popolaros έγραψε:Μάρε εν Μόντι. ΠανόραμαΜάλλον αυτό θα προτείνω κ εγώ, θα τους βολεύει κ από μετακίνηση.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις.
< Note >
popolaros έγραψε:Μάρε εν Μόντι. ΠανόραμαΜάλλον αυτό θα προτείνω κ εγώ, θα τους βολεύει κ από μετακίνηση.
dekouk έγραψε:Παρακαλώ προτάσεις για μακαρονάδες κ πιτσες. Είναι για φίλο που θα έχει φιλοξενούμενους που ζήτησαν μια έξοδο για μακαρόνια. Είναι αθλητές επιπέδου, άρα θα τρώνε ποσότητες![]()
< Note >
Jorge_greek έγραψε:dekouk έγραψε:Παρακαλώ προτάσεις για μακαρονάδες κ πιτσες. Είναι για φίλο που θα έχει φιλοξενούμενους που ζήτησαν μια έξοδο για μακαρόνια. Είναι αθλητές επιπέδου, άρα θα τρώνε ποσότητες![]()
< Note >
Da leonardo
(να μην έχουμε ένα εμότικον να κάνει την κλασική ιταλική χειρονομία). Τις ποσότητες δεν θυμάμαι όμως.
Dimitris_P έγραψε:btw το καζίνο δίπλα στο αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά; Είναι μεγάλο; Ίσως για ενδιάμεσο λιώσιμο μεταξύ απογευματινού καφέ + πτήσης

Dimitris_P έγραψε:btw το καζίνο δίπλα στο αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά; Είναι μεγάλο; Ίσως για ενδιάμεσο λιώσιμο μεταξύ απογευματινού καφέ + πτήσης
funkyreverend έγραψε:Jorge_greek έγραψε:dekouk έγραψε:Παρακαλώ προτάσεις για μακαρονάδες κ πιτσες. Είναι για φίλο που θα έχει φιλοξενούμενους που ζήτησαν μια έξοδο για μακαρόνια. Είναι αθλητές επιπέδου, άρα θα τρώνε ποσότητες![]()
< Note >
Da leonardo
Όντως πολύ δυνατό και αρκετά originale(να μην έχουμε ένα εμότικον να κάνει την κλασική ιταλική χειρονομία). Τις ποσότητες δεν θυμάμαι όμως.
Morx έγραψε:Μάλλον πρέπει να το δοκιμάσω...funkyreverend έγραψε:Jorge_greek έγραψε:dekouk έγραψε:Παρακαλώ προτάσεις για μακαρονάδες κ πιτσες. Είναι για φίλο που θα έχει φιλοξενούμενους που ζήτησαν μια έξοδο για μακαρόνια. Είναι αθλητές επιπέδου, άρα θα τρώνε ποσότητες![]()
< Note >
Da leonardo
Όντως πολύ δυνατό και αρκετά originale(να μην έχουμε ένα εμότικον να κάνει την κλασική ιταλική χειρονομία). Τις ποσότητες δεν θυμάμαι όμως.
Εγκρινω και εγω!!!
Dimitris_P έγραψε:Τελικά τι παίζει με το πάρκιν; Στα στενάκια πέριξ της αγίου Δημητρίου επιτρέπεται ή είναι με παρκόμετρο/άδεια;
Dimitris_P έγραψε:Εντάξει με full ασφάλεια θα το πάρω ούτως ή άλλως. Εκεί κοντά στο opap play θα είμαι.
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]