- 06 Δεκ 2014, 21:00
Λοιπον....
Περναω την τελευταια βραδια στο μπαρ του ξενοδοχειου πινοντας ενα ουισκυ κ βαζοντας τις σκεψεις μου σε μια σειρα..
Η Βαρσωβια ειναι μια πανεμορφη πολη . Μια πολη τοσο μοντερνα αλλα κ τοσο παραδοσιακη..
Η συνοικια του ξενοδοχειου ειναι γεματη ουρανοξυστες , η θεα απο το δωματιο τα πρωινα με τις οροφες των ψηλων αυτων κτιριων να ειναι χωμενες στην ομιχλη ειναι μαγευτικη.
Ο κοσμος δεν εχει μαθει στον τουρισμο. Ποσες φορες χρειαστηκα μια απλη πληροφορια (σαν να ειμαι στην Ερμου κ να ρωταω που ειναι το Συνταγμα και με κοιταγαν σαν χανοι..).
Τεραστιοι δρομοι , πλατειες , παρκα , πανεμορφα κτιρια..
Οι Πολωνοι ειναι καλοντυμενοι , μου εκανε θετικη εντυπωση αυτο , τους περιμενα πιο μπατιρηδες , οσους τουλαχιστον ειδα στο μετρο κ στα μ.μ.μ κ εξω γενικα μια χαρα ηταν. Ορισμενες δε Πολωνεζες ηταν μουν@ρες..
Φαγητο πολυ καλο , πηγαμε σε μερη που ειχαν παει φιλοι μας κ φαγαμε , διναμε περιπου 100 pzl για 3 ατομα .
Απο θεμα κρυου τι να πω ....πουτσοκρυο αλλα καταλληλα ντυμενος την παλευες , δεν ειναι ψιλο το κρυο να σε κοβει..
Αν θελησει κανεις περαιτερω πληροφοριες για ξενοδοχειο , μερη για φαγητο κ.λ.π ευχαριστως να απαντησω.
Σιγουρα με εξεπληξε ευχαριστα η πολη , δεν το περιμενα η αληθεια ειναι..