Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By markvag
#495416 Κοίτα... Από την αρχή είπες για ηλεκτρικό, αλλά θέλεις κάτι που να έχει αρκετά πιο πάνω από 200χλμ αυτονομία. Το καινούριο leaf έχει κάπου 300+ αν θυμάμαι καλά.

Είναι και εντός μπάτζετ, άρα τι το παιδεύεις. :iconcool:

Με γεια!
Άβαταρ μέλους
By vagmag
markvag έγραψε:Κοίτα... Από την αρχή είπες για ηλεκτρικό, αλλά θέλεις κάτι που να έχει αρκετά πιο πάνω από 200χλμ αυτονομία. Το καινούριο leaf έχει κάπου 300+ αν θυμάμαι καλά.

Με γεια!

Μπα δε νομίζω πτι και αυτόν κανει πάνω απο 250 .

Ενα πρόβλημα ειναι οτι δεν ξέρουν τιμές κ χρόνο παράδοσης χαχαχα
Είπαν οτι Ιούνιο θα γνωρίζουν ...

Αν δεν έχω βρει καποιο i3 όπως το θέλω ...
Άβαταρ μέλους
By vagmag
REALZEUS έγραψε:Λέμε να αποφασίσεις τι είδους αυτοκίνητο θέλεις...

Γιατι πρέπει να έχουμε καλούπια ;;; :metalo:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#495421 Γιατί το κάθε εργαλείο είναι φτιαγμένο για διαφορετικό σκοπό. Αν έχεις να καρφώσεις δεν θα πάρεις κατσαβίδι, και αν έχεις να βιδώσεις δεν θα πάρεις σφυρί. :roll:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 17 Μαρ 2018, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dstou
I3 μεταχειρισμένο
Leaf καινούργιο
T-Roc 2λιτρο πετρέλαιο με όλα τα αξεσουάρ κ ηλιοροφή .

Το Τροκ πάρε.

Το καινούριο leaf έχει κάπου 300+ αν θυμάμαι καλά.

Aυτές τις αυτονομίες να τις παίρνετε με έκπτωση 40%, εκεί παίζουν στην πράξη. Λέει 300? Βάλε 180 για να είσαι μέσα. Θες θέρμανση, ερκοντίσιο, ηλεκτρικές ευκολίες, ράδια κ.α., συν την αναμονή στα φανάρια, δε βγαίνουν τα 300 με αυτά.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
REALZEUS έγραψε:Γιατί το κάθε εργαλείο είναι φτιαγμένο για διαφορετικό σκοπό. Αν έχεις να καρφώσεις δεν θα πάρεις κατσαβίδι, και αν έχεις να βιδώσεις δεν θα πάρεις σφυρί. :roll:

Δεν είναι ακριβώς έτσι ....

Θα μπορούσα να απαντήσω .... εξυπνάδες ....

Αν εχεις κ κατσαβίδι , κ σφυρί , κ θέλεις κ άλλο εργαλείο ;

Στα κινητά , στα ρολόγια, στους υπολογιστές κλπ δες τι γίνεται ....
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#495433 Καμία εξυπνάδα, αν δεν κατανοείς τις ανάγκες σου, δεν φταίμε εμείς. Μου θυμίζεις έναν φίλο που ήταν ανάμεσα σε Seicento και 156...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
REALZEUS έγραψε:Καμία εξυπνάδα, αν δεν κατανοείς τις ανάγκες σου, δεν φταίμε εμείς. Μου θυμίζεις έναν φίλο που ήταν ανάμεσα σε Seicento και 156...

Εδώ που τα λέμε βέβαια δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να απαντάει αν δεν του αρέσει το θέμα ή θεωρεί ότι δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
NickTG έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Καμία εξυπνάδα, αν δεν κατανοείς τις ανάγκες σου, δεν φταίμε εμείς. Μου θυμίζεις έναν φίλο που ήταν ανάμεσα σε Seicento και 156...

Εδώ που τα λέμε βέβαια δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να απαντάει αν δεν του αρέσει το θέμα ή θεωρεί ότι δεν έχει νόημα.

:s_drinks :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#495443 Εμένα πάλι το i3 μου φαίνεται κακάσχημο (αρκετή ασχήμια κυκλοφορεί στους δρόμους, έχουμε πήξει και στα Ignis, αρκετά ) και υπερτιμημένο, όπως όλα της εταιρείας κι ακόμα παραπάνω. Στοιχηματίζω ότι όποιος το πάρει τώρα, σε δύο χρόνια που ο κάθε πικραμένος κατασκευαστής θα έχει βγάλει ένα απείρως καλύτερο προϊόν, θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο.

Οπότε αν δε μπορεί κανείς να περιμένει 2 χρόνια για να παίζουν 10 μοντέλα, τότε μόνο leaf που έρχεται σχετικά σύντομα και θα είναι εντός μπάτζετ (που αν έχω καταλάβει καλά είναι περίπου 30).
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
NickTG έγραψε:

Επίσης μπορεί να απαντάει, αφού βγαίνει το θέμα σε δημόσια διαβούλευση. Όχι; :roll:

Τεσπα, εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι ότι ο vagmag πρέπει να δει τι θέλει αντί να πετάει από ηλεκτρικό supermini σε hot hatch και από hot hatch σε SUV. Καμία κακή διάθεση εκ μέρους μου, άλλωστε δεν θα ξοδέψει δικά μου λεφτά. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
vagmag έγραψε:
markvag έγραψε:Κοίτα... Από την αρχή είπες για ηλεκτρικό, αλλά θέλεις κάτι που να έχει αρκετά πιο πάνω από 200χλμ αυτονομία. Το καινούριο leaf έχει κάπου 300+ αν θυμάμαι καλά.

Με γεια!

Μπα δε νομίζω πτι και αυτόν κανει πάνω απο 250 .

Ενα πρόβλημα ειναι οτι δεν ξέρουν τιμές κ χρόνο παράδοσης χαχαχα
Είπαν οτι Ιούνιο θα γνωρίζουν ...

Αν δεν έχω βρει καποιο i3 όπως το θέλω ...
Δεν θέλω να είμαι buzzkiller αλλά επειδή μάλλον έχεις μπερδευτεί μετά από όλα αυτά , στο υπενθυμίζω:
viewtopic.php?p=467882#p467882

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Αλέξανδρε άλλο να θες ένα αυτοκίνητο, μοναδικό στην κατοχή σου και άλλο ο vagmag o οποίος έχει και αυτοκίνητο για γούστα και για ταξίδια.
Ψάχνει το 3ο για την σύζυγό του κυρίως, οπότε όλα όσα χωρούν 4 άτομα και κοστίζουν 35Κ, αν θυμάμαι καλά το μπάτζετ, εν δυνάμει του κάνουν.

Από το Redmi Note 4