Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By iceman
#48539 Ωραία λύση ακούγεται η ενοικίαση. Το ειχα ψάξει και εγω αλλα δεν βολεύει και κοστίζει. Ακριβώς όπως τα γράφει ο ace. Απλά ενδεχομένως ο ace αν δεν εχει τα λεφτά για ντούκου καινούργιο να κοιτάξει και για leasing κρατώντας το κεφάλαιο απο την πωληςη για άλλη χρήση.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#48609 Η ενοικίαση δεν είναι λύση. Αλλά θα προτιμούσα να πληρώνω τα νταβατζιλίκια για κάτι που χρησιμοποιώ, και όχι για κάτι που θα κάθεται. Νομίζω πως πάλι κοιτάς κάτι που δεν χρειάζεσαι. Η περιστασιακή ανάγκη για χώρους, δε λύνεται με αγορά νταλίκας.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#48622 Χρήσιμο θα ήταν, όταν με το καλό πουλήσεις, να υπολογίσεις πόσο σου κόστισε το χλμ. Θα εκπλαγείς
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#48646 Στην δική μου περίπτωση του mx5 κόστισε 70cents το χλμ.
Είναι όμως μερικά αυτοκίνητα που στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σε νοικιαρικα.
Σε πολλές περιπτώσεις συμβατικών ιχ που δεν απασχολεί το μοντέλο, χαλαρά συμφέρει ταξί
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#49658 Επειδή έχει ήδη βρεθεί αγοραστής για το 206 (αν το δώσω στα 2Κ για να φύγει τάχιστα), έχουμε ήδη σκεφτεί την πιθανότητα το όποιο αυτοκίνητο πάρουμε να είναι το βασικό και μοναδικό της οικογένειας. Άρα θα πρέπει να είναι οικονομικό (γιατί θα κάνει πολλά καθημερινά χλμ) αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να μας χωράει και στις μεγάλες εξόδους.

Γι'αυτό και κοιτάω το πολύ μέχρι 1600κ.ε. (κλείνω προς C5 και Insignia, Mondeo δεν υπάρχουν και η 159 καίει αρκετά παραπάνω από το Insignia). Θα δούμε, βασική προϋπόθεση παραμένει το να φύγει το CX7....
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#49702 Κράτα το 206 μέχρι να πουληθεί το μαζντα. Το 206 εύκολα ή δύσκολα θα πουληθεί και πιο μετά.
Σκέψου να μείνεις μόνο με το cx, και να μην βρίσκεις αγοραστή. Και τα τέλη και φόρος και εξτρά κόστος καυσιμου....
Γνώμη μου, να μην πουληθεί το πεζό. Ενα 2ο αμάξι είναι χρήσιμο
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#49946 ειδικά το 206 που δεν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό σε συντήρηση ή επιρρεπής σε βλάβες δεν αξίζει να το δώσεις όσο τα πάγια έξοδα του μάζντα...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#49959 Μάλλον δεν το εξήγησα καλά, το 206 θα δοθεί μετά το CX7 (όταν και αν πουληθεί), εφόσον αποφασίσουμε να έχουμε μόνο ένα αυτοκίνητο. Δηλαδή πρώτα δίνουμε το CX7, μετά παίρνουμε το -όποιο- οικογενειακό για να χωράμε, και μετά βλέπουμε αν και πως πάνε τα πράγματα, για να δώσουμε και το 206, για να γλυτώσουμε έστω και τα δικά του 6-7 κατοστάρικα πάγια το χρόνο...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#49964 Αν είστε 2 εργαζόμενοι, μην το δίνεις
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#49969 Ναι το ξέρω, αυτή είναι η βασική μας αμφιβολία, το ανέφερα και πιο πριν...πέραν αυτού το 2ο αυτοκίνητο μας δίνει και κάποιες ελευθερίες μετακίνησης και ανεξαρτησίας, που αναγκαστικά δεν έχεις όταν υπάρχει μόνο ένα μέσο μεταφοράς (αν ήμουν στο χωριό πιθανότατα το Cube θα έφτανε και θα περίσσευε ως δεύτερο μέσο :thumbsup: )

Θα δούμε, ακόμα δεν έχουμε μάθει κάτι παραπάνω για τις μειώσεις, αναμένουμε τη διοίκηση (δηλαδή τον μέγιστο Δ.Σ. μας, που ο Αλλάχ να μας κόβει μέρες και να του δίνει χρόνια :s_tongue ) να αποφασίσει και να ενημερώσει...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#61047 O αγοραστής που ενδιαφερόταν στα 13Κ δεν έχει ξαναεμφανιστεί, αλλά έχω 2-3 προσφορές στα 9,5-10Κ και το σκέφτομαι αρκετά, λαμβάνοντας υπόψη ότι σε ανταλλαγή δεν μου "δίνουν" πάνω από 7,5-8Κ.

Πήγα επίσης και είδα αυτό το Insignia από κοντά, τσιμπημένη τιμή, αρκετά καθαρό, αλλά κυρίως με ενδιαφέρει το "πακέτο" που προσφέρει η AutoMarin. Έχει κανένας από εσάς άποψη από την εταιρεία και τα αυτοκίνητά τους ?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
The Ace έγραψε:O αγοραστής που ενδιαφερόταν στα 13Κ δεν έχει ξαναεμφανιστεί, αλλά έχω 2-3 προσφορές στα 9,5-10Κ και το σκέφτομαι αρκετά, λαμβάνοντας υπόψη ότι σε ανταλλαγή δεν μου "δίνουν" πάνω από 7,5-8Κ.

Πήγα επίσης και είδα αυτό το Insignia από κοντά, τσιμπημένη τιμή, αρκετά καθαρό, αλλά κυρίως με ενδιαφέρει το "πακέτο" που προσφέρει η AutoMarin. Έχει κανένας από εσάς άποψη από την εταιρεία και τα αυτοκίνητά τους ?

Είναι σα να το δίνεις 13Κ.

Σκέψου ότι αν περιμένεις να φύγει στα 13Κ, θα έχεις πληρώσει 3Κ σε βενζίνες, τέλη, ασφάλεια, φόρο πολυτελείας και κάποιο σέρβις.

Δωσ'το.

Κι εγώ έτσι έκανα...