QsisVTS έγραψε:να σε ρωτήσω (γιατί με ενδιαφέρει προσωπικά) , τα συμπτώματα σου ποια είναι; έχεις πλήρη κίνηση; πονάς σε ποιες κινήσεις;
μέχρι τώρα είχες κάνει κάποιες θεραπείες;
υπάρχει μόνιμη μετατώπιση της άρθρωσης;(κάπου διάβασα ότι μπορεί να γίνει και αυτό)
Κάλλιο αργά παρά ποτέ η απάντηση, μιας και αναλωθήκαμε σε φάση τσατ με ληγμένα γιαούρτια και δεκατάκια...
Τεσπά, τα συμπτώματα έχουν ως εξής: Δυσκολία στην κίνηση σε ορισμένες μόνο κινήσεις του ώμου, ιδίως από το ύψος του ώμου και πάνω (προσωπικά με σκοτώνει να έχω το χέρι ψηλά, σαν να φτάνω ψηλό ράφι, και να σπρώχνω [με το χέρι
]). Σε άλλες κινήσεις, για παράδειγμα να σηκώσεις κάτι βαρύ από το πάτωμα, καμία ενόχληση.Δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά γιατί άμα τον πλακώσω τον ώμο μετά θα σηκωθώ από τον πόνο.
Το πιο ενοχλητικό είναι μια μόνιμη αίσθηση ότι έχει κρεμάσει το χέρι από τον ώμο και κάτω
Και λέω ενοχλητικό γιατί δεν σε αφήνει ποτέ, ακόμα και πάνω στο γραφείο να το έχεις το χέρι. Αισθάνεσαι τον ώμο χαλαρό. Σε περιπτώσεις δε που στηρίζεσαι, έχεις την μόνιμη αμφιβολία "θα κρατήσει ο ώμος ή θα φάω τα μούτρα μου;"
Η πλάκα είναι ότι με την γυμναστική άλλοτε στρώνει και άλλοτε με τσακίζει στον πόνο, ένας γιατρός μου έδωσε κάτι ασκήσεις αλλά κολοκύθια, τίποτα δεν κάνουν.

(κάπου διάβασα ότι μπορεί να γίνει και αυτό)
Επί 2500 χιλιόμετρα ξεσκίζω ένα αυτοκίνητο 17 χρονών με σχεδόν 200.000 χλμ,
Πρέπει με κάποιο τρόπο να συμμαζευτώ και να ηρεμήσω, έγινα