Είναι και εντός μπάτζετ, άρα τι το παιδεύεις.
Με γεια!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:Κοίτα... Από την αρχή είπες για ηλεκτρικό, αλλά θέλεις κάτι που να έχει αρκετά πιο πάνω από 200χλμ αυτονομία. Το καινούριο leaf έχει κάπου 300+ αν θυμάμαι καλά.
Είναι και εντός μπάτζετ, άρα τι το παιδεύεις.![]()
Με γεια!
REALZEUS έγραψε:Λέμε να αποφασίσεις τι είδους αυτοκίνητο θέλεις...
I3 μεταχειρισμένο
Leaf καινούργιο
T-Roc 2λιτρο πετρέλαιο με όλα τα αξεσουάρ κ ηλιοροφή .
Το καινούριο leaf έχει κάπου 300+ αν θυμάμαι καλά.
REALZEUS έγραψε:Γιατί το κάθε εργαλείο είναι φτιαγμένο για διαφορετικό σκοπό. Αν έχεις να καρφώσεις δεν θα πάρεις κατσαβίδι, και αν έχεις να βιδώσεις δεν θα πάρεις σφυρί.
REALZEUS έγραψε:Καμία εξυπνάδα, αν δεν κατανοείς τις ανάγκες σου, δεν φταίμε εμείς. Μου θυμίζεις έναν φίλο που ήταν ανάμεσα σε Seicento και 156...
NickTG έγραψε:REALZEUS έγραψε:Καμία εξυπνάδα, αν δεν κατανοείς τις ανάγκες σου, δεν φταίμε εμείς. Μου θυμίζεις έναν φίλο που ήταν ανάμεσα σε Seicento και 156...
Εδώ που τα λέμε βέβαια δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να απαντάει αν δεν του αρέσει το θέμα ή θεωρεί ότι δεν έχει νόημα.
) και υπερτιμημένο, όπως όλα της εταιρείας κι ακόμα παραπάνω. Στοιχηματίζω ότι όποιος το πάρει τώρα, σε δύο χρόνια που ο κάθε πικραμένος κατασκευαστής θα έχει βγάλει ένα απείρως καλύτερο προϊόν, θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο.NickTG έγραψε:REALZEUS έγραψε:Καμία εξυπνάδα, αν δεν κατανοείς τις ανάγκες σου, δεν φταίμε εμείς. Μου θυμίζεις έναν φίλο που ήταν ανάμεσα σε Seicento και 156...
Εδώ που τα λέμε βέβαια δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να απαντάει αν δεν του αρέσει το θέμα ή θεωρεί ότι δεν έχει νόημα.

vagmag έγραψε:Δεν θέλω να είμαι buzzkiller αλλά επειδή μάλλον έχεις μπερδευτεί μετά από όλα αυτά , στο υπενθυμίζω:markvag έγραψε:Κοίτα... Από την αρχή είπες για ηλεκτρικό, αλλά θέλεις κάτι που να έχει αρκετά πιο πάνω από 200χλμ αυτονομία. Το καινούριο leaf έχει κάπου 300+ αν θυμάμαι καλά.
Είναι και εντός μπάτζετ, άρα τι το παιδεύεις.![]()
Με γεια!
Μπα δε νομίζω πτι και αυτόν κανει πάνω απο 250 .
Ενα πρόβλημα ειναι οτι δεν ξέρουν τιμές κ χρόνο παράδοσης χαχαχα
Είπαν οτι Ιούνιο θα γνωρίζουν ...
Αν δεν έχω βρει καποιο i3 όπως το θέλω ...
REALZEUS έγραψε:Καμία εξυπνάδα, αν δεν κατανοείς τις ανάγκες σου, δεν φταίμε εμείς. Μου θυμίζεις έναν φίλο που ήταν ανάμεσα σε Seicento και 156...Αλέξανδρε άλλο να θες ένα αυτοκίνητο, μοναδικό στην κατοχή σου και άλλο ο vagmag o οποίος έχει και αυτοκίνητο για γούστα και για ταξίδια.

Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]