Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

Είναι όμως μερικά αυτοκίνητα που στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σε νοικιαρικα.
Σε πολλές περιπτώσεις συμβατικών ιχ που δεν απασχολεί το μοντέλο, χαλαρά συμφέρει ταξί

Γι'αυτό και κοιτάω το πολύ μέχρι 1600κ.ε. (κλείνω προς C5 και Insignia, Mondeo δεν υπάρχουν και η 159 καίει αρκετά παραπάνω από το Insignia). Θα δούμε, βασική προϋπόθεση παραμένει το να φύγει το CX7....
Σκέψου να μείνεις μόνο με το cx, και να μην βρίσκεις αγοραστή. Και τα τέλη και φόρος και εξτρά κόστος καυσιμου....
Γνώμη μου, να μην πουληθεί το πεζό. Ενα 2ο αμάξι είναι χρήσιμο

Θα δούμε, ακόμα δεν έχουμε μάθει κάτι παραπάνω για τις μειώσεις, αναμένουμε τη διοίκηση (δηλαδή τον μέγιστο Δ.Σ. μας, που ο Αλλάχ να μας κόβει μέρες και να του δίνει χρόνια
) να αποφασίσει και να ενημερώσει...
Πήγα επίσης και είδα αυτό το Insignia από κοντά, τσιμπημένη τιμή, αρκετά καθαρό, αλλά κυρίως με ενδιαφέρει το "πακέτο" που προσφέρει η AutoMarin. Έχει κανένας από εσάς άποψη από την εταιρεία και τα αυτοκίνητά τους ?
The Ace έγραψε:O αγοραστής που ενδιαφερόταν στα 13Κ δεν έχει ξαναεμφανιστεί, αλλά έχω 2-3 προσφορές στα 9,5-10Κ και το σκέφτομαι αρκετά, λαμβάνοντας υπόψη ότι σε ανταλλαγή δεν μου "δίνουν" πάνω από 7,5-8Κ.
Πήγα επίσης και είδα αυτό το Insignia από κοντά, τσιμπημένη τιμή, αρκετά καθαρό, αλλά κυρίως με ενδιαφέρει το "πακέτο" που προσφέρει η AutoMarin. Έχει κανένας από εσάς άποψη από την εταιρεία και τα αυτοκίνητά τους ?
Είναι σα να το δίνεις 13Κ.
Σκέψου ότι αν περιμένεις να φύγει στα 13Κ, θα έχεις πληρώσει 3Κ σε βενζίνες, τέλη, ασφάλεια, φόρο πολυτελείας και κάποιο σέρβις.
Δωσ'το.
Κι εγώ έτσι έκανα...