Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dekouk
popolaros έγραψε:Μάρε εν Μόντι. Πανόραμα
Μάλλον αυτό θα προτείνω κ εγώ, θα τους βολεύει κ από μετακίνηση.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις. :)

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
dekouk έγραψε:Παρακαλώ προτάσεις για μακαρονάδες κ πιτσες. Είναι για φίλο που θα έχει φιλοξενούμενους που ζήτησαν μια έξοδο για μακαρόνια. Είναι αθλητές επιπέδου, άρα θα τρώνε ποσότητες :)

< Note >

Da leonardo
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#483354 btw το καζίνο δίπλα στο αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά; Είναι μεγάλο; Ίσως για ενδιάμεσο λιώσιμο μεταξύ απογευματινού καφέ + πτήσης
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
Jorge_greek έγραψε:
dekouk έγραψε:Παρακαλώ προτάσεις για μακαρονάδες κ πιτσες. Είναι για φίλο που θα έχει φιλοξενούμενους που ζήτησαν μια έξοδο για μακαρόνια. Είναι αθλητές επιπέδου, άρα θα τρώνε ποσότητες :)

< Note >

Da leonardo

Όντως πολύ δυνατό και αρκετά originale :lol: (να μην έχουμε ένα εμότικον να κάνει την κλασική ιταλική χειρονομία). Τις ποσότητες δεν θυμάμαι όμως.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimitris_P έγραψε:btw το καζίνο δίπλα στο αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά; Είναι μεγάλο; Ίσως για ενδιάμεσο λιώσιμο μεταξύ απογευματινού καφέ + πτήσης

Αρμέγει... ε... λειτουργεί ήθελα να πω, κανονικότατα...

Για το μέγεθος δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα πόσο μεγάλο είναι ένα μέσο καζίνο και πως συγκρίνεται αυτό...
Άβαταρ μέλους
By elteo
Dimitris_P έγραψε:btw το καζίνο δίπλα στο αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά; Είναι μεγάλο; Ίσως για ενδιάμεσο λιώσιμο μεταξύ απογευματινού καφέ + πτήσης

:dizzy: :help: :vava:
Άβαταρ μέλους
By Morx
funkyreverend έγραψε:
Jorge_greek έγραψε:

< Note >

Da leonardo

Όντως πολύ δυνατό και αρκετά originale :lol: (να μην έχουμε ένα εμότικον να κάνει την κλασική ιταλική χειρονομία). Τις ποσότητες δεν θυμάμαι όμως.

Εγκρινω και εγω!!! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
Morx έγραψε:
funkyreverend έγραψε:
Jorge_greek έγραψε:

< Note >

Da leonardo

Όντως πολύ δυνατό και αρκετά originale (να μην έχουμε ένα εμότικον να κάνει την κλασική ιταλική χειρονομία). Τις ποσότητες δεν θυμάμαι όμως.

Εγκρινω και εγω!!!
Μάλλον πρέπει να το δοκιμάσω... :)

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#483433 Τελικά τι παίζει με το πάρκιν; Στα στενάκια πέριξ της αγίου Δημητρίου επιτρέπεται ή είναι με παρκόμετρο/άδεια;
Άβαταρ μέλους
By Morx
Dimitris_P έγραψε:Τελικά τι παίζει με το πάρκιν; Στα στενάκια πέριξ της αγίου Δημητρίου επιτρέπεται ή είναι με παρκόμετρο/άδεια;

Τιποτα δεν παιζει, καλυτερα δοκιμασε καπου στα στενα της Ανω Πολης πανω απο Ολυμπιαδος.
Ακομα και εκει ομως ειναι ρισκο, οχι για κληση αλλα για τον καθε τενεκε που στριβει και παιρνει παραμαζωμα οτι εφαπτεται της τροχιας που διαγραφει... ή παρκαρει με touch sensors...
Άβαταρ μέλους
By Morx
Dimitris_P έγραψε:Εντάξει με full ασφάλεια θα το πάρω ούτως ή άλλως. Εκεί κοντά στο opap play θα είμαι.

Στο υψος της Αγ. Σοφιας;
Κομπλε, ψαξε για Ολυμπιαδος τοτε, πανω πανω στη Σοφοκλεους, εχει μερικα καλα σημεια :)
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#483498 Και μιας που λέγαμε για πίτσες μόλις διάβασα ότι ανοίγει και ''κανονικό'' μαγαζί Last slice που θα έχει και delicery. Θα γίνει της κορέας :eat:

http://www.typosthes.gr/topika/geysh/ar ... reet-food/