Μετα απο 10 μερες με ξαναειδε και εκει μου εγραψε την αξονική. Χωρις να παρει επισκεψη.
.
mousatos έγραψε:Σου πρότεινε ακτινολογικό κέντρο;Και να μη σου προτείνει το πιο πιθανό είναι μετά από 2-3 εξετάσεις από τον ίδιο γιατρό το ακτινολογικό θα βρει τον γιατρό και θα τον "ευχαριστήσει" για τον ασθενή του που πήγε σε αυτούς και του υπενθυμίζει ότι η "ευχαρίστηση" αυτή θα συνεχίσει όσο αυτός τους στέλνει ασθενείς....
Geo f1 έγραψε:Ιδιωτικα πηγα βρε. Στην γιατρο μας.
Την εκανα! Αναβω λαμπα οταν φτανω διπλα της
Και η αξονική τί έδειξε τελικά;
Φαντάζομαι τίποτα...
< >
When the going gets tough, the tough get going
Τέτοια θέματα καλό είναι να τα λαμβάνει υπόψιν ο γιατρός, όπως πχ επίσης το Patient blood Management κτλ.
< >
Μπορεις να αναλυσεις λιγο αυτο
υπάρχει κ το θέμα σωματικής βλάβης από ένα σημείο κ πέρα.
Τέτοια θέματα καλό είναι να τα λαμβάνει υπόψιν ο γιατρός, όπως πχ επίσης το Patient blood Management κτλ
Geo f1 έγραψε:Αυριο θα παρω τα αποτελεσματα.
Μπορεις να αναλυσεις λιγο αυτουπάρχει κ το θέμα σωματικής βλάβης από ένα σημείο κ πέρα.
Τέτοια θέματα καλό είναι να τα λαμβάνει υπόψιν ο γιατρός, όπως πχ επίσης το Patient blood Management κτλ
Είπα κ χθες ότι η αξονική θώρακα είναι σαν να τραβάς 30 ακτινογραφίες μαζί. Αυτό είναι ακτινοβολία. Όχι ότι θα πάθει κανείς κάτι, αλλά εξαρτάται από το πόσο απαραίτητο είναι.
< >
ME EΓΔYΣE, MOY EKANE ΠΟΛΛΑΠΛΑ HΛEKTPOΣOK ΣTA XEPIA KAI ΣTA ΠOΔIA KAI META ME TPYΠOYΣE ΣTOYΣ MYEΣ ME MAKPIEΣ BEΛONEΣ KAI TAYTOXPONA ME EBAZE NA ΣΦIΓΓΩ TOYΣ MYEΣ ENΩ HTAN MEΣA OI BEΛONEΣ, ΓIA NA ΠONAΩ KI AΛΛO!
HΛEKTPOMYOΓPAΦHMA ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΣOY ΛEEI...
AΠATH! EΞAΠATOYN TON KOΣMO TON ANYΠOΨIAΣTO!
BDSM EΠPEΠE NA ΛEΓOTAN H EΞETAΣH KAI AYTH H TPEΛH NEYPOΛOΓOΣ NA ΦOPOYΣE ΜΑΥΡΑ ΔEPMATINA!
ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!

Περαν της επισημανσης για την ονομασια και του ρουχισμου της εξετασης, της φωναζα...ΦΤΑΝΕΙ!!!
ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΛΑ! ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ!
Τιποτα αυτη...
Θα καταγγειλω την εξεταση στη Διεθνη Αμνηστεια!
Η πλακα ειναι οτι οταν μου ειπε για το τρυπημα στους μυες με τη βελονα την ρωτησα αν θα πονεσω πολυ και μου απαντησε: Εγω θα σε πονεσω λιγο! Εσυ ομως θα πονεσεις πολυ τον εαυτο σου, συνεργαζομενος.
Δε το πιασα τι εννοουσε, μεχρι που αφου μου εχωνε την βελονα μου ζητουσε σφιξω τους μυες τραβωντας με δυναμη η πιεζοντας με δυναμη τα χερια της...
Y.V έγραψε:Αν ειναι και στα δυο χερια και στα δυο ποδια, θα περασει καλα!
Μολις την εβαλα να διαβασει το ποστ σου...
(ειναι εδω επισκεψη)
Δεν χαρηκε...Θα κανει και στα 2 χερια και ποδια
Βρε,"Η αγνοια ειναι ευτυχια" λεει ο λαος!

Ακου δε χαρηκε...
Αμα χαιροτανε θα επρεπε να προβληματιστεις...