Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#492695 Ο HF ρωτάει εμμέσως αν πλήρωσες ή μάλλον αν το κέρδος έπαιξε ρόλο στην αποφαση του ιατρού, ανεξάρτητα αν την εξέταση την καλύψει το ταμείο σου ή όχι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#492700 Βρε παιδια πηγα στο γιατρο αρχες Φλεβαρη. Με εξέτασε με εστειλε για ακτινα πληρωσα 20€ και εφυγα.
Μετα απο 10 μερες με ξαναειδε και εκει μου εγραψε την αξονική. Χωρις να παρει επισκεψη.

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#492710 Σου πρότεινε ακτινολογικό κέντρο;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mousatos έγραψε:Σου πρότεινε ακτινολογικό κέντρο;
Και να μη σου προτείνει το πιο πιθανό είναι μετά από 2-3 εξετάσεις από τον ίδιο γιατρό το ακτινολογικό θα βρει τον γιατρό και θα τον "ευχαριστήσει" για τον ασθενή του που πήγε σε αυτούς και του υπενθυμίζει ότι η "ευχαρίστηση" αυτή θα συνεχίσει όσο αυτός τους στέλνει ασθενείς.... :ninja: :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Geo f1 έγραψε:Ιδιωτικα πηγα βρε. Στην γιατρο μας.

Την εκανα! Αναβω λαμπα οταν φτανω διπλα της

Και η αξονική τί έδειξε τελικά;

Φαντάζομαι τίποτα...

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#492780 Χωρίς να θίξω κανέναν, υπάρχει κ το θέμα σωματικής βλάβης από ένα σημείο κ πέρα.

Τέτοια θέματα καλό είναι να τα λαμβάνει υπόψιν ο γιατρός, όπως πχ επίσης το Patient blood Management κτλ.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#492782 Αυριο θα παρω τα αποτελεσματα.

Μπορεις να αναλυσεις λιγο αυτο

υπάρχει κ το θέμα σωματικής βλάβης από ένα σημείο κ πέρα.

Τέτοια θέματα καλό είναι να τα λαμβάνει υπόψιν ο γιατρός, όπως πχ επίσης το Patient blood Management κτλ
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Geo f1 έγραψε:Αυριο θα παρω τα αποτελεσματα.

Μπορεις να αναλυσεις λιγο αυτο

υπάρχει κ το θέμα σωματικής βλάβης από ένα σημείο κ πέρα.

Τέτοια θέματα καλό είναι να τα λαμβάνει υπόψιν ο γιατρός, όπως πχ επίσης το Patient blood Management κτλ

Είπα κ χθες ότι η αξονική θώρακα είναι σαν να τραβάς 30 ακτινογραφίες μαζί. Αυτό είναι ακτινοβολία. Όχι ότι θα πάθει κανείς κάτι, αλλά εξαρτάται από το πόσο απαραίτητο είναι.

< >
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#494452 TI HTAN AYTO ΠOY ΠEPAΣA ΣHMEPA... :s_omg :s_omg :s_omg :s_omg :oops:

ME EΓΔYΣE, MOY EKANE ΠΟΛΛΑΠΛΑ HΛEKTPOΣOK ΣTA XEPIA KAI ΣTA ΠOΔIA KAI META ME TPYΠOYΣE ΣTOYΣ MYEΣ ME MAKPIEΣ BEΛONEΣ KAI TAYTOXPONA ME EBAZE NA ΣΦIΓΓΩ TOYΣ MYEΣ ENΩ HTAN MEΣA OI BEΛONEΣ, ΓIA NA ΠONAΩ KI AΛΛO! :omg: :lipsealed: :vava: :s_hang

HΛEKTPOMYOΓPAΦHMA ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΣOY ΛEEI... :rant:
AΠATH! EΞAΠATOYN TON KOΣMO TON ANYΠOΨIAΣTO! :s_mad

BDSM EΠPEΠE NA ΛEΓOTAN H EΞETAΣH KAI AYTH H TPEΛH NEYPOΛOΓOΣ NA ΦOPOYΣE ΜΑΥΡΑ ΔEPMATINA!

ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... :( :( :( :( :(

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ! :rtfm:

Περαν της επισημανσης για την ονομασια και του ρουχισμου της εξετασης, της φωναζα...ΦΤΑΝΕΙ!!!
ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΛΑ! ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ! :s_shout Τιποτα αυτη... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#494458 Ωχ και ειναι να κανει η μανα μου την αλλη εβδομαδα.

:s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#494459 Αν ειναι και στα δυο χερια και στα δυο ποδια, θα περασει καλα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#494465 Eβαλα ενα ουισκι να πιω να ξεχασω... :(

Θα καταγγειλω την εξεταση στη Διεθνη Αμνηστεια! :lol:

Η πλακα ειναι οτι οταν μου ειπε για το τρυπημα στους μυες με τη βελονα την ρωτησα αν θα πονεσω πολυ και μου απαντησε: Εγω θα σε πονεσω λιγο! Εσυ ομως θα πονεσεις πολυ τον εαυτο σου, συνεργαζομενος. :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Δε το πιασα τι εννοουσε, μεχρι που αφου μου εχωνε την βελονα μου ζητουσε σφιξω τους μυες τραβωντας με δυναμη η πιεζοντας με δυναμη τα χερια της... :s_shout :s_shout :s_shout
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Y.V έγραψε:Αν ειναι και στα δυο χερια και στα δυο ποδια, θα περασει καλα! :lol:

Μολις την εβαλα να διαβασει το ποστ σου...

(ειναι εδω επισκεψη)

Δεν χαρηκε...Θα κανει και στα 2 χερια και ποδια
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#494479 A! Καλος εισαι κι εσυ! :lipsealed:
Βρε,"Η αγνοια ειναι ευτυχια" λεει ο λαος! :rtfm:

Ακου δε χαρηκε...
Αμα χαιροτανε θα επρεπε να προβληματιστεις... :lol: