Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By elteo
Νίκος Παππάς έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Καμία εξυπνάδα, αν δεν κατανοείς τις ανάγκες σου, δεν φταίμε εμείς. Μου θυμίζεις έναν φίλο που ήταν ανάμεσα σε Seicento και 156...
Αλέξανδρε άλλο να θες ένα αυτοκίνητο, μοναδικό στην κατοχή σου και άλλο ο vagmag o οποίος έχει και αυτοκίνητο για γούστα και για ταξίδια.
Ψάχνει το 3ο για την σύζυγό του κυρίως, οπότε όλα όσα χωρούν 4 άτομα και κοστίζουν 35Κ, αν θυμάμαι καλά το μπάτζετ, εν δυνάμει του κάνουν.

Από το Redmi Note 4

Τότε το i3 δεν κάνει. Από όσο διαβάζω θέλει να αλλάξει το πολυμορφικό του άρα θέλει χώρους.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Νίκος Παππάς έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Καμία εξυπνάδα, αν δεν κατανοείς τις ανάγκες σου, δεν φταίμε εμείς. Μου θυμίζεις έναν φίλο που ήταν ανάμεσα σε Seicento και 156...
Αλέξανδρε άλλο να θες ένα αυτοκίνητο, μοναδικό στην κατοχή σου και άλλο ο vagmag o οποίος έχει και αυτοκίνητο για γούστα και για ταξίδια.
Ψάχνει το 3ο για την σύζυγό του κυρίως, οπότε όλα όσα χωρούν 4 άτομα και κοστίζουν 35Κ, αν θυμάμαι καλά το μπάτζετ, εν δυνάμει του κάνουν.

Από το Redmi Note 4

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
elteo έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Από το Redmi Note 4

Τότε το i3 δεν κάνει. Από όσο διαβάζω θέλει να αλλάξει το πολυμορφικό του άρα θέλει χώρους.
Δεν θα κοίταζε το Leon fr τότε.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#495473 Εγώ κολλάω στο ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Σε αυτό το προαπαιτουμενο ψάχνεις πιο 4θεσιο αξίας 35000€ έχει το καλύτερο ποσοστο στο Ncap και πας εκεί. Ένα μάλλον είναι, δεν ξέρω πιο είναι...

Αλλά το είδα το Troc, μ'άρεσε το i3, και πέρασα από το Leon, είδα μτχ και καινούρια, πήγα σε premiums, ψευτοpremiums και μαζικους και σκέφτηκα όλες τις νέες και παλιές μηχανικες τεχνολογίες, απαντάει σε ερώτημα θέλω ένα όχημα για 4 με τιμόνι και 4 ρόδες. Τουλάχιστον δείχνει σαν μη απαραίτητη αντικατάσταση ή κουβέντα να 'χαμε να λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#495481 Για όσους απλά μπέρδεψα να το ξεκαθαρίσω .

Η 911 καλύπτει συγκεκριμένα γούστα .

Το αυτοκινητο που ψάχνω μπορεί να έχει 2 επιλογές :

Α) να καλύψει όλες τις ανάγκες ( οικογενειακές μετακινήσεις όλης της οικογένειας , καθημερινά με οσο μικρότερο κόστος μετακίνησης , να ειναι σχετικά ενδιαφέρον οδηγικά , τουλάχιστο περισσότερο απο το Picasso , να μπορεί να μας πάει ενα ταξίδι κλπ ). Σε αυτήν την περίπτωση θα ειναι το δεύτερο αυτοκινητο κ δε θα υπάρχει ανάγκη γοα χρήση άλλου αυτοκινήτου . Εδώ εμπίπτουν τα Volvo XC40 , T-Roc , Tiguan , kodiaq κλπ

Β) να καλύψει μόνο τις μετακινήσεις εντός πόλης κ να γίνει χρήση κ του 320d , το οποίο θα δεσμευτεί απο την εταιρία για πάρτυ μου ... ειναι επιλογή κ αυτή . Εδώ εμπίπτουν τα i3 ( ως εναλλακτική μορφή μετακίνησης , οικολογικό , οικονομική μετακίνηση , ενδιαφέρον κλπ ) αλλα κ τα προσθιοκινητα τύπου Leon ( φτηνότερη αγορά , ενδιαφέρον ίσως οδηγικά , μεγαλύτερο κόστος μετακίνησης κλπ που θα έχουν τουλάχιστο περισσότερα συστήματά ασφαλείας )

Με τους παραπάνω τρόπους θα έχουμε λοιπόν
Α) 911 κ T-Roc πχ
Ή
Β) 911 κ 320d κ Leon ή i3 κλπ .

η δεύτερη περίπτωση ακούγεται πιο ενδιαφέρουσα αλλα κ δεσμεύω το εταιρικό για εμένα κ περισσότερα χρήματα σε αυτοκίνητα που δε θα χρησιμοποιούνται συνέχεια .

Θα μπορούσε να ειναι κ ο συνδυασμός 911, 320d κ Picasso , αλλα επειδή δεν γίνεται κάθε φορά να αλλάζουμε τα καθίσματα απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο καταλήγουμε να κυκλοφορούμε με το Picasso το σκ . Ούτε μπορούμε να έχουμε συνέχεια καθισματάκια κ στο 320d μιας κ συχνά το φορτώνουμε εμπορεύματα .

Τέλος πάντων , όντως κ να μην άλλαζα δεν χάθηκε ο κόσμος που λένε κάποιοι κ όντως αν δε θέλουν να βοηθήσουν δεν πειράζει .
Προσωπικά κατανοώ οτι συνήθως ο κόσμος έχει ενα αυτοκινητο να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες , ή δεύτερο για κάποιες άλλες κ όλο αυτο να ακούγεται κάπως απο την πλευρά μου .
Αν παλι θέλουν να επισημάνουν το ποσο χαζός είμαι κ δεν ξέρω τι θέλω , κ να χλευάσουν παλι καλοδεχούμενοι .
Καλη καρδιά . :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Tsardas
#495498 https://m.mobile.de/auto/search.html?ms ... fe!=EXPORT

Μιας και τα υβριδικα πληρωνουν μισο δασμο και τα ηλεκτρικα καθολου ισως συμφερει και αφου σου αρεσει το i3 δες αν μπορεις να το φερεις απο εκει με τα μισα λεφτα
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Νίκος Παππάς έγραψε:

Από το Redmi Note 4

Νίκο μου, δεν νομίζω ότι αλλάζει η διαδικασία αγοράς. Πρώτα κατασταλάζεις στο τι θέλεις και μετά ψάχνεις να δεις τι υπάρχει διαθέσιμο εντός αυτών των παραμέτρων. Ειδάλλως, υπάρχει και η λύση των €35.000 για καθημερινή χρήση ταξί. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#495552 vagmag stelvio έχεις ματιάξει ή δεν σε ενδιαφέρει εξ' αρχής;
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Γιατί το κάθε εργαλείο είναι φτιαγμένο για διαφορετικό σκοπό. Αν έχεις να καρφώσεις δεν θα πάρεις κατσαβίδι, και αν έχεις να βιδώσεις δεν θα πάρεις σφυρί. :roll:

Δεν πάει έτσι... Έχεις ένα ποσό και συγκεκριμένες ανάγκες. Μπορείς πχ μία οικογένεια να την μεταφέρεις με μία 320 ή με ένα C4 Picasso. Οπότε σε κάθε περίπτωση αγοράζεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο (ικανοποιεί τον βέλτιστο συνδυασμό θέλω και πρέπει). Κάτι που αλλάζει διαχρονικά.

Θεωρώ άνευ νοήματος να πεις "θέλω crossover" ή "θέλω σεντάν" πχ. Δεν έχει σημασία αν είναι "σε διαφορετικές κατηγορίες. Θέλεις να κάνεις τα Χ, Ψ, Ω πράγματα και το Α αυτοκίνητο κάνει συμβιβασμό στο Χ, το Β στο Ψ και το Γ στο Ω... Διαλέγεις που θα κάνεις μία υποχώρηση και που όχι. :iconcool: Κάποιοι καταλήγουν στην 320, κάποιοι στο Πικάσο, κάποιοι περνάνε από το ένα στο άλλο. :innocent: :lol:

Στη συγκεκριμένη περίπτωση κιόλας, ο vagmag είναι ακόμα πιο χαλαρός στους περιορισμούς του, γι' αυτό και είναι τόσο προβληματισμένος.

Ειπώθηκε η λέξη Στέλβιο;;; :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
EDDIE_147 έγραψε:vagmag stelvio έχεις ματιάξει ή δεν σε ενδιαφέρει εξ' αρχής;

Εννοείτε οτι θα με ενδιέφερε !!!!
Πέρασε απο το μυαλό , αλλα λέω να μην ανεβάσω τόσο το budget (πάνω απο 50+ νομίζω ακομα κ μεταχειρισμένο ....) , γιατι ποιος ακούει τον realzeus .... χαχαχαχα

Ίσως όταν αλλαχτεί η 911 να παρθεί ενα πιο ολοκληρωμένο οικογενειοακο .
Προς στιγμήν δεν φτάνω εκεί .

Στις σκέψεις πάντως πέρασε η gulia , μιας κ παίζουν κάποιες μεχρι τα 40.000 αλλα πέραν της δίκης μου όρεξης κ αγάπης για Alfa , δεν ειναι η πιο λογική επιλογή .
Σε δυο χρονια που η 320d θα έχει 200.000+ χιλιόμετρα , ίσως ειναι καλη επιλογή εταιρικού χιλιομετροφάγου.

Σήμερα πήγαμε κ για φαγητό με το φίλο που θελει το Picasso ... συμφωνήσαμε ... μένει η δίκη μου απόφαση .

Η θα ειναι βιαστική πλέον επιλογή κ θα ειναι καποιο ετοιμοπαράδοτο ή καποιο μεταχειρισμένο ή διαφορετικά μιας κ σε παραγγελία θα περιμένουμε κάποιους μήνες θα τη βγάλουμε με το Mazda 3 του πεθερού .
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Γιατί το κάθε εργαλείο είναι φτιαγμένο για διαφορετικό σκοπό. Αν έχεις να καρφώσεις δεν θα πάρεις κατσαβίδι, και αν έχεις να βιδώσεις δεν θα πάρεις σφυρί. :roll:

Δεν πάει έτσι... Έχεις ένα ποσό και συγκεκριμένες ανάγκες. Μπορείς πχ μία οικογένεια να την μεταφέρεις με μία 320 ή με ένα C4 Picasso. Οπότε σε κάθε περίπτωση αγοράζεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο (ικανοποιεί τον βέλτιστο συνδυασμό θέλω και πρέπει). Κάτι που αλλάζει διαχρονικά.

Θεωρώ άνευ νοήματος να πεις "θέλω crossover" ή "θέλω σεντάν" πχ. Δεν έχει σημασία αν είναι "σε διαφορετικές κατηγορίες. Θέλεις να κάνεις τα Χ, Ψ, Ω πράγματα και το Α αυτοκίνητο κάνει συμβιβασμό στο Χ, το Β στο Ψ και το Γ στο Ω... Διαλέγεις που θα κάνεις μία υποχώρηση και που όχι. :iconcool: Κάποιοι καταλήγουν στην 320, κάποιοι στο Πικάσο, κάποιοι περνάνε από το ένα στο άλλο. :innocent: :lol:

Στη συγκεκριμένη περίπτωση κιόλας, ο vagmag είναι ακόμα πιο χαλαρός στους περιορισμούς του, γι' αυτό και είναι τόσο προβληματισμένος.

Ειπώθηκε η λέξη Στέλβιο;;; :inlove: :inlove:

Για αυτό πάντα διάλεγες ό,τι να 'ναι αυτοκίνητα; :lol: