Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By mirage
#48181 Μια χαρα. Αναμενουμε!

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By gianik
#48437 Λοιπον....
Περναω την τελευταια βραδια στο μπαρ του ξενοδοχειου πινοντας ενα ουισκυ κ βαζοντας τις σκεψεις μου σε μια σειρα.. :lol:
Η Βαρσωβια ειναι μια πανεμορφη πολη . Μια πολη τοσο μοντερνα αλλα κ τοσο παραδοσιακη..
Η συνοικια του ξενοδοχειου ειναι γεματη ουρανοξυστες , η θεα απο το δωματιο τα πρωινα με τις οροφες των ψηλων αυτων κτιριων να ειναι χωμενες στην ομιχλη ειναι μαγευτικη.
Ο κοσμος δεν εχει μαθει στον τουρισμο. Ποσες φορες χρειαστηκα μια απλη πληροφορια (σαν να ειμαι στην Ερμου κ να ρωταω που ειναι το Συνταγμα και με κοιταγαν σαν χανοι..).
Τεραστιοι δρομοι , πλατειες , παρκα , πανεμορφα κτιρια..
Οι Πολωνοι ειναι καλοντυμενοι , μου εκανε θετικη εντυπωση αυτο , τους περιμενα πιο μπατιρηδες , οσους τουλαχιστον ειδα στο μετρο κ στα μ.μ.μ κ εξω γενικα μια χαρα ηταν. Ορισμενες δε Πολωνεζες ηταν μουν@ρες.. :inlove:
Φαγητο πολυ καλο , πηγαμε σε μερη που ειχαν παει φιλοι μας κ φαγαμε , διναμε περιπου 100 pzl για 3 ατομα .
Απο θεμα κρυου τι να πω ....πουτσοκρυο αλλα καταλληλα ντυμενος την παλευες , δεν ειναι ψιλο το κρυο να σε κοβει..
Αν θελησει κανεις περαιτερω πληροφοριες για ξενοδοχειο , μερη για φαγητο κ.λ.π ευχαριστως να απαντησω.
Σιγουρα με εξεπληξε ευχαριστα η πολη , δεν το περιμενα η αληθεια ειναι..
Άβαταρ μέλους
By gianik
#48517 Εν τω μεταξυ , χαζευω τιμες για αεροπορικα για Κοπενχαγη για 24 Απριλιου +-7μερες , βρισκω με aegean 127 € το ατομο :metalo: , μπαινω ταυτοχρονα στο booking.com , το πιο φτηνο ξενοδοχειο εχει >200 € την βραδια.. :(
Τοσο ακριβη πολη ειναι; εχει παει κανεις;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#48540 Ρε συ ειναι δυνατον τετοιες τιμες; Αμστερνταμ το ιδιο... :rant:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#48550 Οταν ερχεσαι Ελλαδα , μεσω Αμστερνταμ ερχεσαι;
Ποσα πληρωνεις μ.ο;
Κοιταω τωρα για τελη Απριλιου , με Αegean ----->319 :omg:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#48554 Κοιταξα κ αυτη, αν δεν κανω λαθος ομως φτανει κατι κουλες ωρες , 23:50 το βραδυ νομιζω , ουσιαστικα πληρωνεις την νυχτα στο ξενοδοχειο χανοντας 1 μερα μια η αλλη δηλαδη..
Άβαταρ μέλους
By gianik
#48865 Ερωτηση :
Επειδη των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν , αρτι αφιχθεις , θελω να προετοιμασω το επομενο ταξιδι*...
Ημερομηνια :υπολογιζω τελη Απριλη
Θα ηθελα με αεροπλανο να φτασω σε μια ευρωπαικη πολη (να ειναι σχετικα φτηνα απο Αθηνα , τιμη <150€) και απο εκει να νοικιασω αμαξι και για 4-5 μερες να γυρισω 2-3 μερη , μενοντας απο 2 βραδιες σε εκαστο. Π.χ σκεφτηκα Μιλανο που βρισκεις φτηνο εισιτηριο απο Αθηνα κ απο εκει με το αμαξι προς λιμνη Κομο , Λουγκανο κ.λ.π
Η Ναπολι και κατι αντιστοιχο..(μαλλον δεν θελω Βαλκανια..)
Τι θα προτεινατε;
Θα ειμαι με γυναικα κ παιδι (αν παιζει ρολο σε αυτα που θα προταθουν)
Αν βεβαια ο προυπολογισμος βγει πολυ μεγαλος σε σχεση με το κλασσικο αεροπορικο ταξιδι κ διαμονη σε μια ευρωπαικη πολη για 4-5 μερες τοτε θα προτιμησω αυτο..

*
Σε πολλους ισως φανει αστειο ή υπερβολικο ή δεν ξερω εγω τι , το να προετοιμαζεις τοσο νωρις ενα ταξιδι. Ομως οπως ειχα γραψει και στο 4ΤF , αυτη η διαδικασια με κανει αλλο ανθρωπο. Το να προετοιμαζω ενα ταξιδι , να κοιταω ξενοδοχεια , τιμες κ.λ.π , αξιοθεατα , μερη για φαγητο , με ταξιδευει οσο δεν φανταζεστε..Ουτε πλουσιος ειμαι φυσικα , απλα κλεινοντας νωρις π.χ τα αεροπορικα συνηθως πετυχαινω καλες τιμες , ενω μπορω σχετικα ευκολα να προγραμματισω αδεια στην δουλεια.

@drifter
Το Αιντχοβεν λεει τπτ σαν πολη; Να πας για μια μερα και μετα με τραινο να ανεβεις Αμστερνταμ;
Πορτο εχεις παει;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#48882 Να πας Λισαβωνα/Πορτο. Πολυ ωραια μερη, προτιμω Λισαβωνα, καλο φαγητο νορμαλ τιμες.

Άβαταρ μέλους
By gianik
#48888 Γαμω την Αegean μου μεσα , ρε συ Μιραζ τι τιμες ειναι αυτες; :dizzy: για Λισσαβωνα ή Πορτο συμφωνα με το low fare calendar για Απριλιο 550 €/ατομο :s_crazy ... Ε δεν παω N.Y να θυμηθω κ τα παλια;;
Άβαταρ μέλους
By mirage
giannik1977 έγραψε:Γαμω την Αegean μου μεσα , ρε συ Μιραζ τι τιμες ειναι αυτες; :dizzy: για Λισσαβωνα ή Πορτο συμφωνα με το low fare calendar για Απριλιο 550 €/ατομο :s_crazy ... Ε δεν παω N.Y να θυμηθω κ τα παλια;;

Η Ryan δεν πετα για Πορτογαλια; Αξιζει πολυ imho. Ειναι απο τις χωρες που θα ξαναπηγαινα ανετα.