Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
DAP έγραψε:Εν τελει εσεις πως το παραγγελνετε αυτο;

Εικόνα

Μπουγάτσα με κρέμα, αλλά δεν είναι για τους γνώστες! :shifty: :svivhaha: :svivhaha:

:s_howdy

@γιανικ: :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
gianik έγραψε:Μου αρέσει που μια απόφαση, που πήρα σε κλάσματα του δευτερολεπτου, έσωσε την ζωή μιας 80χρονης κυρίας η οποία δεν ήθελε να ζησει.. Θα ξαπλώσω το βράδυ ήρεμος κ χαρούμενος.

.
Μετράς πολύ σαν άνθρωπος Γιάννη μου.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By gianik
#489411 Νικολα ευχαριστω κ ανταποδιδω :s_howdy

@224 V
Δεν μπορω να γραψω λεπτομέρειες..Ας πουμε οτι καναμε 2 οικογενειες ευτυχισμενες ,αυτη της κυριας που προανεφερα κ καποιου που τοποθετει πορτες σε οικιες.. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By bill33
gianik έγραψε:Μου αρέσει που μια απόφαση, που πήρα σε κλάσματα του δευτερολεπτου, έσωσε την ζωή μιας 80χρονης κυρίας η οποία δεν ήθελε να ζησει.. Θα ξαπλώσω το βράδυ ήρεμος κ χαρούμενος.

.

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
gianik έγραψε:Νικολα ευχαριστω κ ανταποδιδω :s_howdy

@224 V
Δεν μπορω να γραψω λεπτομέρειες..Ας πουμε οτι καναμε 2 οικογενειες ευτυχισμενες ,αυτη της κυριας που προανεφερα κ καποιου που τοποθετει πορτες σε οικιες.. :ninja:
Ωραίο αίσθημα να κοιμάσαι γνωρίζοντας ότι έκανες το σωστό! :)

Εικάζω ότι μια πόρτα έσπασε (?) εύκολα δύσκολα, ασφαλείας,... ?
Να γυρίζεις πάντα γερός!!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P

Δεν ήθελε να ζήσει από επιλογή της ή έκανε μοιραίο λάθος από άνοια/κάτι άλλο;
Άβαταρ μέλους
By gianik
Dimitris_P έγραψε:

Δεν ήθελε να ζήσει από επιλογή της ή έκανε μοιραίο λάθος από άνοια/κάτι άλλο;

το bold... (έλα και σε καμμιά συνάντηση :adminpower: , δεν μπορώ να γράφω πολλές λεπτομέρειες... :oops: )
ειναι φορές στη ζωή που το νόμιμο απο το παράνομο , το ηθικό από το ανήθικο , το προβλεπόμενο από το μη , απέχουν μία κλωστή..όταν δε πρέπει να πάρεις αποφάσεις στο κλάσμα του δευτερολέπτου θέλεις να έχεις κ την τύχη με το μέρος σου..
Σημασία έχει στο τέλος της ημέρας να βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα και όλοι να γυρνάμε σπίτια μας στην οικογένεια μας..
Επίσης και τελειώνω καθώς δεν πρέπει να το κάνουμε κ σήριαλ , ο κόσμος εκεί έξω έχει τρομερά προβλήματα , πίσω από κάθε πόρτα κρύβονται μεγάλες σκοτούρες και τραγικές καταστάσεις. Ο γείτονας μας μπορεί να αντιμετωπίζει φοβερές δυσκολίες και εμείς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τπτ.....
Κάθε μέρα που ξυπνάμε και είμαστε καλά , ας κάνουμε τον σταυρό μας (όσοι είστε άθεοι , μουτζώνετε , κάντε ότι θέλετε :lol: )
Άβαταρ μέλους
By 224v
#489602 Σωστος απολυτα ο gianik :metalo:

Μου αρεσε σημερα που πηγα επιτελους και γιαλισα τα φωτα στο AYGO του 2006. βγηκαν πολυ ωραια και ελπιζω να κρατησουν καποια χρονια ακομα... Το παιδι που το εκανε μου ειπε οτι θα αντεξουν και οτι μπορω να το ξανακανω 2-3 φορες ακομα εαν χρειαστει...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
224v έγραψε:Σωστος απολυτα ο gianik :metalo:

Μου αρεσε σημερα που πηγα επιτελους και γιαλισα τα φωτα στο AYGO του 2006. βγηκαν πολυ ωραια και ελπιζω να κρατησουν καποια χρονια ακομα... Το παιδι που το εκανε μου ειπε οτι θα αντεξουν και οτι μπορω να το ξανακανω 2-3 φορες ακομα εαν χρειαστει...

Έφυγε το σμάλτο και είναι 98% βέβαιο ότι θα ξαναγίνουν χάλια σε σκάρτα 2-3 χρόνια
Άβαταρ μέλους
By 224v
red_monster έγραψε:
224v έγραψε:Σωστος απολυτα ο gianik :metalo:

Έφυγε το σμάλτο και είναι 98% βέβαιο ότι θα ξαναγίνουν χάλια σε σκάρτα 2-3 χρόνια

Χμ τον ρωτησα αν υπαρχει ενας τροπος πιο σιγουρος για το μελλον και ειπε οτι εαν βαλουν διαφανη επιστρωση οπως στα χρωματα.... Ειναι αυτο που εννοεις?? το οχημα ειναι 12 ετων και μακαρι να φτασει μεχρι τα 20 χρονια... τωρα που δεν του κανω πολλα χλμ (500 τον μηνα) δλδ να πιασει τα 200.000 χλμ
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#489646 Δεν έχει να κάνει με τα km αλλά με την επαφή με το περιβάλλον και κυρίως τον ήλιο.
φανοί με μεταγενέστερη "προστατευτική μεμβράνη" δεν φωτίζουν καλά και διαχέουν άναρχα το φως.
Κράτα το 2-3 χρόνια και μετά το αλλάζεις το τζάμι από τον φανό