Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#481931 Ισχυουν. Το xc60 με αυτή τη βάση, με τα έξτρα που Θέλω τα οποία είναι πάλι με έκπτωση φτάνει τα 45+

Τα έχω σπίτι αναλυτικά, από το μυαλό μου
Inscription, Xenium, winter pro, heated windshield, diplomat package (έχει το navi αισθητήρες, και κάτι αλλά), πλέον την αεροαναρτηση, laminated Windows, και μάλλον το D5 αντί για το D4
Άβαταρ μέλους
By g8777
#482481 Κιλο στα εχω πει χιλιες φορες, σταματα να εισαι τοσο narrow minded και να περικλειεσαι στην ευρωπαικη continent.

Open your mind , οπως τοτε στα Οινοφυτα το 95 :inlove:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Lincoln Nautilus 2019. Με αγημα θα σε περιμενουν καθε μερα στην δουλεια.

Θυμησου.

Tough motherfuker.
:s_wink
Άβαταρ μέλους
By xenos
g8777 έγραψε:Κιλο στα εχω πει χιλιες φορες, σταματα να εισαι τοσο narrow minded και να περικλειεσαι στην ευρωπαικη continent.

Open your mind , οπως τοτε στα Οινοφυτα το 95 :inlove:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Lincoln Peripterus 2019. Με αγημα θα σε περιμενουν καθε μερα στην δουλεια.

Θυμησου.

Tough motherfuker.
:s_wink

fify
Άβαταρ μέλους
By g8777
#482510 Για υπάλληλο του ΟΗΕ; Λογικά στο φέρνουν σπίτι με κόκκινη κορδέλα.

Xene είσαι οφ τοπικ
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
g8777 έγραψε:Για υπάλληλο του ΟΗΕ; Λογικά στο φέρνουν σπίτι με κόκκινη κορδέλα.

Xene είσαι οφ τοπικ
Άνετα, δωρεάν μεταφορικά/επιστροφή και 50% επιπλεον έκπτωση στο επόμενο
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#482592 43.5κ κατάλογο, έχοντας το φουλ σετ εξοπλισμού μεταξύ αλλων, θερμαινωμενα δερμάτινα και τιμόνι, HUD, adaptive cc lane assist, ηλιοροφη, κάμερα και όλο το infotainment, bose κ.α
Μου βγαίνει κοντά στα 30 με 31
Αν έπαιρνα αυτή την κατηγορία, τα άλλα δύο που είπες δεν θα τα κοίταγα λόγω κριτηρίου αξιοπιστίας
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#482595 Πάρε μαζντα να κάνεις τη δουλειά σου και να γουστάρεις - ανανεωθείς :metalo: Αφού πήρες και σπίτι πρόσφατα μην μπλέκεις με τα premium. Αν τρώγεσαι να ξοδέψεις λεφτά κάντο σαν τον Nass πάρε και μηχανάκι.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#482603 Για το Μαζντα, πάρολο που είχα πει ότι δε θέλω μαύρο εσωτερικό, άντε να κάνω τα στραβά μάτια λόγω συνθηκών. Σε γενικές γραμμές με καλύπτει τα σύνολο σε όλα τα υπόλοιπα πλην ενός. Δεν εχω πεισθεί για το θέμα χωρών κυρίως στους πίσω επιβάτες. Επειδή αυτό θα είναι το βασικό αμάξι για ταξίδια κτλ με τα παιδιά (σε δέκα χρόνια δεν νομίζω να έρχονται πλέον μαζί μας) φοβάμαι μήπως βγει αποτυχία, και σε τρία χρόνια είμαι ξανά σε φάση αναζήτησης για το επόμενο ( άλλη δουλειά δεν είχαμε...) .
Το CX7 είναι άγνωστο αν και πότε θα βγει να πεις περίμενε.
Άλλο που να με ενδιαφέρει δεν έχω βρει... Έχω πετύχει ένα chart με decibelομετρησεις σε γιαπωνέζικα ανταγωνισμό και ήταν χάλια, δεν πάω να τα δω καν.
Το volvo παραμένει μια καλή προταση υιοθετώντας ότι σε σχέση με αυτό που είχα δοκιμάσει, η αεραναρτηση και τα laminated Windows θα κάνουν διαφορά.
Απλά , για τα γούστα μου πάντα, δεν θα ήθελα να δώσω τόσα χρήματα για αμάξι, εκτός ότι πάνε χαμένα μετά αρχίζει και σε αγχώνει, όταν πάει η γυναίκα πουθενά κάνα ΣΚ για ψώνια κτλ...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#482607 Αφου κοιτας το CX-5 ριξε και μια ματια στο XC-40. Ιδια κατηγορια ειναι.

Το XC-60 ειναι μεγαλυτερο σαν το CX-7
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#482614 Ώπα.. Βρήκα διστάσεις εσωτερικά. Πάνω το μαζντα κάτω το βολβο.
Περίεργα μας τα λέει, βγαίνει το cx5 μεγάλυτερο μέσα; δύσκολο να το πιστέψω

Εικόνα