- 18 Μαρ 2018, 12:14
Για όσους απλά μπέρδεψα να το ξεκαθαρίσω .
Η 911 καλύπτει συγκεκριμένα γούστα .
Το αυτοκινητο που ψάχνω μπορεί να έχει 2 επιλογές :
Α) να καλύψει όλες τις ανάγκες ( οικογενειακές μετακινήσεις όλης της οικογένειας , καθημερινά με οσο μικρότερο κόστος μετακίνησης , να ειναι σχετικά ενδιαφέρον οδηγικά , τουλάχιστο περισσότερο απο το Picasso , να μπορεί να μας πάει ενα ταξίδι κλπ ). Σε αυτήν την περίπτωση θα ειναι το δεύτερο αυτοκινητο κ δε θα υπάρχει ανάγκη γοα χρήση άλλου αυτοκινήτου . Εδώ εμπίπτουν τα Volvo XC40 , T-Roc , Tiguan , kodiaq κλπ
Β) να καλύψει μόνο τις μετακινήσεις εντός πόλης κ να γίνει χρήση κ του 320d , το οποίο θα δεσμευτεί απο την εταιρία για πάρτυ μου ... ειναι επιλογή κ αυτή . Εδώ εμπίπτουν τα i3 ( ως εναλλακτική μορφή μετακίνησης , οικολογικό , οικονομική μετακίνηση , ενδιαφέρον κλπ ) αλλα κ τα προσθιοκινητα τύπου Leon ( φτηνότερη αγορά , ενδιαφέρον ίσως οδηγικά , μεγαλύτερο κόστος μετακίνησης κλπ που θα έχουν τουλάχιστο περισσότερα συστήματά ασφαλείας )
Με τους παραπάνω τρόπους θα έχουμε λοιπόν
Α) 911 κ T-Roc πχ
Ή
Β) 911 κ 320d κ Leon ή i3 κλπ .
η δεύτερη περίπτωση ακούγεται πιο ενδιαφέρουσα αλλα κ δεσμεύω το εταιρικό για εμένα κ περισσότερα χρήματα σε αυτοκίνητα που δε θα χρησιμοποιούνται συνέχεια .
Θα μπορούσε να ειναι κ ο συνδυασμός 911, 320d κ Picasso , αλλα επειδή δεν γίνεται κάθε φορά να αλλάζουμε τα καθίσματα απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο καταλήγουμε να κυκλοφορούμε με το Picasso το σκ . Ούτε μπορούμε να έχουμε συνέχεια καθισματάκια κ στο 320d μιας κ συχνά το φορτώνουμε εμπορεύματα .
Τέλος πάντων , όντως κ να μην άλλαζα δεν χάθηκε ο κόσμος που λένε κάποιοι κ όντως αν δε θέλουν να βοηθήσουν δεν πειράζει .
Προσωπικά κατανοώ οτι συνήθως ο κόσμος έχει ενα αυτοκινητο να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες , ή δεύτερο για κάποιες άλλες κ όλο αυτο να ακούγεται κάπως απο την πλευρά μου .
Αν παλι θέλουν να επισημάνουν το ποσο χαζός είμαι κ δεν ξέρω τι θέλω , κ να χλευάσουν παλι καλοδεχούμενοι .
Καλη καρδιά .