αεροζολ έγραψε:nass έγραψε:Εχουν δημοσιευτεί εδώ απόψεις επαγγελματιών νομικών, χώρια τα αντίστοιχα μέλη του Forum.
Και ό,τι έχω διαβάσει στον τύπο είναι προς αυτή την κατεύθυνση.
Αντιθέτως δεν έχω δει ούτε μία νομική άποψη ότι πρέπει να του δοθεί άδεια. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, οπότε θα μας κάνεις τη χάρη να παραθέσεις κάποιο σχετικό link, που να λέει κάτι τέτοιο ?
Δεν εχω να παραθεσω τιποτα και χαρες δεν κανω .Αυτο που λεω ειναι απλο. Πως ειστε σιγουροι ως προς την νομικη πλευρα του θεματος , οντας ασχετοι απο νομικα και μη εχοντας πληρη εικονα. Δηλαδης την αποψη σου πες την , αλλα η σιγουρια πως προκυπτει ?
Τη σιγουριά κομπλέ με bold-underline δείξε μου που το έγραψα σε παρακαλώ (αλλά ξέχασα χάρες δεν κάνεις
)Αν πρόσεξες έγραψα "ό,τι έχω δει" κτλ. αν ήξερα το θέμα ως ειδικός θα έλεγα "έτσι είναι και τέλος".
Και βασικά βλέπω μια νομική θεωρία "δεν πρέπει να του δοθεί άδεια" και βλέπω και πολλά νομικά επιχειρήματα να τη στηρίζουν. Οπότε την υποστηρίζω μέχρι να μου δείξει κάποιος (εσύ είσαι σκληρός, τι να κάνουμε
) αντίστοιχα νομικά επιχειρήματα, που να την καταρρίπτουν. Αλλά ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής είναι παπαριές για το "δικαίωμα στη μόρφωση" κτλ. κτλ.Θα μας πεις όμως τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει ? Να του δοθεί άδεια ή όχι ? Δεν υποχρεούσαι βρε παιδί μου και θα διαλέξεις εσύ το πότε, μας το 'πες το πίμα, αλλά αν θυμάσαι δεν είμαστε σε δικαστήριο αλλά σε καφενείο βρε αδελφέ και ο σκοπός της παρουσίας μας εδώ είναι να λέμε την άποψή μας
(ή αν δεν έχουμε ή δεν μας συμφέρει, να τρολάρουμε
)