- 21 Μαρ 2018, 18:51
Μα δεν ειπαα εγω περι ολικης διαγραφης τεχνολογιας.
Τεχνολογια ειναι εναςγρηγορος επεξεργαστης ή μια οθονη καλυτερης αναλυσης αλλα δεν αλλαζει το περιεχομενο που οσο περνανε τα χρονια γινεται περισστερο σαβουροειδες και ειτε θες ειτε οχι, θατο φας στην μαπα.
Θες λογω περιεργιας λογω βλακειας, θα το φας και θα σου κανει κακο.
Οσο για το φορουμ προφανως καιυπαρχει χαμηλη ποιοτητα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν και ποιοτικα στοιχεια.
Δεν παυει ομως η κινητηριος δυναμη του φορουμ να ειναι οι φασαριες και οι τσακωμοι.
Οι εντι 147 και ο αλλος ο gargald πως τον λενε, τσακωνονται επι μια δεκαετια.
Ελεος ρε παιδια να σας παντρεψουμε να ησυχασουμε.
Ο g8777 κααθε ποστ του πρεπει απαραιτητα να εχει 5-6 εικονες και ο γραπτος του λογος περιοριζεται στις αντιστοιχες σε αριθμο λεξεις.
Ο μαρκος στο θεμα περι θρησκειας δεν χανει λινκ ή ποστ αναπαντητο.
Ειναι τοσο χαζος που οταν ειχε θεμα με την αλλη απο το κωλομπαρο που παρκαρε το αυτοκινητο της στο παρκινγκ της πολυκατοικιας, αντι να κανει κονε και να πινει τα ποτα του τσαμπα πιανοντας κανα κωλαρακι, τσακωνονταν συνεχως αντι να της ριξει κανα μπουτσο.
Ο ακα εφε αβανταρει μερα νυχτα τον συριζα και κανονικα επρεπε να μενει στην κουμουνδουρου για να μην πω στο μεγαρο μαξιμο.
Τουλαχιστον να μας γνωρισει την εφη να της ριξουμε κιαυτης ενα στα γρηγορα.
Ο μιραζ πρεπει να εχει παρει πτυχιο ειρωνιας και σαρκασμου.
Στα 10.000ποστ μου συνολικα ,εχει συμφωνησει 3-4 φορες και αυτες ηταν με τους αλλους λογαριασμους μου.
Ο καμπαλα με τα τοσα λινκ εχει γινει δελτιο ενημερωσης και τα περισσοτερα λινκ ειναι ξενογλωσσα και καλα ποιοτητα ειδησης.
Ο αλλος ο μαλακας ο italakias τι ζωο εινααι αυτος, κομπλεξικος και πεταγεται σατιζμπουτσα.