DAP έγραψε:Εν τελει εσεις πως το παραγγελνετε αυτο;
Μπουγάτσα με κρέμα, αλλά δεν είναι για τους γνώστες!
@γιανικ:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

DAP έγραψε:Εν τελει εσεις πως το παραγγελνετε αυτο;

gianik έγραψε:Μου αρέσει που μια απόφαση, που πήρα σε κλάσματα του δευτερολεπτου, έσωσε την ζωή μιας 80χρονης κυρίας η οποία δεν ήθελε να ζησει.. Θα ξαπλώσω το βράδυ ήρεμος κ χαρούμενος.Μετράς πολύ σαν άνθρωπος Γιάννη μου.
.

gianik έγραψε:Μου αρέσει που μια απόφαση, που πήρα σε κλάσματα του δευτερολεπτου, έσωσε την ζωή μιας 80χρονης κυρίας η οποία δεν ήθελε να ζησει.. Θα ξαπλώσω το βράδυ ήρεμος κ χαρούμενος.
.
gianik έγραψε:Νικολα ευχαριστω κ ανταποδιδωΩραίο αίσθημα να κοιμάσαι γνωρίζοντας ότι έκανες το σωστό!![]()
@224 V
Δεν μπορω να γραψω λεπτομέρειες..Ας πουμε οτι καναμε 2 οικογενειες ευτυχισμενες ,αυτη της κυριας που προανεφερα κ καποιου που τοποθετει πορτες σε οικιες..
gianik έγραψε:Μου αρέσει που μια απόφαση, που πήρα σε κλάσματα του δευτερολεπτου, έσωσε την ζωή μιας 80χρονης κυρίας η οποία δεν ήθελε να ζησει.. Θα ξαπλώσω το βράδυ ήρεμος κ χαρούμενος.
Dimitris_P έγραψε:gianik έγραψε:Μου αρέσει που μια απόφαση, που πήρα σε κλάσματα του δευτερολεπτου, έσωσε την ζωή μιας 80χρονης κυρίας η οποία δεν ήθελε να ζησει.. Θα ξαπλώσω το βράδυ ήρεμος κ χαρούμενος.
Δεν ήθελε να ζήσει από επιλογή της ή έκανε μοιραίο λάθος από άνοια/κάτι άλλο;
, δεν μπορώ να γράφω πολλές λεπτομέρειες...
)
)
224v έγραψε:Σωστος απολυτα ο gianik![]()
Μου αρεσε σημερα που πηγα επιτελους και γιαλισα τα φωτα στο AYGO του 2006. βγηκαν πολυ ωραια και ελπιζω να κρατησουν καποια χρονια ακομα... Το παιδι που το εκανε μου ειπε οτι θα αντεξουν και οτι μπορω να το ξανακανω 2-3 φορες ακομα εαν χρειαστει...

red_monster έγραψε:224v έγραψε:Σωστος απολυτα ο gianik![]()
Μου αρεσε σημερα που πηγα επιτελους και γιαλισα τα φωτα στο AYGO του 2006. βγηκαν πολυ ωραια και ελπιζω να κρατησουν καποια χρονια ακομα... Το παιδι που το εκανε μου ειπε οτι θα αντεξουν και οτι μπορω να το ξανακανω 2-3 φορες ακομα εαν χρειαστει...
Έφυγε το σμάλτο και είναι 98% βέβαιο ότι θα ξαναγίνουν χάλια σε σκάρτα 2-3 χρόνια

Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]