- 06 Δεκ 2014, 21:12
Στο δια ταύτα, σήμερα είδα μια VFR800 RC46 του 2004 και μια cbf600s... η δευτερη μου φάνηκε πολύ βολική (και σίγουρα πολύ πιο ελαφριά σε σχέση με αυτό που περίμενα από τα χαρακτηρηστικά της) αλλά μάλλον με ξενέρωσε (ένα κομμάτι σίδερο με ρόδες είναι...

), ενώ η δεύτερη με ενθουσίασε σαν ποιότητα (και το συγκεκριμένο είναι άψογο!) αλλά με ψιλοφοβίζει το ότι:
α) είναι σούπερ-τοφάλα (κάπου 240 κιλά αλλά τα κρύβει καλά),
β) δεν έχει abs (το συγκεκριμένο έχει ένα πράμα που το λέει d-cbs, όπου η μπροστινή δαγκάνα έχει ένα τρομπάκι και πατάει την πίσω!!) ενώ
γ) δεν πατώνω και πολύ καλά (είμαι νορμάλ σε ύψος αλλά έχω κοντά ποδάρια... αυτή είναι στα 805mm που το θεωρώ οριακό, ωστόσο αν την έπαιρνα θα μπορούσα να τη χαμηλώσω 2 ποντάκια και να είναι ΟΚ).
Απο πλευράς κόστους δε με πειράζει που πίνει βενζίνη σαν μπεκρής τη ρετσίνα αλλά με χαλάει που αν ρίξεις καρφίτσα στη μηχανή δε θα φτάσει ποτέ κάτω (απίστευτα στριμωγμένα τα πάντα) και όσο να είναι τα έχει τα χρονάκια της και όλο και κάτι θα ζητήσει.
Σε κουβέντες με κάτι πεπαλαιωμένα παληκάρια ακούγεται ότι η τελευταία με την εξάτμιση κάτω (99-2001) είναι καλύτερη ποιοτικά παρόλο που δεν έχει καδένες αλλά ιμάντες στους εκκεντροφόρους (ισχύει, άραγε;

)
Για πείτε καμιά γνώμη...
.. ___
../ ___ \
(O\ | /O)