Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By gianik
Nikos! έγραψε:
kostis20 έγραψε:Ωραίος Νίκο. :yahoo:
Θελω και εγώ βολτα...
Ευχαρίστως.

Οπότε θες.

< >
Νικόλα στον Ποπαι πηγαίναμε κάποτε τα υπηρεσιακα astra τα 2λιτρα κ μας έβαζε εξατμίσεις.καταπληκτικός ήχος.. Σου μιλάω αρχές 2000 περίπου.

.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
gianik έγραψε:
Nikos! έγραψε:
kostis20 έγραψε:Ωραίος Νίκο. :yahoo:
Θελω και εγώ βολτα...
Ευχαρίστως.

Οπότε θες.

< >
Νικόλα στον Ποπαι πηγαίναμε κάποτε τα υπηρεσιακα astra τα 2λιτρα κ μας έβαζε εξατμίσεις.καταπληκτικός ήχος.. Σου μιλάω αρχές 2000 περίπου.

.

:lol:

Κάνει πολύ καλή δουλειά. Καταπληκτικός ήχος και δε κουράζει καθόλου. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#486366 Οι μετρήσεις έγιναν σε ίδιες συνθήκες; Χωρίς άλλη αλλαγή στο αυτοκίνητο, ίδιο καύσιμο, ίδιος καιρός και θερμοκρασίες, άδειοι δρόμοι, σταθερή ταχύτητα, ίδια άσφαλτος, άσφαλτος στεγνή βρεγμένη κλπ. Και μου φάνηκε στο βίντεο ότι μέτρησες ενώ ήσουν μέσα σε τούνελ που θα δείξει αυξημένη ένδειξη οπότε θα είναι παραπλανητικό.
Πάντως +3dB σημαίνει διπλασιασμό της έντασης.... Τελικά βέβαια σημασία έχει πως σου φαίνεται εσένα μέσα στο αυτοκίνητο στις συνήθεις συνθήκες. Και σε αυτό φαίνεται να είναι μια χαρά.

Κι εγώ θέλω βόλτα αλλά όσο κι αν το θέλω πολύ δυστυχώς είναι πολλά άλλα υψηλότερης προτεραιότητας όταν βρίσκομαι Ελλάδα. Πχ αυτή η εβδομάδα κατάφερα να εμπλακώ στις παρακάτω ιατρικές επισκέψεις/εξετάσεις (οδοντίατρο χ2, ορθοδοντικό, παιδίατρο, γυναικολόγο, γενικό χειρουργό, ΩΡΛ, αξονική, καρδιολόγο, ακτινογραφίες) και 2-3 φαρμακεία...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sknipper έγραψε:Οι μετρήσεις έγιναν σε ίδιες συνθήκες; Χωρίς άλλη αλλαγή στο αυτοκίνητο, ίδιο καύσιμο, ίδιος καιρός και θερμοκρασίες, άδειοι δρόμοι, σταθερή ταχύτητα, ίδια άσφαλτος, άσφαλτος στεγνή βρεγμένη κλπ. Και μου φάνηκε στο βίντεο ότι μέτρησες ενώ ήσουν μέσα σε τούνελ που θα δείξει αυξημένη ένδειξη οπότε θα είναι παραπλανητικό.
Πάντως +3dB σημαίνει διπλασιασμό της έντασης.... Τελικά βέβαια σημασία έχει πως σου φαίνεται εσένα μέσα στο αυτοκίνητο στις συνήθεις συνθήκες. Και σε αυτό φαίνεται να είναι μια χαρά.

Κι εγώ θέλω βόλτα αλλά όσο κι αν το θέλω πολύ δυστυχώς είναι πολλά άλλα υψηλότερης προτεραιότητας όταν βρίσκομαι Ελλάδα. Πχ αυτή η εβδομάδα κατάφερα να εμπλακώ στις παρακάτω ιατρικές επισκέψεις/εξετάσεις (οδοντίατρο χ2, ορθοδοντικό, παιδίατρο, γυναικολόγο, γενικό χειρουργό, ΩΡΛ, αξονική, καρδιολόγο, ακτινογραφίες) και 2-3 φαρμακεία...

Όχι δεν είναι όλες οι συνθήκες ίδιες, απλά σκέφτηκα από το να πω ότι δεν έχει τεράστια διαφορά, λέω να δείξω με facts.

Όταν βρεις χρόνο, εδώ είμαστε. Τελείωσε με τις δουλειές σου. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#486534 Φρέσκο, νέο, in-car & out...

Άβαταρ μέλους
By dimviii
#486536 Niko τσεκαρες τι πιεσεις δουλευει τωρα με την εξατμιση?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#486541 Εντάξει 75 και 78 dB ... Όχι ότι δεν ακούγεται, δεν κουράζεται κανείς κτλ... Κουδούνι θα βγεις άμα πας ταξίδι
Προφανώς αδιάφορο στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί δε θα πας ταξίδι ή άμα χρειαστεί να το πας καμία πίστα φοράς και ωτοασπίδες στη μετάβαση, αλλά φάνηκε περίεργο...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:Niko τσεκαρες τι πιεσεις δουλευει τωρα με την εξατμιση?

Λίγο που έπεσε το μάτι μου, είδα 1,4 αλλά δεν έδινα προσοχή εκεί.

Θα το δω όμως.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
KiloMeater έγραψε:Εντάξει 75 και 78 dB ... Όχι ότι δεν ακούγεται, δεν κουράζεται κανείς κτλ... Κουδούνι θα βγεις άμα πας ταξίδι
Προφανώς αδιάφορο στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί δε θα πας ταξίδι ή άμα χρειαστεί να το πας καμία πίστα φοράς και ωτοασπίδες στη μετάβαση, αλλά φάνηκε περίεργο...

Σιγά μη θες ωτοασπίδες μωρέ. :lol: :lol:

Για evo μιλάμε. Και πριν ακουγόταν. Το σημαντικό είναι ότι δεν ενοχλεί, δεν έχει βουητό να κουράζει να μη μπορείς να κάτσεις μέσα και αυτό γιατί ενώ έβγαλα τον εργοστασιακό καταλύτη, έβγαλα 100άρι αγωνιστικό, μεσαίο (test pipe) αλλά βασικά γιατί έχει γίνει καλή δουλειά. :thumbsup:

Σκέψου ότι οι επώνυμες κάνουν πιο φασαρία μέσα. :iconcool:
Τελευταία επεξεργασία από Nikos! και 19 Φεβ 2018, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά