- 19 Φεβ 2018, 21:56
Η συζήτηση βλέπω πήγε στα @@, οπότε θα μετρήσουμε ποιος την έχει μακρύτερη;
dimitrisB έγραψε:kyr80 έγραψε:Στο φινάλε αφού ο νόμος είναι το άλλοθι, να βγάλουμε ένα νόμο, που να την πάει στα 400€. "Ο νόμος θα είναι, τι να κάνουμε;....."
Δεν κατάλαβες Κυριάκο, ούτε ο Skous.
Και στις περιπτώσεις που αναφέρετε, πάλι στα @@ μας.
Όποιος έκανε κουμάντο εκανε, κι όποιος δεν μπορεί να ζήσει και με λίγα, πάλι στα @@ μας.
Αλλά, γιαααααα να βλέπω και δημεύσεις- πλειστηριασμούς, μαζί με το περαιτέρω κόψιμο των συντάξεων βεβαίως-βεβαίως.
Και οι απλήρωτοι ΕΦΚΑ να κατάσχουν χέρι -χέρι τις BMW και τις Merc των φεσαδόρων ή των "ανήμπορων" κατόχων τους.
Όχι άλλες πιά ..... 100 δόσεις! 
Δε διαφωνούμε. Εδώ Δημήτρη μου, σου "δίνω" στεγνά τη μάνα μου.
Και η λογική ότι η σύνταξη του "παππού" φέρνει το φαγητό στα σπίτια πλέον, να τελειώνει. Δώσε τα ίδια χρήματα σε επιδόματα στους αποδεδειγμένα μακροχρόνια ανέργους. Γιατί να δουλέψει ο 30ρης για 600€, όταν ο παππούς φέρνει το 1000ρικο σπίτι αραχτός; Και δεν είμαι της λογικής των χαμηλών μισθών. Κανέναν δεν συμφέρουν. Αλλά αυτή τη στιγμή δε βγαίνει αλλιώς.
dstou έγραψε:Η συνταξη με 15ετία για τις εργαζόμενες μητέρες με 2 παιδιά έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια. Αντικαταστάθηκε αρχικά με 22ετία. Ευτυχώς καταργήθηκε και αυτό. Και τα δύο όσο έπαιξαν ήταν δείγματα σοβαρής κακοδιαχείρισης.
Η μάνα μου βγήκε το 1984 και από το 1988 έκανε νόμιμα δεύτερη-τρίτη δουλειά. Πρώτα ως ωρομίσθια καθηγήτρια στο ΤΕΙ και μετά ως ιδιοκτήτρια ενοικιαζόμενων δωματίων. Γράφτηκε ένα μέρος πάνω της, για να μην πληρώνει ΤΕΒΕ, μέχρι να έρθει η ώρα μου. Δηλαδή και σύνταξη, και 2η δουλειά στο ευρύτερο δημόσιο και επιχειρηματική δραστηριότητα, χωρίς να καταβάλει εισφορές!!!!
Και απορούμε γιατί βούλιαξε το καράβι.... Και δεν μιλάμε για κάτι παράνομο.
Religion: The greatest bullshit ever told
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας