσως δική του απάντηση να ήταν αυτό ή αυτά τα pms που χάθηκαν), σχετικά με ένα θέμα με το οποίο είχα ασχοληθεί πρόσφατα.

Με δύο λόγια: μένω ή φεύγω; Αυτό είναι το ερώτημα. Αναζητώ υπέρ και κατά της κάθε μίας λύσης.

Ευχαριστώ.

Πιπινε το φορουμ αυτο ειναι μια κλειστη ομαδα και ειτε πας με τα νερα της για να σε αποδεχθει, ειτε περιοριζεσαι το πολυ σε δυο τρια ποστ την ημερα και εχεις την αναλογη αντιμετωπιση.
Κρατα τον λογαριασμο σου αφου χρειαζεσαι τα πμ και τελος. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Geo f1 έγραψε:Και καποιοι αλλοι να εφευγαν δεν θα μας χαλαγε.. :s_empathy

Δε πιστευω να κανεις καμια ΤΡΕΛΑ :lipsealed: