Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
nEK έγραψε:Λογω του σημερινου χιονια που θα συνεχιστει πλας οτι μου κοπηκε η μια, πρεπει να παρω ενα νεο ζευγαρι.
Υπαρχει καποια μαρκα που προσφερει κατι παραπανω, οπως πχ ευκολια τοποθετησης, αντοχη, ποιοτητα, καλη τιμη?
Ή να παρω απλα τη φθηνοτερη?

Την φθηνότερη αν είναι περιστασιακή η χρήση τους.

Αλλιώς κάτι καλύτερο θα κρατήσει περισσότερα χρόνια.
Οι ακριβότερες έχουν μεγαλύτερους κρίκους και πιο ποιοτικά δείγματα.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
#491423 Κι αφού χάλασα και 2η τετράδα μέσα σε ενάμιση χρόνο ήρθε η ώρα για αλλαγή.
Τα δεδομένα μας είναι:
- Honda s2000 με τις εργοστασιακές διαστάσεις (215.45.17 - 245.40.17)
- περίπου 1500κμ το χρόνο κάνω (κι αν...)
- χρήση μόνο γρήγορη βόλτα και κανένα track day

Οπότε φαίνεται πως ήρθε η ώρα για σέμι ή τουλάχιστον για κάτι που πλησιάζει. Οι επιλογές είναι Toyo R888 ή Yoko AD08R. Εαν μετακινηθώ λίγο σε διαστάσεις όπως κάνουν αρκετοί και πάω σε 215/255 (επίσης εργοστασιακή διάσταση στα CR S2000 ) ή 225/255 οι επιπλέον επιλογές είναι τα Federal 595 RSR, Nankang S2R και Plot Sport Cup 2. Επιλέγοντας πιο φαρδύ πίσω φοβάμαι μήπως γίνει περισσότερο υποστροφικό ενώ εαν φαρδύνω μπρος πίσω ίσως κόψει λίγο.
Γνώμες? Μιάς κι ως συνήθως θα φάω όλη τη βδομάδα μου στο Παρίσι :x η αγορά θα γίνει από την επόμενη εβδομάδα.

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Y.V έγραψε:Ετσι μου εμοιασαν τα μπουλονια :s_dunno

τιτανιου και πανακριβα.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#491486 Δεν αμφισβητησα αν ειναι καλα ή το ποσο κοστιζουν βρε παιδια!
Ειπα τι μου θυμισαν ετσι ακριβως οπως φαινονται σε αυτην ειδικα τη φωτογραφια!

Καλα! Ξεχαστε το! :(

Εγω δεν το ξεχναω! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#491517 Nankang ε? Σέμι είναι αυτά?

Μια ματιά στα γρήγορα που έριξα διαβάζω αρκετά θετικά σχόλια που τα συγκρίνουν με τα AD08R.

Τι τιμή έχουν?
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
Nikos! έγραψε:Nankang ε? Σέμι είναι αυτά?

Μια ματιά στα γρήγορα που έριξα διαβάζω αρκετά θετικά σχόλια που τα συγκρίνουν με τα AD08R.

Τι τιμή έχουν?

Είναι σέμι ναι. Από Ελλάδα ίδια τιμή περίπου με τα Ad08r, γύρω στα 800 για τη δική μου διάσταση. Μειονέκτημα πως θα πρέπει να πάω σε 255 πίσω αντί για 245....
Άβαταρ μέλους
By xenos
#491544 Επειδή σκοπεύω να πετάξω τα κούτσουρα-rft κάποια στιγμή, για προτείνετε κανένα λαστιχάκι με:

*(όσο γίνεται) σκληρό πλαινό μιας και έχει rft τώρα
*μαλακή γόμα (κάνω <10κ χλμ / χρόνο)
*όχι eco
*normal απόδοση σε στεγνό/βρεγμένο

Διάσταση 225/45/17.
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Miatakias έγραψε:
Nikos! έγραψε:Nankang ε? Σέμι είναι αυτά?

Τι τιμή έχουν?

Είναι σέμι ναι. Από Ελλάδα ίδια τιμή περίπου με τα Ad08r, γύρω στα 800 για τη δική μου διάσταση. Μειονέκτημα πως θα πρέπει να πάω σε 255 πίσω αντί για 245....

Μάλιστα.

Δε ξέρω τελικά αν αξίζει να πάρει κάποιος ζάντες/λάστιχα αν είναι ίδια χρήματα με τα AD08R. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By elteo
xenos έγραψε:Επειδή σκοπεύω να πετάξω τα κούτσουρα-rft κάποια στιγμή, για προτείνετε κανένα λαστιχάκι με:

*(όσο γίνεται) σκληρό πλαινό μιας και έχει rft τώρα
*μαλακή γόμα (κάνω <10κ χλμ / χρόνο)
*όχι eco
*normal απόδοση σε στεγνό/βρεγμένο

Διάσταση 225/45/17.
:hmmm:

Bridgestone S001 ? :ninja:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
Μάλιστα.

Δε ξέρω τελικά αν αξίζει να πάρει κάποιος ζάντες/λάστιχα αν είναι ίδια χρήματα με τα AD08R. :hmmm:

tτι θελεις να πεις,δεν καταλαβα.