Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#496226 italakia, έχεις ένα μεγάλο δίκιο σε αυτό. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να κάνεις ολική διαγραφή την τεχνολογία από τη ζωή σου, αλλά σίγουρα λίγο μέτρο δεν βλάπτει.

Εμένα για το φόρουμ με προβληματίζει πόσες φορές έχω σκεφτεί να γράψω κάτι (όχι εν βρασμώ εννοείται, δεν βράζω γενικά, είμαι του grill) αλλά το σβήνω με την εξής σκέψη: "μην προσπαθείς να μάθεις σε ένα γουρούνι ξένες γλώσσες, χάνεις τον χρόνο σου και ενοχλείς και το γουρούνι".

Και αυτό για μένα είναι ενδεικτικό το ότι το φόρουμ έχει χάσει την ποιότητά του, καθώς δεν μαθαίνουμε τίποτα καινούριο. Σκαμπανεβάσματα πάντα υπήρχαν και στο παλιό, αλλά η κοιλιά που κάνουμε εδώ είναι διαρκής. Αυτό που γράφει κάποιος στην υπογραφή του για βλάκες γεμάτους αυτοπεποίθηση και όρεξη και έξυπνους με αμφιβολίες, το βλέπω πολύ συχνά πλέον εδώ πέρα...

Είπα σε μια φάση να γράψω ένα από τα στερεότυποστ μου, αλλά διαπίστωσα ότι όλο το φόρουμ είναι πλέον στερεότυπο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#496247 Funky νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις (που δουλεύεις, τι αμάξι έχεις κλπ) νομίζω ότι έχουν βοηθήσει πολύ. :s_thumbsup
Εσύ btw τι οδηγείς για να ανανεώσω το αρχείο;
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#496249 Ξέρω και γω; Στα προηγούμενα χρόνια υπήρχε αρκετή γνώση και διαφορετικός τρόπος σκέψης μέσα στο φόρουμ (παλιό και υπάρχον). Καλό το google και βλέπω ότι πολύς κόσμος το χρησιμοποιεί εδώ πέρα για να δείξει αυθεντία, αλλά...φτώχεια κατά τ' άλλα.

Δεν λέω ότι δεν υπήρχαν πάντα τα στραβόξυλα, οι κολλημένοι και τα τρολαρίσματα - μικρογραφία της κοινωνίας είναι, αλίμονο. Έβρισκες όμως και κάτι διαφορετικό πέρα από ΠΦΑ-νεοφιλελέ, είναι αλλιώς να είσαι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-Νέα Αγχίαλος, κλπ.

@eddie147
Είμαι ο πρόεδρος της ένωσης κατόχων Kadjar στο petrolheads.gr :lol:
Ναι, για τις προσωπικές επιθέσεις έχεις δίκιο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#496250 Εικόνα

Μανόσκη γράφε.
Παπαφάνκης --> Kadjar
Άβαταρ μέλους
By italakias
#496251 Μα δεν ειπαα εγω περι ολικης διαγραφης τεχνολογιας.
Τεχνολογια ειναι εναςγρηγορος επεξεργαστης ή μια οθονη καλυτερης αναλυσης αλλα δεν αλλαζει το περιεχομενο που οσο περνανε τα χρονια γινεται περισστερο σαβουροειδες και ειτε θες ειτε οχι, θατο φας στην μαπα.
Θες λογω περιεργιας λογω βλακειας, θα το φας και θα σου κανει κακο.
Οσο για το φορουμ προφανως καιυπαρχει χαμηλη ποιοτητα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν και ποιοτικα στοιχεια.
Δεν παυει ομως η κινητηριος δυναμη του φορουμ να ειναι οι φασαριες και οι τσακωμοι.
Οι εντι 147 και ο αλλος ο gargald πως τον λενε, τσακωνονται επι μια δεκαετια.
Ελεος ρε παιδια να σας παντρεψουμε να ησυχασουμε.
Ο g8777 κααθε ποστ του πρεπει απαραιτητα να εχει 5-6 εικονες και ο γραπτος του λογος περιοριζεται στις αντιστοιχες σε αριθμο λεξεις.
Ο μαρκος στο θεμα περι θρησκειας δεν χανει λινκ ή ποστ αναπαντητο.
Ειναι τοσο χαζος που οταν ειχε θεμα με την αλλη απο το κωλομπαρο που παρκαρε το αυτοκινητο της στο παρκινγκ της πολυκατοικιας, αντι να κανει κονε και να πινει τα ποτα του τσαμπα πιανοντας κανα κωλαρακι, τσακωνονταν συνεχως αντι να της ριξει κανα μπουτσο.
Ο ακα εφε αβανταρει μερα νυχτα τον συριζα και κανονικα επρεπε να μενει στην κουμουνδουρου για να μην πω στο μεγαρο μαξιμο.
Τουλαχιστον να μας γνωρισει την εφη να της ριξουμε κιαυτης ενα στα γρηγορα.
Ο μιραζ πρεπει να εχει παρει πτυχιο ειρωνιας και σαρκασμου.
Στα 10.000ποστ μου συνολικα ,εχει συμφωνησει 3-4 φορες και αυτες ηταν με τους αλλους λογαριασμους μου.
Ο καμπαλα με τα τοσα λινκ εχει γινει δελτιο ενημερωσης και τα περισσοτερα λινκ ειναι ξενογλωσσα και καλα ποιοτητα ειδησης.
Ο αλλος ο μαλακας ο italakias τι ζωο εινααι αυτος, κομπλεξικος και πεταγεται σατιζμπουτσα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
italakias έγραψε:Ο αλλος ο μαλακας ο italakias τι ζωο εινααι αυτος, κομπλεξικος και πεταγεται σατιζμπουτσα.

:lol: :lol: :lol: :lol: :metalo: :metalo: :metalo:
Σέβας.-
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
funkyreverend έγραψε:Εμένα για το φόρουμ με προβληματίζει πόσες φορές έχω σκεφτεί να γράψω κάτι (όχι εν βρασμώ εννοείται, δεν βράζω γενικά, είμαι του grill) αλλά το σβήνω με την εξής σκέψη: "μην προσπαθείς να μάθεις σε ένα γουρούνι ξένες γλώσσες, χάνεις τον χρόνο σου και ενοχλείς και το γουρούνι".

EDDIE_147 έγραψε:Funky νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις (που δουλεύεις, τι αμάξι έχεις κλπ) νομίζω ότι έχουν βοηθήσει πολύ. :s_thumbsup

funkyreverend έγραψε:@eddie147

https://en.wikipedia.org/wiki/Circular_reference
:s_hang

Αν κάτι δεν έχει χαθεί από αυτό εδώ το φόρουμ, είναι η αντικειμενικότητα και η καθαρή ματιά. :s_sarcastic :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#496260 HF τον σημείωσα εγώ τον παπαφάνκη.
Μου λείπουν οι παρακάτω:
- mirage
- otso
- italakias

Αν έχεις εύκολα τα στοιχεία θα με διευκόλυνες πολύ.
:)
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
Anonymous Founder έγραψε:
funkyreverend έγραψε:Εμένα για το φόρουμ με προβληματίζει πόσες φορές έχω σκεφτεί να γράψω κάτι (όχι εν βρασμώ εννοείται, δεν βράζω γενικά, είμαι του grill) αλλά το σβήνω με την εξής σκέψη: "μην προσπαθείς να μάθεις σε ένα γουρούνι ξένες γλώσσες, χάνεις τον χρόνο σου και ενοχλείς και το γουρούνι".

EDDIE_147 έγραψε:Funky νομίζω ότι οι προσωπικές επιθέσεις (που δουλεύεις, τι αμάξι έχεις κλπ) νομίζω ότι έχουν βοηθήσει πολύ. :s_thumbsup

funkyreverend έγραψε:@eddie147

https://en.wikipedia.org/wiki/Circular_reference
:s_hang

Αν κάτι δεν έχει χαθεί από αυτό εδώ το φόρουμ, είναι η αντικειμενικότητα και η καθαρή ματιά. :s_sarcastic :s_drinks

Βοήθησέ με λίγο για το circular reference, γιατί δεν το βρίσκω. Εκτός και αν θεωρείς ότι την πέφτω προσωπικά σε χρήστες για να τους την πω και μετά στεναχωριέμαι που "έχει χαθεί η ποιότητα."
Άβαταρ μέλους
By dimik
funkyreverend έγραψε:italakia, έχεις ένα μεγάλο δίκιο σε αυτό. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να κάνεις ολική διαγραφή την τεχνολογία από τη ζωή σου, αλλά σίγουρα λίγο μέτρο δεν βλάπτει.

Εμένα για το φόρουμ με προβληματίζει πόσες φορές έχω σκεφτεί να γράψω κάτι (όχι εν βρασμώ εννοείται, δεν βράζω γενικά, είμαι του grill) αλλά το σβήνω με την εξής σκέψη: "μην προσπαθείς να μάθεις σε ένα γουρούνι ξένες γλώσσες, χάνεις τον χρόνο σου και ενοχλείς και το γουρούνι".

Και αυτό για μένα είναι ενδεικτικό το ότι το φόρουμ έχει χάσει την ποιότητά του, καθώς δεν μαθαίνουμε τίποτα καινούριο. Σκαμπανεβάσματα πάντα υπήρχαν και στο παλιό, αλλά η κοιλιά που κάνουμε εδώ είναι διαρκής. Αυτό που γράφει κάποιος στην υπογραφή του για βλάκες γεμάτους αυτοπεποίθηση και όρεξη και έξυπνους με αμφιβολίες, το βλέπω πολύ συχνά πλέον εδώ πέρα...

Είπα σε μια φάση να γράψω ένα από τα στερεότυποστ μου, αλλά διαπίστωσα ότι όλο το φόρουμ είναι πλέον στερεότυπο.

Δες το αλλιώς, εκτός από τα "τεχνικά" θέματα συμπεριλαβανομένων και τον "μοντέλων" τα υπόλοιπα είναι για χαβαλέ, τρολάρισμα κοκ, καφενείο δηλαδής.

Αλοίμονο αν παίρναμε σοβαρά ένα χομπίστικο φόρουμ. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#496298 Έχεις ένα δίκιο. Θα ήθελα τότε έναν πιο αγνό χαβαλέ, γιατί μόνο λυμένα ζωνάρια βλέπω.

Over and out από μένα, δεν μου αρέσει να γκρινιάζω και τώρα τελευταία το κάνω συχνά.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
funkyreverend έγραψε:Θα ήθελα τότε έναν πιο αγνό χαβαλέ, γιατί μόνο λυμένα ζωνάρια βλέπω.

Όντως, πολύ θυμός στο φόρουμ.
Κρίμα, δε θα οδηγήσει πουθενά αυτό.