Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By gianik
#48994 η Ryan μια χαρά πετάει Πορτογαλία , αλλά όχι από Ελλάδα.. :(
Όταν μπαίνεις και βλέπεις και την τιμή 93 ευρώ από Λονδίνο αλε ρετούρ :x , τότε λες γιατί ρε ΓΤΜΤΜ τους εσύ να θες 500?
Γενικά βλέπω να εγκαταλείπεται το σενάριο της Πορτογαλίας καθώς από Ελλάδα εχει πτήσεις μόνο με ενδιάμεσο (θα ήθελα λόγω του παιδιού να το αποφύγω) ενώ και οι ώρες είναι κουλές (πχ σύνολο ταξιδιού με την αναμονή στα αεροδρόμια 20 ώρες κ.ο.κ).
Οπότε αν δεν ευδοκιμήσει το σενάριο που έγραψα παραπάνω με την οδική εκδρομή , θα ψάξω έταιρο ευρωπαικό προορισμό με απευθείας πτήση και όσο το δυνατόν φθηνότερο εισιτήριο (<170 ευρώ) ..
υποψήφιες πόλεις : Αμστερνταμ , Βαρκελώνη (έχω πάει αλλά μόνος μου..) , Κοπενγχάγη .
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#49016 Κοπεγχάγη είναι ακριβά. Αλλά είναι πανέμορφη. Ακριβά ξενοδοχεία, ακριβό φαγητό. Το tivoli θα είναι στα καλύτερά του την άνοιξη. Υπολόγιζε 300€ την ημέρα + τη μεταφορά σου για 2 + παιδί.
Άμστερνταμ τόσο κοντά, αλλά τόσο διαφορετικό. Δεν θα πήγαινα με παιδί. Ξενοδοχεία λίγο φθηνότερα, αλλά φαγητό και διασκέδαση είναι τζάμπα (δε μιλάμε για τιμές Βαλκανίων). Ίσως να μου φάνηκε και έτσι, μετά το tour στη Σκανδιναβία.
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#49020 Πήγαινε Κάτω προς Ρώμη καλύτερα γυρνά τα μέρη εκεί κάτω. Προσωπικά το Άμστερνταμ για εμένα μια μέρα είναι μετά το βαριέσαι. Συν ότι θα είσαι με παιδάκι και παίζουν ναρκωτικά κλπ (όχι πως θα σε τραμπουκισει κάποιος να τα πάρεις με το ζόρι αλλά ξέρεις λίγο περιεργο).
Άβαταρ μέλους
By gianik
rx8_drifter έγραψε:Βαρκελωνη αμστερνταμ κοπενχαγη, κατα σειρα προτεραιοτητας :lol:

:s_thumbsup
κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου..
Βαρκελώνη πήγα πρόπερσυ , με φιλοξένησε ο κουνιάδος μου που δούλευε τότε εκεί ,είναι μαγευτική , θα ήθελα να ξαναπάω.

Υ.Γ 1.
Γιατί έχουν γαμηθεί έτσι οι τιμές στα εισιτήρια από Ελλάδα? Είναι δυνατόν 500 ευρά για Πορτογαλία??Εντάξει σύμφωνοι δεν έχουμε το αγοραστικό κοινό άλλων χωρών , αλλά τόση διαφορά? :x

Υ.Γ 2
@DRIFTER
Αν ποτέ σε βγάλει ο δρόμος σου στην Βαρσωβια , επειδή σε κόβω λιγο tech maniac , πήγαινε οπωσδήποτε στο copernicus science centre... :s_yes Ένας μαγικός χώρος , τα παιδιά παθαίνουν πλάκα , κοίταγα παντού γύρω μου σαν χαζός.. :lol:

Υ.Γ 3
@Mad max
Ρώμη πήγα , θα το σκεφτώ όμως μηπως το συνδυάσω οδικώς με κάτι άλλο..
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#49062 Εχω παει Βαρσοβια, αλλα δε με ενθουσιασε καθολου. Το science center ειναι οντως καλο.
Προπαντως ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ :yikes:

(τι αλλο θα διαβασουμε :roll: )
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
#49067 Μία ερώτηση προς τους Λονδρέζους ( ή όποιον γνωρίζει ): Μετρό και λεωφορεία λειτουργούν 31.12 προς 1.1 όλη τη νύχτα ή όχι?
Ευχαριστώ! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By GTS
nomarxis έγραψε:Μία ερώτηση προς τους Λονδρέζους ( ή όποιον γνωρίζει ): Μετρό και λεωφορεία λειτουργούν 31.12 προς 1.1 όλη τη νύχτα ή όχι?
Ευχαριστώ! :s_howdy

Τα τραινα δεν λειτουργουν το βραδι μετα τα μεσάνυχτα περιπου, από λεωφορεια εχεις τα νυκτερινα που εχουν αραια δρομολογια αλλα είναι ολο το βραδυ.
Άβαταρ μέλους
By DAP
giannik1977 έγραψε:Ερωτηση :
Επειδη των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν , αρτι αφιχθεις , θελω να προετοιμασω το επομενο ταξιδι*...
Ημερομηνια :υπολογιζω τελη Απριλη
Θα ηθελα με αεροπλανο να φτασω σε μια ευρωπαικη πολη (να ειναι σχετικα φτηνα απο Αθηνα , τιμη <150€) και απο εκει να νοικιασω αμαξι και για 4-5 μερες να γυρισω 2-3 μερη , μενοντας απο 2 βραδιες σε εκαστο. Π.χ σκεφτηκα Μιλανο που βρισκεις φτηνο εισιτηριο απο Αθηνα κ απο εκει με το αμαξι προς λιμνη Κομο , Λουγκανο κ.λ.π
Η Ναπολι και κατι αντιστοιχο..(μαλλον δεν θελω Βαλκανια..)
Τι θα προτεινατε;
Θα ειμαι με γυναικα κ παιδι (αν παιζει ρολο σε αυτα που θα προταθουν)
Αν βεβαια ο προυπολογισμος βγει πολυ μεγαλος σε σχεση με το κλασσικο αεροπορικο ταξιδι κ διαμονη σε μια ευρωπαικη πολη για 4-5 μερες τοτε θα προτιμησω αυτο..

Αν ακομα ψαχνεσαι για Ιταλια θα σου προτεινα τη λιμνη Γκαρντα καπου προς Βερονα μερια.Πηγαμε πριν πολλα χρονια και θα μου μεινουν αξεχαστα δυο πραγματα. Η βολτα γυρω απο τη λιμνη και η ατελειωτη ανοιξιατικη βροχη που φαγαμε σχεδον ολημερις.....Ειχαμε στο προγραμμα και επισκεψη σε καποιο δημοφιλες και πασιγνωστο στους ντοπιους λουνα παρκ για τον πιτσιρικα (ταχα μου) αλλα ......
Άβαταρ μέλους
By Scotch
giannik1977 έγραψε:Εν τω μεταξυ , χαζευω τιμες για αεροπορικα για Κοπενχαγη για 24 Απριλιου +-7μερες ,

Ήθελες να μου το κάνεις έκπληξη αλλά σε τσάκωσα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#49140 Ελα δωσε πληροφοριες... :) γουσταρωω :s_thumbsup

Edit@scotch
Τωρα το ειδα , θα εισαι εκει;;;
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
rx8_drifter έγραψε:Εχω παει Βαρσοβια, αλλα δε με ενθουσιασε καθολου. Το science center ειναι οντως καλο.
Προπαντως ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ :yikes:

(τι αλλο θα διαβασουμε :roll: )

Δε το λεω οτι ο ανθρωπος θα παει να ψαξει κλπ, απλα η ολη φαση ειναι λιγο χυμα για αυτο το λεω.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#49246 To να έχεις ως επιχειρημα να μην πας στο Αμστερνταμ αυτό που λες είναι απλά άκυρο, ελπίζω να το καταλαβαίνεις :roll:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#49477 πως εξηγείται η τρελή διαφορά στους φόρους ενός εισιτηρίου?
παράδειγμα :
δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ----->ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Απρίλιος 2015
TRANSAVIA ναύλος 99 € φόροι 70 €
AEGEAN : ναύλος 156€ φόροι 220€

παίζει ρόλο το αεροδρόμιο και τι ενοίκιο πληρώνει το αεροπλάνο που σταθμεύει?