kostis20 έγραψε:Ωραίος Νίκο.Ευχαρίστως.![]()
Θελω και εγώ βολτα...
Οπότε θες.
< >
kostis20 έγραψε:Ωραίος Νίκο.Ευχαρίστως.![]()
Θελω και εγώ βολτα...
Nikos! έγραψε:Νικόλα στον Ποπαι πηγαίναμε κάποτε τα υπηρεσιακα astra τα 2λιτρα κ μας έβαζε εξατμίσεις.καταπληκτικός ήχος.. Σου μιλάω αρχές 2000 περίπου.kostis20 έγραψε:Ωραίος Νίκο.Ευχαρίστως.![]()
Θελω και εγώ βολτα...
Οπότε θες.
< >
gianik έγραψε:Nikos! έγραψε:Νικόλα στον Ποπαι πηγαίναμε κάποτε τα υπηρεσιακα astra τα 2λιτρα κ μας έβαζε εξατμίσεις.καταπληκτικός ήχος.. Σου μιλάω αρχές 2000 περίπου.kostis20 έγραψε:Ωραίος Νίκο.Ευχαρίστως.![]()
Θελω και εγώ βολτα...
Οπότε θες.
< >
.
sknipper έγραψε:Οι μετρήσεις έγιναν σε ίδιες συνθήκες; Χωρίς άλλη αλλαγή στο αυτοκίνητο, ίδιο καύσιμο, ίδιος καιρός και θερμοκρασίες, άδειοι δρόμοι, σταθερή ταχύτητα, ίδια άσφαλτος, άσφαλτος στεγνή βρεγμένη κλπ. Και μου φάνηκε στο βίντεο ότι μέτρησες ενώ ήσουν μέσα σε τούνελ που θα δείξει αυξημένη ένδειξη οπότε θα είναι παραπλανητικό.
Πάντως +3dB σημαίνει διπλασιασμό της έντασης.... Τελικά βέβαια σημασία έχει πως σου φαίνεται εσένα μέσα στο αυτοκίνητο στις συνήθεις συνθήκες. Και σε αυτό φαίνεται να είναι μια χαρά.
Κι εγώ θέλω βόλτα αλλά όσο κι αν το θέλω πολύ δυστυχώς είναι πολλά άλλα υψηλότερης προτεραιότητας όταν βρίσκομαι Ελλάδα. Πχ αυτή η εβδομάδα κατάφερα να εμπλακώ στις παρακάτω ιατρικές επισκέψεις/εξετάσεις (οδοντίατρο χ2, ορθοδοντικό, παιδίατρο, γυναικολόγο, γενικό χειρουργό, ΩΡΛ, αξονική, καρδιολόγο, ακτινογραφίες) και 2-3 φαρμακεία...
dimviii έγραψε:Niko τσεκαρες τι πιεσεις δουλευει τωρα με την εξατμιση?
KiloMeater έγραψε:Εντάξει 75 και 78 dB ... Όχι ότι δεν ακούγεται, δεν κουράζεται κανείς κτλ... Κουδούνι θα βγεις άμα πας ταξίδι
Προφανώς αδιάφορο στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί δε θα πας ταξίδι ή άμα χρειαστεί να το πας καμία πίστα φοράς και ωτοασπίδες στη μετάβαση, αλλά φάνηκε περίεργο...
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]